Ne çektiniz be
Ne çektiniz be
Siz gelirken biz gidiyorduk.
şapiyon ve finalist olmayanlar daha çoğk farkındaysanSiz gelirken biz gidiyorduk.Karşınızda bir şampiyon bir de finalist var ayık olun.
![]()
napacan en fazla elenmediğim halde elendin dersin sonuçlar konusunda@xemrexxx benim adım Acunsa bunun intikamını alırım![]()
Sizinde karşınızda Megastar varSiz gelirken biz gidiyorduk.Karşınızda bir şampiyon bir de finalist var ayık olun.
![]()
şapiyon ve finalist olmayanlar daha çoğk farkındaysan
napacan en fazla elenmediğim halde elendin dersin sonuçlar konusunda![]()
Onu sen yönettiğin sürece Megastar'dan çekinmeye gerek yok.Sizinde karşınızda Megastar var![]()
sokak totoşunun yerine cücük acun yardımcısı olursam hedef listemden çıkabilirsin aslındaNiye senden alayım ya seni üzenler utansın@Maskeli Fedai arkanızdayım
@Bully iki saattir kilit dedim konuya kilitlenmiyor nasıl editörüm ben![]()
İşe yaramaz bir editörsün demek ki.Niye senden alayım ya seni üzenler utansın@Maskeli Fedai arkanızdayım
@Bully iki saattir kilit dedim konuya kilitlenmiyor nasıl editörüm ben![]()
O küçümsediğin adam geçen sene çeyrek finale kadar başarılı bir şekilde yönetti Tarkanı ve en fazla final puanı alanlardan biriydiOnu sen yönettiğin sürece Megastar'dan çekinmeye gerek yok.![]()
Ama All-Star'da havası söndü.O küçümsediğin adam geçen sene çeyrek finale kadar başarılı bir şekilde yönetti Tarkanı ve en fazla final puanı alanlardan biriydiHatırlatayım dedim
![]()
şu an kafam karıştı ayol nasıl bir entrika çevirsem diye
profilindeki yüz bile taylor senin yüzün nasıl güzel olsun akıl var mantık var@Bully ciğim konu adını değiştirseneGunesinOglu nun güzel yüzü diye şimdi başlık yüzünden insanlar yanlış tanımasın
![]()
Söndü mü yoksa daha sahaya inmedi mi bunlar çerezlik şarkıydı asıl Tarkan başlıyor şimdiAma All-Star'da havası söndü.![]()
elenirsem desteğim sanaSöndü mü yoksa daha sahaya inmedi mi bunlar çerezlik şarkıydı asıl Tarkan başlıyor şimdi![]()
Yıldızın desteğini almak güzelelenirsem desteğim sana![]()
Duyuru : @xemrexxx yeni yardımcı acun olmuştur![]()
gerçeği açıklıyorum bu konu CENGONUN acunumsu biri olduğunu kanıtlamak içindi ve kanıt da geldi zora düşünce @sokak sanati nı sattı hemen işte size pis cücük acun@sokak sanati ciğim özür dilerim kendi hayatımı düşünmek zorundaydım![]()
İddialı kozlarını harcadın ama bu sezon fosSöndü mü yoksa daha sahaya inmedi mi bunlar çerezlik şarkıydı asıl Tarkan başlıyor şimdi![]()
İnsanlar Cengiz den nefret etsin de Ms yi ben sunayım![]()