Fulledim sen naptın?
Fulledim sen naptın?
65 kuruşu kaptim
Fulledim sen naptın?
Ben de kazandım, çok kolaydı yarışma65 kuruşu kaptim
Sabah da yazmıştım akşam GoT yarışması olacak diye ama seni etiketlemedim, oyunu oynamıyorsunsur diyeHaberim olsa katılırdım, parayı bulduğunuz söyleniyor Utku bey.
Merve dizinin adını doğru telaffuz edebilseydi yarışma daha zevkli olabilirdi...Ben de kazandım, çok kolaydı yarışma
Sabah da yazmıştım akşam GoT yarışması olacak diye ama seni etiketlemedim, oyunu oynamıyorsunsur diyeEvet zengin oldum Şerlok bey, 65 kuruş kazandım. Artık sizi tanımam
Sadece dizinin ismini değil, neredeyse hiçbir şeyi doğru okuyamadıMerve dizinin adını doğru telaffuz edebilseydi yarışma daha zevkli olabilirdi...Fark ettin mi Geym of Tronzz dedi hep
Uzun zamandır öyleydi zaten, ben de bayadır oynamıyordum. GoT yarışması olunca katıldım sadeceForumu satın alıp, sonra yok edeceğini düşünüyorum.Ödülleri o kadar düştü mü Hadi’nin ya?
İzleyip izlememek arasındayım Burak ilik gibi maşallah
Çok zeki kanal maşallah
çok sıcak baktığım bir dizi değil, sebebi:
Fulledim sen naptın?
Ben de kazandım, çok kolaydı yarışma
Haberim olsa katılırdım, parayı bulduğunuz söyleniyor Utku bey.
İzleyip izlememek arasındayım Burak ilik gibi maşallah
Çok zeki kanal maşallah
Nefret ediyorum bu şirketten...
Diziyi izlemedim ama kuruşları topladık
Benim yeğende Hadi yarışmasını oynuyormuş hala gel senide üye edelim dedi yok dedim ben anlamam
kız bu akşamki yarışmanın konusu mustafa sandalşarkıları @Çiğdem sapığı katılsın kudurmuşluğu bir işe yarar belki 1. olurçok sıcak baktığım bir dizi değil, sebebi:
1- Zamanlaması kötü
2 - Söz gibi bazen 1. bazen 2. olan bir diziyi bırakıp en fazla 3. olabilecek bir diziye giren Burak'a kızgınım
3- Halka'nın rakibi bir dizi
Nasıl yarışabilirim olmadı sen katıl sana söylerim bizi bu dünyada geçecek insan yok para verilliyorsa kaçırma hepsi aklımda
2.soru geliyor şimdiNasıl yarışabilirim olmadı sen katıl sana söylerim bizi bu dünyada geçecek insan yok para verilliyorsa kaçırma hepsi aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?