GunesinOglu'nun Gerçek Yüzü

Arkadaşlar sakin Emre'nin küçük bir oyunuyla gerçek yüzleriniz ortaya çıkmış, yazııklar olsun. :A Daha 2016'da emekli olacağım ayrıca. :A

elemlik kederlik bişi yok :A şimdi siz yöneticiler olarak taraflı davranacağınızı söylüyorsunuz bunlar yönetici anketleri zamanında hatırlatılacak hepsi caps alındı :A @Yiğitt :A
Canım arkadaşım benim, ben direk onaylarım. :bhr: :Z @sokak sanati :A

Yine Yiğit yine dengesiz mesajları ay bu çocuk öldürecek beni. :A
Yani çocuğun arkasından atıp tutuyoruz bare görüsünde arkasından konuşmuş olmayalım. :F Ay yine beynim yandı. :F

Arkadaşlar sakin Emre'nin küçük bir oyunuyla gerçek yüzleriniz ortaya çıkmış, yazııklar olsun. :A Daha 2016'da emekli olacağım ayrıca. :A

Ben öngörülerimi söylemiştim.:A

Canım arkadaşım benim, ben direk onaylarım. :bhr: :Z @sokak sanati :A

Yani çocuğun arkasından atıp tutuyoruz bare görüsünde arkasından konuşmuş olmayalım. :F Ay yine beynim yandı. :F
ay pis şimdi de beni izliyor kesin ortadan kaldıracak beni :( @destere @sürgünüm @Çiğdem- @Aserat @Harunnn60 @denizz19 @ozgur2113
xcbvgfd.png

Allah'ım benim günahım ne ya :( Kimi üzdüm bu kadar ya :( Nasıl bu beladan kurtulurum diye falcı,büyücü ne varsa gezcem :(

Allah'ım benim günahım ne ya :( Kimi üzdüm bu kadar ya :( Nasıl bu beladan kurtulurum diye falcı,büyücü ne varsa gezcem :(
nepalde bir büyücü varmış sen ona git şöyle 8000 metre yükseklikte bir mağarada yaşıyormuş tırman yavaş yavaş ama ip falan kullanma sakın korumalık da takma:A