sen parlak avlamışsındır tüm okul hayatın boyunca.
sen parlak avlamışsındır tüm okul hayatın boyunca.
Zaten 3 sevgilm oldu hayatımda hepside okul dönemlerisen parlak avlamışsındır tüm okul hayatın boyunca.
totosunu açıp erkeklerin gelmesini bekliyordurGünlük bile takılmıyordur o öğleden önce başka öğleden sonra başka@serhatt
bu hogatha napıyor tüm gün evde indirip oynasın işte gerçi aklı bir tek oğlanların memelerine totoalarına çalışır öyle bir yarışma çıkmadı daha
Resimli hadi var ya, fotoğrafın bir kısmını veriyor sana ne olduğunu soruyor. Ona benzer şekilde oğlanların memelerini koysalar, bu kimin memesi deseler siz rekor kırarsınız o yarışmada
oyna kazanda merdiven olacakmış artık yeni format bakalım artık nasıl olacakResimli hadi var ya, fotoğrafın bir kısmını veriyor sana ne olduğunu soruyor. Ona benzer şekilde oğlanların memelerini koysalar, bu kimin memesi deseler siz rekor kırarsınız o yarışmada
oyna kazanda merdiven olacakmış artık yeni format bakalım artık nasıl olacak
Telefon kullanmayı sevmiyorum telefonla uğraşamam nette olsa belki bakardım ama zaten verdikleride kuruşResimli hadi var ya, fotoğrafın bir kısmını veriyor sana ne olduğunu soruyor. Ona benzer şekilde oğlanların memelerini koysalar, bu kimin memesi deseler siz rekor kırarsınız o yarışmada
İlk soruda elendim yav, hiç duymadım ben öyle bir şey hayatımdaoyna kazanda merdiven olacakmış artık yeni format bakalım artık nasıl olacak
salladım tuttu ben de 9.soruda elendimİlk soruda elendim yav, hiç duymadım ben öyle bir şey hayatımda@DarkLegenD bilir onu Amerikan güreşinin ülkemizdeki diğer adı ne söyleyin bakalım@Çiğdem
salladım tuttu ben de 9.soruda elendimtarikatlı bir soru benim işim olmaz @DarkLegenD gibi fetöcü değiliz
Ben şeyi anlamadım eleme varsa nasıl Musti yarışmasında bilemedi soruya rağmen hepsini cevaplayıp ödl parası yanı sakız parası aldıİlk soruda elendim yav, hiç duymadım ben öyle bir şey hayatımda@DarkLegenD bilir onu Amerikan güreşinin ülkemizdeki diğer adı ne söyleyin bakalım@Çiğdem
kız musti hadi yarışmasındaydı biz şimdi oyna kazana yarışmasına geçtik o da telefondan oynanıyorBen şeyi anlamadım eleme varsa nasıl Musti yarışmasında bilemedi soruya rağmen hepsini cevaplayıp ödl parası yanı sakız parası aldı
Hepsini bilmiş işte nesini anlamadınBen şeyi anlamadım eleme varsa nasıl Musti yarışmasında bilemedi soruya rağmen hepsini cevaplayıp ödl parası yanı sakız parası aldı
Demin benimde buradan sana kopya verdiğim yarışmayı diyorum orada elendi dedinyakız musti hadi yarışmasındaydı biz şimdi oyna kazana yarışmasına geçtik o da telefondan oynanıyor
Beni Ağlatmayı bilememiş @xemrexxx yada ne dediğini yine kendisi dısında anlayan yokHepsini bilmiş işte nesini anlamadın
Yok @xemrexxx bilmiş hepsini de Musti bilememiş olayını ben de anlamadım açıkçası
İşte başkaları da duymuş bilemedigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?