Uzun zamandır oynamıyordum zaten, bu söylediğin gereksiz konseptten sonra daha çok soğudumBu akşamki yarışmanın konusu aşk i memnu bekliyoruz kendine guvenenleri@Forumdash @turkuazz @Dosi @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Aserat
Uzun zamandır oynamıyordum zaten, bu söylediğin gereksiz konseptten sonra daha çok soğudumBu akşamki yarışmanın konusu aşk i memnu bekliyoruz kendine guvenenleri@Forumdash @turkuazz @Dosi @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Aserat
Ne sordularBu akşamki yarışmanın konusu aşk i memnu bekliyoruz kendine guvenenleri@Forumdash @turkuazz @Dosi @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Aserat
Uzun zamandır oynamıyordum zaten, bu söylediğin gereksiz konseptten sonra daha çok soğudum
Elif ve Nihalli soruda elendim. Çoğunluk da benim gibi yanlış yapmış zaten.Bu akşamki yarışmanın konusu aşk i memnu bekliyoruz kendine guvenenleri@Forumdash @turkuazz @Dosi @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Aserat
Benimki Behlül'dü karıştırdın zaarSeninkini Beşir i
Neydi soruElif ve Nihalli soruda elendim. Çoğunluk da benim gibi yanlış yapmış zaten.
Son soruda Ednan beyin arabanın içinde repliği var sanıyordum, yokmuşElif ve Nihalli soruda elendim. Çoğunluk da benim gibi yanlış yapmış zaten.
Behlül kimle nişanlandığında keşke demiş buna benzer bir soruydu.Neydi soru
ElifBehlül kimle nişanlandığında keşke demiş buna benzer bir soruydu.
Herkese 56 kuruş düşmüş zaten bir şey kaybettik sayılmayız.Son soruda Ednan beyin arabanın içinde repliği var sanıyordum, yokmuş
Evet nasıl bildin
100lerce kez tekrarını izlemiş biri olarak ezberledim artık dizi hakkında herşeyiEvet nasıl bildin140000 kişi Nihal demiş ben dahil
Nihal ile hiç nişanlanmamıştı dimi ben orda baya uçmuşum.100lerce kez tekrarını izlemiş biri olarak ezberledim artık dizi hakkında herşeyi
Nişanlandılar tabikiNihal ile hiç nişanlanmamıştı dimi ben orda baya uçmuşum.Zaten yarım yamalak izlediğim bir dizi sadece belirli deteyları biliyorum.
Evet nasıl bildin140000 kişi Nihal demiş ben dahil
Bu bilgiyi bilmediğim için bir şey kaybettiğimi düşünmüyorum.Cahilsin
Keskin ne demek olduğunu en çok bu gece anlıyorum diyordu Bihtere Elif ile olan nisan töreninde
2. Sezon Nihal ile nişanlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?