@Çiğdem- ben böyle bir şey yazdım mı sen söyle. İftira montaj kasetlerle beni şey etmeye çalışıyor.
Aman boşver.
ay neyse favori üye olmuşum bir markete gidip abur cubur alayım sonra 300 tane meryem haberi birikti kaç aydır bekleyin@xemrexxx bunun bedelini ödeyeceksin biliyosun dmi .s Tanımadığım insanlar konuya girip yanlış düşüneeck
Silerler.ay neyse favori üye olmuşum bir markete gidip abur cubur alayım sonra 300 tane meryem haberi birikti kaç aydır bekleyin
@sokak sanati ve @Yiğitt in star-kanal d ittifağına karşı @mrt-06 ile ittifak kurdum o onaylarSilerler.
Konularınız açılmadan bizim denetimimizden geçiyor artık, çok beklersin onayı sen. Direk siliyoruz @sokak sanati
Seni yeniden çaylak yapsınlar.
O onaylayamadan ben silersem nolacak
Konularınız açılmadan bizim denetimimizden geçiyor artık, çok beklersin onayı sen. Direk siliyoruz @sokak sanati
@mrt-06 'nin emeklilik dönemi geldi zaten.
pis yaseminler .ss neyse ben kösem konulu bir köşe yazısı yazayım en iyisiSeni yeniden çaylak yapsınlar.
kösem sultanı düşün hakkında kötü haberler yayılabilirO onaylayamadan ben silersem nolacak
Haberlerin direk silinecek.kösem sultanı düşün hakkında kötü haberler yayılabilir
Yine Yiğit yine dengesiz mesajları ay bu çocuk öldürecek beni.
ay safoz sadece burada mı yazıyorum başka yerde yazarım nasılsa kösem antisi çok forumda biri açarHaberlerin direk silinecek.
elemlik kederlik bişi yok şimdi siz yöneticiler olarak taraflı davranacağınızı söylüyorsunuz bunlar yönetici anketleri zamanında hatırlatılacak hepsi caps alındı @Yiğitt
O sitedepatlatılırsa, bizde biliyoz ordan açacağın.ay safoz sadece burada mı yazıyorum başka yerde yazarım nasılsa kösem antisi çok forumda biri açar
belli olmaz o işlerSenin o boş haberlerinden forumu arındırdığımız için bize teşekkür ederler
site mi yok banaO sitedepatlatılırsa, bizde biliyoz ordan açacağın.