Ne çektiniz be
Ne çektiniz be
Siz gelirken biz gidiyorduk. Karşınızda bir şampiyon bir de finalist var ayık olun.
şapiyon ve finalist olmayanlar daha çoğk farkındaysanSiz gelirken biz gidiyorduk. Karşınızda bir şampiyon bir de finalist var ayık olun.
napacan en fazla elenmediğim halde elendin dersin sonuçlar konusunda@xemrexxx benim adım Acunsa bunun intikamını alırım
Sizinde karşınızda Megastar varSiz gelirken biz gidiyorduk. Karşınızda bir şampiyon bir de finalist var ayık olun.
şapiyon ve finalist olmayanlar daha çoğk farkındaysan
napacan en fazla elenmediğim halde elendin dersin sonuçlar konusunda
Onu sen yönettiğin sürece Megastar'dan çekinmeye gerek yok.Sizinde karşınızda Megastar var
sokak totoşunun yerine cücük acun yardımcısı olursam hedef listemden çıkabilirsin aslındaNiye senden alayım ya seni üzenler utansın @Maskeli Fedai arkanızdayım
@Bully iki saattir kilit dedim konuya kilitlenmiyor nasıl editörüm ben
İşe yaramaz bir editörsün demek ki. Ben kilit desem anında kilitlenir mesela @xemrexxxNiye senden alayım ya seni üzenler utansın @Maskeli Fedai arkanızdayım
@Bully iki saattir kilit dedim konuya kilitlenmiyor nasıl editörüm ben
O küçümsediğin adam geçen sene çeyrek finale kadar başarılı bir şekilde yönetti Tarkanı ve en fazla final puanı alanlardan biriydi Hatırlatayım dedimOnu sen yönettiğin sürece Megastar'dan çekinmeye gerek yok.
Ama All-Star'da havası söndü.O küçümsediğin adam geçen sene çeyrek finale kadar başarılı bir şekilde yönetti Tarkanı ve en fazla final puanı alanlardan biriydi Hatırlatayım dedim
şu an kafam karıştı ayol nasıl bir entrika çevirsem diyeİşe yaramaz bir editörsün demek ki. Ben kilit desem anında kilitlenir mesela @xemrexxx
profilindeki yüz bile taylor senin yüzün nasıl güzel olsun akıl var mantık var@Bully ciğim konu adını değiştirsene GunesinOglu nun güzel yüzü diye şimdi başlık yüzünden insanlar yanlış tanımasın
Söndü mü yoksa daha sahaya inmedi mi bunlar çerezlik şarkıydı asıl Tarkan başlıyor şimdiAma All-Star'da havası söndü.
elenirsem desteğim sanaSöndü mü yoksa daha sahaya inmedi mi bunlar çerezlik şarkıydı asıl Tarkan başlıyor şimdi
Yıldızın desteğini almak güzelelenirsem desteğim sana
Duyuru : @xemrexxx yeni yardımcı acun olmuştur
gerçeği açıklıyorum bu konu CENGONUN acunumsu biri olduğunu kanıtlamak içindi ve kanıt da geldi zora düşünce @sokak sanati nı sattı hemen işte size pis cücük acun @Çiğdem- @mrt-06 @Harunnn60 @sürgünüm @HarzeM @EFE UYSAL @Bully @Maskeli Fedai @vadikızı @Aserat @denizz19 mişyın kompliyt@sokak sanati ciğim özür dilerim kendi hayatımı düşünmek zorundaydım
İddialı kozlarını harcadın ama bu sezon fosSöndü mü yoksa daha sahaya inmedi mi bunlar çerezlik şarkıydı asıl Tarkan başlıyor şimdi
İnsanlar Cengiz den nefret etsin de Ms yi ben sunayım