Grammy Ödülleri 2016 Genel Sohbet Konusu

Ed Sheeran en iyi Pop vokal performansını Thinking out loud ile kazandı.

En iyi klibi kazandığı açıklandı. Belki ödülü almaya giderken ölürse almış olmaz.:F

rezalet bir durum bu aynı oscar ın recep ivedik e verilmesi gibi bir bahtsızlık olmuş :)

rezalet bir durum bu aynı oscar ın recep ivedik e verilmesi gibi bir bahtsızlık olmuş :)

Klibi en iyi dans kaydı seçilmiş. Ben pek sevmedim ama neyse zaten tek başına almadı.:D

1 milyon olmuş şimdiden Grammy. Süper Bowl'ü geçer gibi.:A

Zendaya gelmiş. Çirkin şey.ss @yigit_00 senin kızı devamlı gömüyordu dimi bu.:F

IMG_20160216_015513.jpg

yanlış kanalımı izliyorum ya şu anda ? habire konuşuyorlar vıdı vıdı boş boş :)

@xemrexxx nin fötr şapkalı zencisi geldi :)

Şuan tören yok zaten. Kırmızı halı var. Bunları netten açıklıyor. Oscar gibi karttan açıklanmıyor. Twitter'da yayınlanıyor. 3'de gece başlayıncada ödüller verilecek.:D

Ellie'den 1-2 kare daha;

IMG_20160216_020053.jpg
IMG_20160216_020055.jpg

@OzaN

Şuan tören yok zaten. Kırmızı halı var. Bunları netten açıklıyor. Oscar gibi karttan açıklanmıyor. Twitter'da yayınlanıyor. 3'de gece başlayıncada ödüller verilecek.:D

neyse bari seyirlik şeyler çıkarsalar o da yeterli :)
rihanna adaylar arasındamı ?

Bruodan ögg geldi:F

Ellie'de klibindekine benzer giyinmiş. Ne bilim:T: klipte sırtı çook daha güzeldi:hearteyes:

Adam kalite.:Z Çok güzel yere gitti ödül. See You Again yada Blank Space'den iyidir.:F

Bir de At ile gelecek diyordun.:F

common u gördük bu vatandaşı ben hell on wheels ten oyuncu olarak biliyorum :) şarkılarından birhaberiz :)
Common-1.jpeg

Oyuncularda geliyor. Big Bang Theoryden bi kadın geldi az önce.:D

izlediğim yerdeki alternatifler harika reklam çıkınca diğer alternatif kamerayı deniyoruz :) oscardada böyle bir kanal lazım :)