Halkın Polisinde teşkilat kurmuş bir mafya çetesi istanbul mafya müdürlüğü Arka sokaklarda böyle çıksa ne olurdu
@vadikızı
@ömer karataş
@Çiğdem-
@S.G.A.T.
@vadikızı
@ömer karataş
@Çiğdem-
@S.G.A.T.
Halkın Polisinde teşkilat kurmuş bir mafya çetesi istanbul mafya müdürlüğü Arka sokaklarda böyle çıksa ne olurdu
@vadikızı
@ömer karataş
@Çiğdem-
@S.G.A.T.
Gözlemciyle konuştuk facebookta istanbul mafya müdürlüğüGüzel olurdu bence😉
Gözlemciyle konuştuk facebookta istanbul mafya müdürlüğü
o nasıl müdürlük dedi komikmi acaba bu merak ediyorum @vadikızı
yokta hayal gücümden uydurdum teşkilat kurmuş bir mafya çetesi sebebi bir flashback sahnesinde var oraya bakarmısın @vadikızıİstanbul mafya müdürlüğü diye bir yer varmı ki ya
yokta hayal gücümden uydurdum teşkilat kurmuş bir mafya çetesi sebebi bir flashback sahnesinde var oraya bakarmısın @vadikızı
evet flashback sahnesi var baya uzun @vadikızı
kendileri kurmuş devletinde haberi yok @vadikızıOkudum güzel olmuşta bu mafya müdürlüğü ismi olmamış pek
kendileri kurmuş devletinde haberi yok @vadikızı
Öylede uzamaz diye hem beni bu iki sezon idare eder bir konu yani @vadikızı @Çiğdem-Hee tmm dediğim gibi bence mafya çetesi yap ismi
Sezon Finalinin yolunu buldum İstanbul emniyet müdürlüğüne bombalı araçla saldırı Halkın polisinde cenaze töreni sırasında @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60Oo öylemii hadi bakalım beklioruz
bu bölüm sezon finalimiydi
aa stok yapıyorsun yanı kolay gelsinhayır daha var 240.bölümde şu anda telefonda 236.bölümdeyim @Çiğdem-
çok güzel bölümler geliyor rizeye metine kız istemeye ama büyük süpriz olucak @Çiğdem-aa stok yapıyorsun yanı kolay gelsin![]()