Grammy Ödülleri 2016 Genel Sohbet Konusu

IMG_20160215_202847.jpg

Gagoş ve Justin'i buldum.:F

IMG_20160215_221231.jpg
IMG_20160215_221104.jpg

Kırmızı halı şekillenmeye başlamış.:D
1'de alıyor kırmızı halı.

Rihanna Kiss is Better
Taylor Swift Wildest Dreams söyleyecekmiş gece de.:D

Bu gece saat 08.00'da, Los Angeles'da düzenlenecek olan 58. Grammy Ödülleriyle ilgili yorumlarınızı ve geceyle ilgili paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

Power TV'den canlı olarak yayınlanacak gece Türkiye'de yayına 3.00'da başlayacak.

yinemi power ya ? şunu düzgün kanallar niye almıyorki mesela star yayınlasın izlerdik ne güzel power sakat kanal çekmiyor bir türlü ? :)

Bu gece veriliyor. Türkiye saati ile 01'de kırmızı halı başlıyor. Oranın saati ile 6'da.
Performanslar ve ödüller ise 03'de başlıyor. Buradaysan izle. @Forumdash seni yalnız bırakmaz.:D
Power TV'den cnli verilecek.

@Forumdash la beğenilerimizi uyuşmuyorki gidip @Çiğdem- in parlaklarını desteklemeye başlar zaten power çekmiyor tüm bu moral bozukluğuyla anca gidip uyurum :)

yinemi power ya ? şunu düzgün kanallar niye almıyorki mesela star yayınlasın izlerdik ne güzel power sakat kanal çekmiyor bir türlü ? :)

@Forumdash la beğenilerimizi uyuşmuyorki gidip @Çiğdem- in parlaklarını desteklemeye başlar zaten power çekmiyor tüm bu moral bozukluğuyla anca gidip uyurum :)

Bende uyuyorum zaten. Tekrarını bakarım belki yada netten izlerim.:D

ayy gece 3 kadar kim bekleyecek bu zaten ben yatarım birazdan:F:F:F

aaa yokk uykusuz kalamıyorum ben ne olursa olsun uykuma düşkünüm:A:A:A

allah bilir sabahta geç uyanıyorsundur :) niye evde kaldığın anlaşıldı:) çevrendeki kızlar sabahçı tabi kargalar daha bişey yemeden kalkıp iş yapıyorlar sen öğlene kadar horluyorsun tabiki onların kısmeti açılır :)

Bende yarın okulu ekip baksam mı birazına.ss

bence bak yılda bir kez iki üç saat ekmekten bişey olmaz hem sınav yoksa okulu ekmek dahada hayırlısıdır :)

allah bilir sabahta geç uyanıyorsundur :) niye evde kaldığın anlaşıldı:) çevrendeki kızlar sabahçı tabi kargalar daha bişey yemeden kalkıp iş yapıyorlar sen öğlene kadar horluyorsun tabiki onların kısmeti açılır :)

bence bak yılda bir kez iki üç saat ekmekten bişey olmaz hem sınav yoksa okulu ekmek dahada hayırlısıdır :)

Kırmızı halı görsellerine bakmadan uyumak istemiyorum. Dur biraz bekleyelim zaten 10 dakika kaldı.:F