Yaşam Hadi (Bilgi Yarışması)

bu hogatha napıyor tüm gün evde indirip oynasın işte gerçi aklı bir tek oğlanların memelerine totoalarına çalışır öyle bir yarışma çıkmadı daha
Her yarışmayıda bilemem ki her gün Musti sorucaklarsa yarışırım
@MasacRE
Resimli hadi var ya, fotoğrafın bir kısmını veriyor sana ne olduğunu soruyor. Ona benzer şekilde oğlanların memelerini koysalar, bu kimin memesi deseler siz rekor kırarsınız o yarışmada

Resimli hadi var ya, fotoğrafın bir kısmını veriyor sana ne olduğunu soruyor. Ona benzer şekilde oğlanların memelerini koysalar, bu kimin memesi deseler siz rekor kırarsınız o yarışmada
oyna kazanda merdiven olacakmış artık yeni format bakalım artık nasıl olacak

oyna kazanda merdiven olacakmış artık yeni format bakalım artık nasıl olacak
Telefon kullanmayı sevmiyorum telefonla uğraşamam nette olsa belki bakardım ama zaten verdikleride kuruş

İlk soruda elendim yav, hiç duymadım ben öyle bir şey hayatımda
@DarkLegenD bilir onu Amerikan güreşinin ülkemizdeki diğer adı ne söyleyin bakalım
@Çiğdem
salladım tuttu ben de 9.soruda elendim
tarikatlı bir soru benim işim olmaz @DarkLegenD gibi fetöcü değiliz

salladım tuttu ben de 9.soruda elendim
tarikatlı bir soru benim işim olmaz @DarkLegenD gibi fetöcü değiliz
İlk soruda elendim yav, hiç duymadım ben öyle bir şey hayatımda
@DarkLegenD bilir onu Amerikan güreşinin ülkemizdeki diğer adı ne söyleyin bakalım
@Çiğdem
Ben şeyi anlamadım eleme varsa nasıl Musti yarışmasında bilemedi soruya rağmen hepsini cevaplayıp ödl parası yanı sakız parası aldı