Grammy Ödülleri 2016 Genel Sohbet Konusu

IMG_20160216_034111.jpg

Rihanna değil bee bu.:F

Gecenin en Özensiz makyajı Ariana'da.:(

Neyse ben yatıyorum. Bu kara kızın geleceği yok.:(

Grammy gelecek dedi hem arabadan inerken ki fotosuda var. Mutlaka bu gece çıkacak.:Z

Hadi size iyi seyirler.:D Benim 2 saat uyumam lazım.:(
biraz daha bekle kaldı şurda gecenin bitmesine 2 saat rihanna çıkacak birazdan :)

bu rihannanın annesi :) görmüştüm bu kadını biraz şişman ririye göre :)

Nicki Minaj ve Miley'de yok ortalıkta:F Hani yan yana poz verecekti bunlar:F

biraz daha bekle kaldı şurda gecenin bitmesine 2 saat rihanna çıkacak birazdan :)

bu rihannanın annesi :) görmüştüm bu kadını biraz şişman ririye göre :)

Rihanna değil bencede.:F Hatlar karıştı orada.:(

Nicki Minaj ve Miley'de yok ortalıkta:F Hani yan yana poz verecekti bunlar:F

Rihanna değil bencede.:F Hatlar karıştı orada.:(
images

bak burda annesiyle birlikte deminki resim işte anneye aitti :)
sunucu ne güzel konuşuyor rihanna gelmeden yatmam diyenler var bende onlardan biriyim :)

Yoklukta talep olursa marka bile olur:X

rihannanın açığını kimse kapatamaz bekliyoruz kızı ? hala gödelek sunucu laf salatası yapıyor :) bekliyoruz rihoşu :)
deminki değerli azman lionel richie imiş ben tanıyamamışım :)

deminki velet justin biber ın kardeşiymiş :) justin i alana onu bonus olarak veriyorlar sanırım :)

Lady Gaga geçenlerde ölen David Bowie kılıgında gelmiş @sokak sanati
Bu arada Hande Yener zamanında Hipnoz albumunde hipnoz şarkısındaki makyajını ondan esinlenmiş (öyle diyorlardı)
David-Bowie.jpg

rihannanın açığını kimse kapatamaz bekliyoruz kızı ? hala gödelek sunucu laf salatası yapıyor :) bekliyoruz rihoşu :)
deminki değerli azman lionel richie imiş ben tanıyamamışım :)

deminki velet justin biber ın kardeşiymiş :) justin i alana onu bonus olarak veriyorlar sanırım :)
Evet kardeşiymiş. Miley cyrus'un da kucuk kardeşi vardı sanırım. Kardeşlerine cok kötü ornek oluyorlar:F

Tylor ile eskiden sevgililerdi. Tylor ayakta alkışladi. Ex-mex dimicek öpücekti:F

Rihanna hasta oldugu için performans yapmayacakmiş @destere sen de git yat @sokak sanati gibi :F

Son düzenleme:
Lady Gaga geçenlerde ölen David Bowie kılıgında gelmiş @sokak sanati
Bu arada Hande Yener zamanında Hipnoz albumunde hipnoz şarkısındaki makyajını ondan esinlenmiş (öyle diyorlardı)
David-Bowie.jpg

Evet kardeşiymiş. Miley cyrus'un da kucuk kardeşi vardı sanırım. Kardeşlerine cok kötü ornek oluyorlar:F

Tylor ile eskiden sevgililerdi. Tylor ayakta alkışladi. Ex-mex dimicek öpücekti:F

Rihanna hasta oldugu için performans yapmayacakmiş @destere sen de git yat @sokak sanati gibi :F

bana yol göründü :) bekle bekle bronşit olsun kızcağız :) böyle şansın ?? :)