- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Sunucular sanatcıları ve şarkıları yorumluyor neler olacağini filan söyluyorlarpower da bişey yok ?
benim açtığım power farklı sanırım reklamlar varSunucular sanatcıları ve şarkıları yorumluyor neler olacağini filan söyluyorlar![]()
Ahaha sunucular uptown'la dalga gecılıyor @sokak sanati
Çıkarır yaza doğru... 1d'yi demediler harbiden![]()
Sendeki power türk mübenim açtığım power farklı sanırım reklamlar var![]()
İşte gaga bu beee! Böyle sevdik onu sıradışı. Şu jazcı adamla takıla takıla sıradan olmuştu bir de album cıkarmalı en azından sıngle
İşte gaga bu beee! Böyle sevdik onu sıradışı. Şu jazcı adamla takıla takıla sıradan olmuştu bir de album cıkarmalı en azından sıngle![]()
Sanırım müziğe de ara vereceğini filan acıklamış mı ne öyle bişeyler vardı:/ diziden de ödül alınca g**t tavan filan iyice ara verirse şaşmamGeliyor galiba yeni albüm onunda ama flop olur yine.Diziden vs işlerden şarkıya pek önem vermiyor artık.ss
Geliyor galiba yeni albüm onunda ama flop olur yine.Diziden vs işlerden şarkıya pek önem vermiyor artık.ss
g ile t arasında iki yıldız olunca bir an dedim sizin oralarda bu toto daha uzun bir ismemi sahipSanırım müziğe de ara vereceğini filan acıklamış mı ne öyle bişeyler vardı:/ diziden de ödül alınca g**t tavan filan iyice ara verirse şaşmam![]()
assolistler sonda çıkarRihanna gelmeyecek mi ne yaa.ss nerde kaldı bu.
Bu arada Taylor'ın tek yürüyüşünü sevdim.@Ahmad senin ki yine canlıda batırdı.
![]()
Ahaha üç yapıcaktım da basmamişg ile t arasında iki yıldız olunca bir an dedim sizin oralarda bu toto daha uzun bir ismemi sahip![]()
Sanırım müziğe de ara vereceğini filan acıklamış mı ne öyle bişeyler vardı:/ diziden de ödül alınca g**t tavan filan iyice ara verirse şaşmam![]()
Ahaha üç yapıcaktım da basmamişnormalde sansure 3 yıldız koyuyorum
![]()
Gaga Hande Yenere benzemis bu arada.
Gaga ve Riri tam Queen olacak saçma sapan islere yöneldiler.ss