maskeleri böyle düşüyor işte önce @GunesinOglu şimdi @Yiğitt ile @sokak sanati ay entrika konusunda aşk yeniden - mukaddes gibiyimArkadaşlar sakin Emre'nin küçük bir oyunuyla gerçek yüzleriniz ortaya çıkmış, yazııklar olsun. Daha 2016'da emekli olacağım ayrıca.
@Bullymaskeleri böyle düşüyor işte önce @GunesinOglu şimdi @Yiğitt ile @sokak sanati ay entrika konusunda aşk yeniden - mukaddes gibiyim
Arkadaşlar sakin Emre'nin küçük bir oyunuyla gerçek yüzleriniz ortaya çıkmış, yazııklar olsun. Daha 2016'da emekli olacağım ayrıca.
Canım arkadaşım benim, ben direk onaylarım. @sokak sanatielemlik kederlik bişi yok şimdi siz yöneticiler olarak taraflı davranacağınızı söylüyorsunuz bunlar yönetici anketleri zamanında hatırlatılacak hepsi caps alındı @Yiğitt
Yani çocuğun arkasından atıp tutuyoruz bare görüsünde arkasından konuşmuş olmayalım. Ay yine beynim yandı.Yine Yiğit yine dengesiz mesajları ay bu çocuk öldürecek beni.
Ben anlayacağımı anladım.Ben öngörülerimi söylemiştim.
Arkadaşlar sakin Emre'nin küçük bir oyunuyla gerçek yüzleriniz ortaya çıkmış, yazııklar olsun. Daha 2016'da emekli olacağım ayrıca.
Efendim.
Ben öngörülerimi söylemiştim.
ay pis şimdi de beni izliyor kesin ortadan kaldıracak beni @destere @sürgünüm @Çiğdem- @Aserat @Harunnn60 @denizz19 @ozgur2113Canım arkadaşım benim, ben direk onaylarım. @sokak sanati
Yani çocuğun arkasından atıp tutuyoruz bare görüsünde arkasından konuşmuş olmayalım. Ay yine beynim yandı.
ay pis macun planlarına engel oluyorum diye yıldızı yarışmaya almıyordu pis pis.ssSen de taktın Cengizcime.
Beni çok üzdün mesela.Allah'ım benim günahım ne ya Kimi üzdüm bu kadar ya Nasıl bu beladan kurtulurum diye falcı,büyücü ne varsa gezcem
nepalde bir büyücü varmış sen ona git şöyle 8000 metre yükseklikte bir mağarada yaşıyormuş tırman yavaş yavaş ama ip falan kullanma sakın korumalık da takmaAllah'ım benim günahım ne ya Kimi üzdüm bu kadar ya Nasıl bu beladan kurtulurum diye falcı,büyücü ne varsa gezcem
Beni çok üzdün mesela.
aa şu fotoya bak çarpık bacaklı cengoyu yolarım ben .ssbenim prensimden ne istiosunuz bakım siz hım
Elmas kırılırsa taş olur Cengiz.... Geçti artık bu laflarla beni kandıramazsın.Canım Atacanım bebeğim her şeyim
Elmas kırılırsa taş olur Cengiz.... Geçti artık bu laflarla beni kandıramazsın.
Elmas burada benim kalbim oluyor söz oyunu yaptım iki edebiyat dökek dedim.Ay ne alaka be