Hırvatistan - Portekiz: 0-1

@EFE UYSAL ı dikkate alıyorum burdada ben zaten doğuyu değil :A
Sana havale ediyorum :A
ronaldonun-kaslari-olay-oldu_7486876-8355_1200x630.jpg

@Çiğdem- başarılı tahminlerin için büyük tebrikler ayrıca iyi oyuncu olan iki favori destekçin Portekiz'in ve Beşiktaş'ın Q7 ye ile Real Madrid ile Portekiz'in yıldızı Ronaldoya büyük tebrikler:)

Gitt Allah aşkına o boyla çalım tabiki atacak 1.65 boyu var :A Başka takımda da oynamamış tek Barçada konuşturma :A Ronaldo Messiyi geçti çoktan :A
Başka takımda niye oynasın zaten dünyanın en iyi takımında :sunglasses: Ben de ronaldoyu seviyorum sizin gibi ama Messi daha iyi çok net :)

@Çiğdem- başarılı tahminlerin için büyük tebrikler ayrıca iyi oyuncu olan iki favori destekçin Portekiz'in ve Beşiktaş'ın Q7 ye ile Real Madrid ile Portekiz'in yıldızı Ronaldoya büyük tebrikler:)
Gitt Allah aşkına o boyla çalım tabiki atacak 1.65 boyu var :A Başka takımda da oynamamış tek Barçada konuşturma :A Ronaldo Messiyi geçti çoktan :A
Ünlü futbol otoritesi sn. @Çiğdem- Hanıma saygı duyuyorum ama Messi'nin olduğu yerde Ronaldo'ya biat etmek düşer :A
tşşk ederim turkuazz herkes benim gibi düşünüyor sen sus istersen @Doğu ronaldomla o yer cücesi yan yana bile gelemez tipe bak onun :A

Yahu @Doğu Ronaldo daha iyi diyen futbol cahilleriyle konuşmaya değmez bile la. :A Boşuna tartışmayı sürdürmüşsün. :A Messi ile kıyaslanabilecek tek futbolcu Maradona'dır. Onu da çoktan geçmiştir. Tek eksiği Dünya Kupası'dır. Onu da 2018'de alında inşallah artık kimsenin Messi'ye söz söyleme hakkı kalmayacaktır. :)

Yahu @Doğu Ronaldo daha iyi diyen futbol cahilleriyle konuşmaya değmez bile la. :A Boşuna tartışmayı sürdürmüşsün. :A Messi ile kıyaslanabilecek tek futbolcu Maradona'dır. Onu da çoktan geçmiştir. Tek eksiği Dünya Kupası'dır. Onu da 2018'de alında inşallah artık kimsenin Messi'ye söz söyleme hakkı kalmayacaktır. :)
Ne alaka cahil bende sana cahil diyorum o zaman :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919