Maskeli Fedai
Favori Üye
İddialı kozlar mı pehh denizcim güldürdün beniİddialı kozlarını harcadın ama bu sezon fos
Vay anam vay hüp falan mı iyi bunlar çerezlikti
Ama pis Mustici destek vermiyorelenirsem desteğim sana
İddialı kozlar mı pehh denizcim güldürdün beniİddialı kozlarını harcadın ama bu sezon fos
Ama pis Mustici destek vermiyorelenirsem desteğim sana
yok artık fotoşok
Hüp Tarkan'ın en bilinen şarkılarından biridirİddialı kozlar mı pehh denizcim güldürdün beni
Ama pis Mustici destek vermiyor
Forumda sevilmiyordu bilerek erkenden kullandımHüp Tarkan'ın en bilinen şarkılarından biridirVay Anam Vay'da çıktığı yıl 8 ödül almıştı haketmediği halde
ayyy konuşmayayım diyorum ama koskoca tarkanı yarı finak gösterememzsin konusuyorsun ayol tarkan şampiyon olmadıktan sonra final görmesi bile başasırızlıktır sen birde çeyrekte gidiyorsun adamı rezil ettin ayollO küçümsediğin adam geçen sene çeyrek finale kadar başarılı bir şekilde yönetti Tarkanı ve en fazla final puanı alanlardan biriydiHatırlatayım dedim
Kuzu Kuzu ile çıktım çirkinayyy konuşmayayım diyorum ama koskoca tarkanı yarı finak gösterememzsin konusuyorsun ayol tarkan şampiyon olmadıktan sonra final görmesi bile başasırızlıktır sen birde çeyrekte gidiyorsun adamı rezil ettin ayoll
Firuze'nin final puanı alacağını hissediyorsun yaniForumda sevilmiyordu bilerek erkenden kullandım
Vay Anam Vay ise hafta doldurmak içindi bu hafta Firuze ile birlikte vitesi yükseltiyorum
Evet alır Reveransı ezer geçerFiruze'nin final puanı alacağını hissediyorsun yani
Ben final puanı beklemiyorum zaten İmkansız ile de beklemiyordum gerçiEvet alır Reveransı ezer geçer
Ok.Söndü mü yoksa daha sahaya inmedi mi bunlar çerezlik şarkıydı asıl Tarkan başlıyor şimdi
Daha inandırıcı olman lazım senin elinden çıktığı çok belli oluyor.
İddialı kozlar mı pehh denizcim güldürdün beni
Ama pis Mustici destek vermiyor
Hüp Tarkan'ın en bilinen şarkılarından biridirVay Anam Vay'da çıktığı yıl 8 ödül almıştı haketmediği halde
ayo lseas olay burada koşun @mrt-06 pompy olduğunu itiraf ettiOk.
Daha inandırıcı olman lazım senin elinden çıktığı çok belli oluyor.
Montaja gel tövbe tövbe.ayo lseas olay burada koşun @mrt-06 pompy olduğunu itiraf etti@HarzeM @EFE UYSAL @sokak sanati @Billy Kane @cookies @Aserat @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 46722
gerçeği söylehahahah ayy ne desemki ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?