masken düşüyor dimi pis .ss@xemrexxx keşke mod olaydım anında konunu sildiydim![]()
nanik sanaİşim olmaza izin vermiyorum o benim joker şarkım![]()
masken düşüyor dimi pis .ss@xemrexxx keşke mod olaydım anında konunu sildiydim![]()
nanik sanaİşim olmaza izin vermiyorum o benim joker şarkım![]()
Silelim istersen.![]()
ay @xemrexxx seni finansal olarak desteklicem yeterki su Acun kiliklidan kurtar beni . oy oy diyo basımın etini yiyor.foruma girmeye korkar oldum
ayo l8.hafta konusu var burası silinse bana her yol parisSilelim istersen.![]()
masken düşmeye devam ediyor @GunesinOgluay @xemrexxx seni finansal olarak desteklicem yeterki su Acun kiliklidan kurtar beni . oy oy diyo basımın etini yiyor.foruma girmeye korkar oldum.girer girmez msj bombardımanıyla oy kullanmami telkin ediyor,kulağıma kulağıma ufuruyor pis seytan
![]()
ayo l8.hafta konusu var burası silinse bana her yol paris@GunesinOglu
masken düşmeye devam ediyor @GunesinOglu![]()
O şarkıyla tam puan alamazsın Tarkanla tam puan alırım ben olmaz .ssmasken düşüyor dimi pis .ss
nanik sana![]()
ayo l8.hafta konusu var burası silinse bana her yol paris@GunesinOglu
masken düşmeye devam ediyor @GunesinOglu![]()
kendi konusunu da sildiriyor koşun @Çiğdem- @HarzeM iyice azıttı buO konuyu da silerim![]()
yarışmacıyı kpnudan mı engellicen bunu acun bile yapmaz
yarışmada kalırsam düşünebilirimO şarkıyla tam puan alamazsın Tarkanla tam puan alırım ben olmaz .ss
Sana o kadar iyi puan verdim hainlik yapma pis totoş .ss
@GunesinOglu raydan çıktı.forumu da yakar gider Alimallah.en iyisi ellesmeyin
sen sus daha @denizz19 ile özel görüntülerin yayınlanacakHep mod olup şunu yapmayı istemişimdirBelki "Kilit" deyince yine olur
KİLİT
@GunesinOglu raydan çıktı.forumu da yakar gider Alimallah.en iyisi ellesmeyin![]()
onu zirveye çıakrttığımız gibi indirmesini de bilelim bence@GunesinOglu raydan çıktı.forumu da yakar gider Alimallah.en iyisi ellesmeyin![]()
tamam defol git senUff tamam. Sıkıldım.![]()
onu zirveye çıakrttığımız gibi indirmesini de bilelim bence
tamam defol git sen![]()
bence stratejik ortaklık kuralımÖyle birşey yaparsan Anti Meryem Anti My haberleri açtırırım pis .ss
o en son çareİnfaz mı ettircen ne yapçan![]()