Reset ama bilmişndireypio ile olan şarkısını sordular şimdi final sorusu gelecek
Reset ama bilmişndireypio ile olan şarkısını sordular şimdi final sorusu gelecek
bu soruda mustafa sandal da elenmiş bunadı mı ne senin gibi @Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @vadikızısoruyu anlatabilsen söylerdim ama araba şarkısını sordular diyorsun
Reset ama bilmişndir
bakalım ne ka kazanıcamReset ama bilmişndir
Final nebakalım ne ka kazanıcam
Musti nasıl eleniyorbu soruda mustafa sandal da elenmiş bunadı mı ne senin gibi @Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @vadikızı
Kazandın mıbu soruda mustafa sandal da elenmiş bunadı mı ne senin gibi @Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @vadikızı
Kazandın mı
1.27 lira kazandım sakız alırımSuç bende
Senin kaç para oldu hadide1.27 lira kazandım sakız alırım
1.27 lira kazandım sakız alırım
Bir sakız aldım EmreyeKazandın mı
Bir sakız aldım Emreye
18.04 lira olmuş 20 lira olunca çekebiliyoruz 20 olsun parayı alır yarışmayı silerimSenin kaç para oldu hadide
Araba klibini nasıl gösteriyorlar beni ağlatma şarkısında Başta bir arabamı otobüsmü ne geçiyor otorla birisi geliyor onumu gösterdiler araba klibini gösterdiler diyorsun klibi bilmiyormusun be18.04 lira olmuş 20 lira olunca çekebiliyoruz 20 olsun parayı alır yarışmayı silerim
Kız araba şarkısının klibinden bir bölüm göstermişler, bu hangi klip diye sormuşlar işte nesini anlamadınAraba klibini nasıl gösteriyorlar beni ağlatma şarkısında Başta bir arabamı otobüsmü ne geçiyor otorla birisi geliyor onumu gösterdiler araba klibini gösterdiler diyorsun klibi bilmiyormusun be
Cevabı Beni Ağlatma şarkısı çıktı diyor ama @xemrexxxKız araba şarkısının klibinden bir bölüm göstermişler, bu hangi klip diye sormuşlar işte nesini anlamadın
Hayır o sonraki soru, 10 saniye süreleri var soruların, hızlı hızlı geçiyorCevabı Beni Ağlatma şarkısı çıktı diyor ama @xemrexxx
Görür görmez tıkır tıkır cevaplar en yüksek para neyse alırdım hepsi çok basitmiş zaten @xemrexxxHayır o sonraki soru, 10 saniye süreleri var soruların, hızlı hızlı geçiyor
1.5 Liramı yanı 😱😱😱En yüksek para diye bir şey yok, kazanan herkese eşit olarak dağıtıyorlar, @xemrexxx de kazanmış işte