Yaşam Hadi (Bilgi Yarışması)

bu hogatha napıyor tüm gün evde indirip oynasın işte gerçi aklı bir tek oğlanların memelerine totoalarına çalışır öyle bir yarışma çıkmadı daha:A
Her yarışmayıda bilemem ki her gün Musti sorucaklarsa yarışırım :A :A :A @MasacRE
Resimli hadi var ya, fotoğrafın bir kısmını veriyor sana ne olduğunu soruyor. Ona benzer şekilde oğlanların memelerini koysalar, bu kimin memesi deseler siz rekor kırarsınız o yarışmada :A

Resimli hadi var ya, fotoğrafın bir kısmını veriyor sana ne olduğunu soruyor. Ona benzer şekilde oğlanların memelerini koysalar, bu kimin memesi deseler siz rekor kırarsınız o yarışmada :A
oyna kazanda merdiven olacakmış artık yeni format bakalım artık nasıl olacak:D

oyna kazanda merdiven olacakmış artık yeni format bakalım artık nasıl olacak:D
Telefon kullanmayı sevmiyorum telefonla uğraşamam nette olsa belki bakardım ama zaten verdikleride kuruş :A :A :A

İlk soruda elendim yav, hiç duymadım ben öyle bir şey hayatımda :A @DarkLegenD bilir onu Amerikan güreşinin ülkemizdeki diğer adı ne söyleyin bakalım :A @Çiğdem
salladım tuttu ben de 9.soruda elendim :F tarikatlı bir soru benim işim olmaz @DarkLegenD gibi fetöcü değiliz:A

salladım tuttu ben de 9.soruda elendim :F tarikatlı bir soru benim işim olmaz @DarkLegenD gibi fetöcü değiliz:A
İlk soruda elendim yav, hiç duymadım ben öyle bir şey hayatımda :A @DarkLegenD bilir onu Amerikan güreşinin ülkemizdeki diğer adı ne söyleyin bakalım :A @Çiğdem
Ben şeyi anlamadım eleme varsa nasıl Musti yarışmasında bilemedi soruya rağmen hepsini cevaplayıp ödl parası yanı sakız parası aldı :A :A :A