Yaşam Hadi (Bilgi Yarışması)

Sabah da yazmıştım akşam GoT yarışması olacak diye ama seni etiketlemedim, oyunu oynamıyorsunsur diye :D Evet zengin oldum Şerlok bey, 65 kuruş kazandım. Artık sizi tanımam :A

Forumu satın alıp, sonra yok edeceğini düşünüyorum. :A Ödülleri o kadar düştü mü Hadi’nin ya? :(

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Merve dizinin adını doğru telaffuz edebilseydi yarışma daha zevkli olabilirdi... :A Fark ettin mi Geym of Tronzz dedi hep :F
Sadece dizinin ismini değil, neredeyse hiçbir şeyi doğru okuyamadı :A Ben hiç izlemedim dedi zaten en başta telaffuz hatalarına bahane bulmak için :A
Forumu satın alıp, sonra yok edeceğini düşünüyorum. :A Ödülleri o kadar düştü mü Hadi’nin ya? :(
Uzun zamandır öyleydi zaten, ben de bayadır oynamıyordum. GoT yarışması olunca katıldım sadece :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Sherlock
çok sıcak baktığım bir dizi değil, sebebi:
1- Zamanlaması kötü
2 - Söz gibi bazen 1. bazen 2. olan bir diziyi bırakıp en fazla 3. olabilecek bir diziye giren Burak'a kızgınım :A
3- Halka'nın rakibi bir dizi :A

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
Fulledim sen naptın? :A
Ben de kazandım, çok kolaydı yarışma :A
Haberim olsa katılırdım, parayı bulduğunuz söyleniyor Utku bey. :A
İzleyip izlememek arasındayım Burak ilik gibi maşallah :bhr:
Çok zeki kanal maşallah :bhr:
Nefret ediyorum bu şirketten...
Diziyi izlemedim ama kuruşları topladık :F :F
:ABenim yeğende Hadi yarışmasını oynuyormuş hala gel senide üye edelim dedi yok dedim ben anlamam
çok sıcak baktığım bir dizi değil, sebebi:
1- Zamanlaması kötü
2 - Söz gibi bazen 1. bazen 2. olan bir diziyi bırakıp en fazla 3. olabilecek bir diziye giren Burak'a kızgınım :A
3- Halka'nın rakibi bir dizi :A
kız bu akşamki yarışmanın konusu mustafa sandalşarkıları @Çiğdem sapığı katılsın kudurmuşluğu bir işe yarar belki 1. olur :F @Harunnn60 @kerem @Aserat @turkuazz @mrt-06 @denizz19 @ozmoturk

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx