Biraz baktımda ödülleri kimse beğenmemiş yada bazı kategorileri diyeyim. Sonra Rihanna hastalanmış. Bu sene önce Super Bowl sonra Grammy geçen yıllara göre sönük geçti...
Katy olsaydı bende sizinle takılırdım ama olmayınca en iyisi yatayım dedim.rihanna çıkmadı keşke daha önce terketseydim
birde şrfz sunucular kızın arkasından dedikodu yapmıyormu resmen diyorum adamları kazığa geçirmek lazımyok ses telleri kısılmışta yok bilmem nolmuşta ? rihannanın ölüsü bülbül gibi şakır
![]()
Abi bi insan bu kadar güzel olmasın, sevgilisini indirmeye gidiyorum.
katy yoktu ama gaga vardı onun hatrına yinede kalman lazımdıKaty olsaydı bende sizinle takılırdım ama olmayınca en iyisi yatayım dedim.Zaten törende sönük geçmiş.
![]()
rihanna çıkmadı keşke daha önce terketseydim
birde şrfz sunucular kızın arkasından dedikodu yapmıyormu resmen diyorum adamları kazığa geçirmek lazımyok ses telleri kısılmışta yok bilmem nolmuşta ? rihannanın ölüsü bülbül gibi şakır
![]()
Hastalanmış.Uff bu yıl bir türlü göremedik performans Riri'den.ss Artık ilerisi için beklicez.
![]()
Klibi en iyi dans kaydı seçilmiş. Ben pek sevmedim ama neyse zaten tek başına almadı.
1 milyon olmuş şimdiden Grammy. Süper Bowl'ü geçer gibi.
Zendaya gelmiş. Çirkin şey.ss @yigit_00 senin kızı devamlı gömüyordu dimi bu.
Ekli dosyayı görüntüle 48852
Yok be ne alaka. Zendaya, Miley'i çok sever. Hatta en sevdiği Disney kızı Miley'dir. Telefonunda hala Hannah Montana şarkıları vardır. Sen gömüyordu yion .s -,-
Bir ara Miley vakası olmayacağım demişti.![]()