Grammy Ödülleri 2016 Genel Sohbet Konusu

Biraz baktımda ödülleri kimse beğenmemiş yada bazı kategorileri diyeyim. Sonra Rihanna hastalanmış. Bu sene önce Super Bowl sonra Grammy geçen yıllara göre sönük geçti...

Bıraktığım gibi kalmış burası.ss

Neyse yine hit bir knu yine ben :F Teşekkürler @Forumdash @destere

rihanna çıkmadı keşke daha önce terketseydim :)

Biraz baktımda ödülleri kimse beğenmemiş yada bazı kategorileri diyeyim. Sonra Rihanna hastalanmış. Bu sene önce Super Bowl sonra Grammy geçen yıllara göre sönük geçti...

birde şrfz sunucular kızın arkasından dedikodu yapmıyormu resmen diyorum adamları kazığa geçirmek lazım :) yok ses telleri kısılmışta yok bilmem nolmuşta ? rihannanın ölüsü bülbül gibi şakır :)

birde şrfz sunucular kızın arkasından dedikodu yapmıyormu resmen diyorum adamları kazığa geçirmek lazım :) yok ses telleri kısılmışta yok bilmem nolmuşta ? rihannanın ölüsü bülbül gibi şakır :)
Katy olsaydı bende sizinle takılırdım ama olmayınca en iyisi yatayım dedim. :D Zaten törende sönük geçmiş. :D

Abi bi insan bu kadar güzel olmasın, sevgilisini indirmeye gidiyorum.

senin sevgin yine normal sınırlar içerisinde :) dün twitterde demi nin fanına rastladım vatandaş fanlığı bayağı abartmıştı bass bass bağırıyordu demi gel bana tecavüzz et diye çığlık atıyordu :))

Katy olsaydı bende sizinle takılırdım ama olmayınca en iyisi yatayım dedim. :D Zaten törende sönük geçmiş. :D
katy yoktu ama gaga vardı onun hatrına yinede kalman lazımdı :)

Hastalanmış.:( Uff bu yıl bir türlü göremedik performans Riri'den.ss Artık ilerisi için beklicez.:(

Hastalanmış.:( Uff bu yıl bir türlü göremedik performans Riri'den.ss Artık ilerisi için beklicez.:(

güzel olan şeyler narin olurmuş :) mesela yerli inekler hastalığa soğuğa sert hava koşullarına falan dayanıklıdır ama git hollandadan süt verimi yüksek bir holştain ineği al yerlinin on katı süt verir ama en ufak hava değişimlerinden etkilenip hasta olur ömürleri çok kısadır :)
neyse ben güya kızı övecektim sanırım tam sıvadık konudan çıkayım en iyisi :)

Klibi en iyi dans kaydı seçilmiş. Ben pek sevmedim ama neyse zaten tek başına almadı.:D

1 milyon olmuş şimdiden Grammy. Süper Bowl'ü geçer gibi.:A

Zendaya gelmiş. Çirkin şey.ss @yigit_00 senin kızı devamlı gömüyordu dimi bu.:F

Ekli dosyayı görüntüle 48852

Yok be ne alaka. Zendaya, Miley'i çok sever. Hatta en sevdiği Disney kızı Miley'dir. Telefonunda hala Hannah Montana şarkıları vardır. Sen gömüyordu yion .s -,-