Halkın Polisi 232.Bölüm

haxball denen pis bir konu var o konuya katkı sağlama
reytingsizlikten tamda bitiyordu bu çile, gidip canlandırmışsın pis konuyu
renk kattığım söylenildi evet
Enerjim yerindeydi bugün haliyle enerji verip dirilttim

renk kattığım söylenildi evet
Enerjim yerindeydi bugün haliyle enerji verip dirilttim
enerjini takdir etmekle birlikte bu enerjini kötü yerlerde harcaman kınamaya müsait bir durum benim açımdan
yani rahatlıkla kınayabilirim seni

bu arada biz pompy nin senaryosunda ne zaman senaryoyu yorumlayacağız bir türlü nasip olmadı
)

işte enerjimi ona harcayamayacağım

işte enerjimi ona harcayamayacağım
ben harcadımda noldu sanki yine bişey anlamadım

sen guruplara oy vermeyi unutmayasın özellikle G gurubunda mendes haricindekileri yani benim dörtlüyü işaretliyorsun unutma orda demi lovatoyu sağlama almamız lazım
birde helenayada bir göz at arada bir? kötü kişilerin son oylarıyla kız gümbürtüye gitmesin

Hepsine verdim. sen kime verdiysen bende aynisini yaptim

Sen hiç Haxball oynamış mıydın?

Sen hiç Haxball oynamış mıydın?
sezon finali konusunu anladınmı hem değişik bir fikir buldum 15 temmuzdan sonra sezon finalini bir diziyi erkenden araya sokmak istemem hep 1 ay tatil yapıyor 1,5 ay dinlensin bari eylüle kadar 20 temmuzdan sonra halkın Polisi @mrt-06

haha teşekkürler cnm

kış yoğunluğu bitti ramazan geldi o bitecek fındık toplama gelecek iyiki çalışmıyorum işte falan yine yoğunluk aynı vlla

oruclu yemek yapmak eziyet yaa son saatleri yemek dumanları içinde beklemek ama allahtan temmuz apustosta artık ramazan denk gelmiyor eskiden güneşin altında fındık toplarken oruc tutardık nasıl eziyet anlatamam

bu bölümü anlamaya çalışın bence @Çiğdem- oruçluyken nasıl anlayacaksın @Çiğdem-