FOX Gracepoint Mini-Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1x1

Güzel bir dizi mi öyle olacak gibi. Oyuncular zaten kaliteli ama oyunculukları için bir şey demek için erken. Konu ilk bölümden fazla dallandırılıp budaklandırılmadı. Önce sakin ve emin şekilde girizgah yapıyorlar sanki, sonra beynimizi yakacaklar. :)

Aksiyon arayanlara hitap etmiyor. Sakin ve oturaklı bir dizi, devam bölümlerini merakla bekliyorum. :)

Danny'in annesi Beth'e trafikte içine doğdu, öyle ya yolda trafik çalışması yada kazada olabilirdi ama çocuğunun öldüğünü kadın sezdi. :X

Dedektif 'Temize çıktım ben' derken geçmişinde ne pis işler var acaba? :X

Çocuğun babası Mark gecenin üçünde su tesisatı için evden çıkmış, çocuğu içinde doğru dürüst ağlamadı şüphe uyandırıcı.. :X

Gazeteci çocuk işini yaptı, çocuğun ismini yazınca delillerin karartılmasından korkuyorlar herhalde, çünkü olay cinayet soruşturmasına dönüştü. Olayı kim işlediyse intihar süsü vermek istemişlerdi. :X

Yalnız gazeteci çocuğun bakışlarıda normal değil. :X

Ellie'nin oğlu ne işler çeviriyor acaba..Telefon ve bilgisayarına el konulursa anlaşılacaktır. Umarım surguda bir açık verir. :X

@destere gazeteci Renee Clemons fena değil gibi.. Nasıl gideri varmı? :)

İzlenmeye değer diyorum ve gidiyorum. 8/10

The Killing dizisinide izlemeliyim, yokmu benimle izleyecek kimse? :) @OzaN @Forumdash @destere @yatutarsa
The killing dizisini izlemen beni çok sevindirdi , forumda kendimi yirtiyordum :))
Birisi izlesin diye
Destere Emre ve çiğdemi ikna etmiştim. onlarla konuş bi :))))
Biz forumdash ile bu diziyi izledik bayıldık :)))

büyük ihtimal yarına kaldı yarın izlerim artık ?

Hacı @Harunnn60 hep seni The Killing'e çağirdi ama sen hiç oralı olmamiştin:( 4.sezonu ne güzel yorumlaşirdik. hatta @destere izler diye umuyordum o da oralı olmadı:( Ben izledim diziyi keşke 5.sezonu olsaydı da beraber izleseydik :)
the killing bitmiş dizi @Çiğdem- gibi bitmiş dizilere sadece boş zamanlarımda bakacağım mesela bu güz dönemini atlatırsak got başlayana kadar araya boşluk giriyor :)

the killing bitmiş dizi @Çiğdem- gibi bitmiş dizilere sadece boş zamanlarımda bakacağım mesela bu güz dönemini atlatırsak got başlayana kadar araya boşluk giriyor :)
aaa evet ben hiç bakmıyorum final yapmış dizilere yanı güncel olucak benim izlediklerim 🙂

Hacı @Harunnn60 hep seni The Killing'e çağirdi ama sen hiç oralı olmamiştin:( 4.sezonu ne güzel yorumlaşirdik. hatta @destere izler diye umuyordum o da oralı olmadı:( Ben izledim diziyi keşke 5.sezonu olsaydı da beraber izleseydik :)
Aynen aynen :( belki 5.sezon olur

@destere bana söz vermiştin :))
aaa evet ben hiç bakmıyorum final yapmış dizilere yanı güncel olucak benim izlediklerim 🙂
@Çiğdem- sende söz vermiştin

Tmm bence sen seversin [emoji120] [emoji120]
Sen duygusal bir kız mısın ? [emoji173] [emoji126] [emoji68]
aaa evet yanı hiç sevmediğim bir özelliğim 🙂🙂
çok güleryüzlü olduğum kadar çokta duygusal birisiyim bir çok şeye sebepli sebepsiz gözlerim dolabiliyor hemen 😳😳

Madem öyle o zman niye under the dome dizisini izlemiyorsun [emoji313] [emoji89] [emoji88]
@destere o kdar izle dedi sana[emoji379]
yaaa ben alışamadım bu diziye yanı sıcak gelmedi bana ilgimi çekmedi nedense 🙄🙄🙄
ama @destere önerdiklerinden forever gotham ve z-nation üçlüsüne bakıyorum yanı🙂🙂
ondan öcnede orphan blac ve resurrection başlamıstım yine öenerdiklerinden🙂🙂

@OzaN izledin mi 2'yi?? resmen bana fazlalık geliyor suan:( 2'yi de izlicem öyle sarmazsa bırakıcam sanırım(b)

1x2

Uykusuz bıraktı ama değdi gelecek bölümü sabırsızlıkla bekleyeceğim. :)

Babanın cinayet gecesi evde olmaması şüphe uyandırmıştı, olay mahalinde kamera görüntüleri çıktı ama bir kadınla beraber olduğunu söyledi. Finalde de çocuğun öldürüldüğü yerde parmak izi bulundu. Şuan baş zanlı o gözüküyor. :X

Beth 2 haftalık hamile, rahip Paul'la arasındaki samimiyet ne iş? Rahip'in bakışlarını sevmedim o katil olabilir mi acaba? (b)

Karavandaki temizlikçi kadın çocuğun kaykayını saklıyor. O da cinayeti işlemiş olabilir. :X

İkinci bölüm itibariyle 3 şüpheli var elimizde. :X

1- Baba Mark
2-Rahip Paul
3-Karavandaki yaşlı teyze.

8/10