FOX Gotham - 4. Sezon Yorumları

İzle izle güzel dizi
İzleyeceğim zaten de keşke ilk duyduğumda izleseydim, şimdi o kadar çok yerde bahsedilip o kadar çok övüldü ki o yüzden beklentiyi arşa çıkardılar, o beklentiyi karşılayabilecek mi şüpheliyim

İzleyeceğim zaten de keşke ilk duyduğumda izleseydim, şimdi o kadar çok yerde bahsedilip o kadar çok övüldü ki o yüzden beklentiyi arşa çıkardılar, o beklentiyi karşılayabilecek mi şüpheliyim
Bence o kadar büyük bir şey bekleme yani ben de hepsini izlemedim devamı nasıldır bilemem ama ilk 8 bölüm abartıldığı kadar değildi

Bence o kadar büyük bir şey bekleme yani ben de hepsini izlemedim devamı nasıldır bilemem ama ilk 8 bölüm abartıldığı kadar değildi
Evet beklentiyi düşürmekte fayda var, çok büyük beklentiyle izleyince hayal kırıklığı oluyor genelde

Evet beklentiyi düşürmekte fayda var, çok büyük beklentiyle izleyince hayal kırıklığı oluyor genelde
Yani 40 dk lık dizi olmasına rağmen bazı bölümlerde boş sahneler var hele bazı kişiler var tam gereksiz neden bu dizide oynuyor dersin izleyince anlarsın

Tamam
İkimiz başlayalım gelenler olur illa ki

4x7. Bölüm

bruce barlarda pavyonlarda grace ile birlikte ergenliğin tadını çıkarıyor

polis fisoli kılığına giren domuzcuk pyg, harveyle penguenin adamlarını tuzağa düşürdü.. tabi gordonun kahramanlığı tutmasa güzel bir temizlik olacaktı

barbara, tabitha ve kedi kız selina muhteşem bir üçlü oldular umarım ayrılmazlar bir daha

4x8. Bölüm

ed salağı yine ölmedi senaristleri kazığa geçirmek lazım

güya bizim üçlü barb, selina tabita ed i yokedecekti gidip korumaya aldılar
bu arada lee tommiks bedava kulüp sahibi oldu ..
butch solomon olunca yenilmez sanıyordumda ateşten çok korkuyor fil yavrusu

penguen gerzeğide çok geç kalmakla birlikte sofianın kendisi için kazdığı kuyunun farkına vardı gibi
harvey emekli oldu ..gordon artık yeni yüzbaşı

4x9. Bölüm

bruce un ergenlik sahneleri dışında güzel bir bölümdü ..
pyg nin insan etini zenginlere yedirdiği sahne harikaydı, özellikle penguenin martin veledini korumak için sergilediği tavırlar kahkaha attırdı

sessiz çocuk martin casusluk işinde bayağı iyi... sofianın gordonla oynaşması devam ediyor

4x10. Bölüm

çatışmalarda kurşunlar yağmur gibide tek kişi ölmüyor bir gotham harikası

gordon sofiayla oynaştı ama ipini kadının eline vermedi ucuz kurtuldu gibi
penguen ile sofia çekişmesi barbara , tabitha ve selina nın sofia tarafında yer almasıyla renklendi sessiz çocuk martinin patlamadan sağ kurtulduğu sahne güzeldi .
domuzcuk pyg lazlo adlı mahkummuş bu hikayede bıkkınlık derecesinde devam ediyor... tabi birde gereksiz ed salağı var

S04 - B07-08

Bruce için izleyeyim diyorum ama o da depresife bağladı. 7.bölümde kulubun sahibiyim havası güzeldi. Küçüçük çocukları öpüştürüyorlar yaa
Buruceye daha gıcık olabilirsin ileride
bruce ergeninin olduğu sahneler benimde dizide en nefret ettiğim sahneler çıkınca ekranı kapatasım geliyor şu arapla oynaştığı bölümler güzeldi şimdi sümsük tamamen ergenliğe vurdu içine ediyor bölümlerin
birde ed salağı ölse dizi mükemmel olacak

1 Bölümün kalmış onuda izlemiş olarak gelirsin şimdi kaldık yine dizisisz gerçi 5 gün sonra Gotham yeni b ölüm sonra Jessica falan başlayacak Lucifer falan
@Forumdash

4x11. Bölüm

bu bölüm güzeldi,, sofia sen ne cin bir kadınmışsın öyle gordonu parmağında oynattı olan penguene oldu

domuzcuk lazlo sofia nın adamıymış sonuda sofianın elinden oldu
penguen kötü tuzağa düştü ama asıl tuzağın büyüğüne gordon düştü gibi ipler artık sofianın elinde ,
baba falcone u imha etti kızı, helal olsun sofiaya hedefe ulaşmak için her yol mübahtır diyor

penguen kendisinden daha kafadan sıyrık jerome la karşılaştı ordan kaçacaklardır

tabitha da butch devesini eşek sudan gelinceye kadar dövdü ama devenin hafızası yerinede geldi dayak işe yaradı gibi
ergen bruce tam yollu oldu birde alfredi kovduki bundan sonra tecavüz etseler velede kimsenin umrunda olmaz

bu gece darkest hour izleyeceğim @Forumdash @Çiğdem- sizide bekleriz filme

1 Bölümün kalmış onuda izlemiş olarak gelirsin şimdi kaldık yine dizisisz gerçi 5 gün sonra Gotham yeni b ölüm sonra Jessica falan başlayacak Lucifer falan
@Forumdash
luciferında yeni bölümü bu hafta sanırım gelecek gibi

Tam karar veremedim ama aklımda film

Tam karar veremedim ama aklımda film
Önce şu Postu izleyeyimde cnm bakarım onada

Jokeri çok iyi canlandırıyor ve artık tamamen joker modunda olacak ve Penguen şu Ed malından kurtulup Joker ile iş birliği yapması süper olur

Buruce ise Altfred umarım o velede daha olduğu yere varmaz Batmandan soğuyacaz

Joker sezon sonuna kadar kalir
Shameless sezon arası verdi zaten

Kalan bölümler daha iyi olacaktır cnm

Bu arada bu ara veren diziler döndümü yoksa haftayamı
Martta başlayacaklar ama tam tarih bilmiyorum. @destere dizi önermiş ne diyorsun

Cw dizileri Lucifer falan yarından sonra olsa keşke

Black dediği şey değilmi sonradan ben tek başıma izlerim forumda izleyen olmaz diyordu yoksa farklı dizimi
Ben tek izlerim dediği dizi western dizisi. Kovboy türü bişey
Evet Black dizisini diyorum. Kore dizisi.