Linçççahhh dünyanın en iyi 2 oyuncusu bence birtanede yer cücesi var hiç ciddiye bile almıyorum ben onu![]()
![]()
![]()
Linçççahhh dünyanın en iyi 2 oyuncusu bence birtanede yer cücesi var hiç ciddiye bile almıyorum ben onu![]()
![]()
![]()
Ünlü futbol otoritesi sn. @Çiğdem- Hanıma saygı duyuyorum ama Messi'nin olduğu yerde Ronaldo'ya biat etmek düşerDoğru söylüyor kız anlıyor futboldan![]()
![]()
Gitt Allah aşkına o boyla çalım tabiki atacak 1.65 boyu varÜnlü futbol otoritesi sn. @Çiğdem- Hanıma saygı duyuyorum ama Messi'nin olduğu yerde Ronaldo'ya biat etmek düşer![]()
Başka takımda niye oynasın zaten dünyanın en iyi takımındaGitt Allah aşkına o boyla çalım tabiki atacak 1.65 boyu varBaşka takımda da oynamamış tek Barçada konuşturma
Ronaldo Messiyi geçti çoktan
![]()
@Çiğdem- başarılı tahminlerin için büyük tebrikler ayrıca iyi oyuncu olan iki favori destekçin Portekiz'in ve Beşiktaş'ın Q7 ye ile Real Madrid ile Portekiz'in yıldızı Ronaldoya büyük tebrikler![]()
Gitt Allah aşkına o boyla çalım tabiki atacak 1.65 boyu varBaşka takımda da oynamamış tek Barçada konuşturma
Ronaldo Messiyi geçti çoktan
![]()
tşşk ederim turkuazz herkes benim gibi düşünüyor sen sus istersen @Doğu ronaldomla o yer cücesi yan yana bile gelemez tipe bak onunÜnlü futbol otoritesi sn. @Çiğdem- Hanıma saygı duyuyorum ama Messi'nin olduğu yerde Ronaldo'ya biat etmek düşer![]()
Çalıma dizebildiği için mi adamlarıBaşka takımda niye oynasın zaten dünyanın en iyi takımındaBen de ronaldoyu seviyorum sizin gibi ama Messi daha iyi çok net
![]()
Her sene şampiyon olunmaz zatenÇalıma dizebildiği için mi adamlarıRonaldonun eksiği yok
He en iyi takım gördük bu sene çakıldılar
![]()
Önemli olan boyu değil işlevi
Görüyoruz evet neyse zaten ikiside çok iyi futbolcu iki takımında başını çekiyorlar tartışmaya gerek yok Messiyi soğutuyorsun bendenÖnemli olan boyu değil işlevi
İstatistikler Messinin daha iyi olduğunu gösteriyor bence daha fazla tartışmaya gerek yok![]()
Messi onların kulu ve elçisidir
Ne alaka cahil bende sana cahil diyorum o zamanYahu @Doğu Ronaldo daha iyi diyen futbol cahilleriyle konuşmaya değmez bile la.Boşuna tartışmayı sürdürmüşsün.
Messi ile kıyaslanabilecek tek futbolcu Maradona'dır. Onu da çoktan geçmiştir. Tek eksiği Dünya Kupası'dır. Onu da 2018'de alında inşallah artık kimsenin Messi'ye söz söyleme hakkı kalmayacaktır.
![]()