Forum geldikten sonra B12'de bir düşüş var diye düşünüyorum.ben görmemişim ya pardon) dur bir ayrıntılı okuyayım
Forum geldikten sonra B12'de bir düşüş var diye düşünüyorum.ben görmemişim ya pardon) dur bir ayrıntılı okuyayım
b12 ile sorun çözülüyorsa iş kolay ama sorun forumdan kaynaklı benceForum geldikten sonra B12'de bir düşüş var diye düşünüyorum.Çok şeyi görmüyorsu, unutuyorsun.
babası gelicek ayoll penguenin ozaman gör sen eğlenceyi adamda penguenin gerçek babası kadar benziyorben görmemişim ya pardon) dur bir ayrıntılı okuyayım
annesi ölse daha iyi olacak en azından penguen in zayıf noktası kalmazşimdi penguene her iş yaptırmak isteyen annesini kucaklayıp götürüyor)
benzerlik süperbabası gelicek ayoll penguenin ozaman gör sen eğlenceyi adamda penguenin gerçek babası kadar benziyor
buda haberin konusu bir göz athttps://fav10.net/forum/threads/paul-reubens-gotham-dizisinde.251277/
@OzaN sadece iki dizi takip ediyormuş uzun bir süre göremeyeceğiz yorumlarda saırımSeyirci kötü bölümlerde diziden soğuyup kaçtı. @OzaN'ı da izleyecek diye hâlâ bekliyoruz.
geçen sezon her bölüm bağlantıız farklı polis olayları oluyor diye bıraktılar bu sezon bu yok her bölüm bağlantılı tek düşman üzerinden gidiyor dolovanmıdır nedirdaha izleyemedim @Çiğdem- dediğine katılıyorum ama bu sezon geçen sezondan daha iyi ama reytingler kötü seyirciler mal ! ne diyelimki)
aynen konu bütünlüğü seçilen karakterlerin renkliliği diziyi daha güzelleştirdigeçen sezon her bölüm bağlantıız farklı polis olayları oluyor diye bıraktılar bu sezon bu yok her bölüm bağlantılı tek düşman üzerinden gidiyor dolovanmıdır nedir
ben @Harunnn60 a bu sezona devam et diye çok dil döktüm ayoll ama çocuk benim yorumlarımla hevesleniyor sonra @OzaN yorumlarını okuyunca diziyi tekrar bırakıyor hahahaaynen konu bütünlüğü seçilen karakterlerin renkliliği diziyi daha güzelleştirdi@Harunnn60 da artık devam eder diziye her bölüm konular değişiyor diye sızlanıyordu şimdi dizi rayına oturdu
@OzaN ın zaten öyle bir yan etkisi oluyor tüm dizileri yorumlarıyla mahfettiben @Harunnn60 a bu sezona devam et diye çok dil döktüm ayoll ama çocuk benim yorumlarımla hevesleniyor sonra @OzaN yorumlarını okuyunca diziyi tekrar bırakıyor hahaha
2x6
İkinci sezonun tek bölümünden bile sıkılmadım, çok iyi gidiyor.
8.5/10@Çiğdem- Şimdide Kedi'ye mi taktın? Kızın suçu ne ki anlamadım. Arkadaşı Bridget'i kurtarmak için de elinden geleni yaptı.
Nygma manyağı dürüst olmayı yanlış anladı. Ne bekliyordu ki işlediği cinayetten sonra Kristen'ın boynuna sarılmasını mı?Yine üzüldüm tabii, bi' insan 'Seni Seviyorum' derken öldürmeyi nasıl becerebilir. Gitti fıstık gibi hatun erkenden.
Bruce, Alfred'ten iyi yumruk yedi, yeni sarışın kız da bayağı güzel ama gönül ister ki; Kedi ile birlikte olsun.
@destere
Kedi'nin suçu ne onu soruyorum. Buluttan nem kapmaya bayılıyorsun?ayolll nasıl birşey yapmadı polis öldüren kızı koruyor zaten bu kedi kızı hiçs evmiyordum ben büyümeden öleblir bence mazuru yok
kızı polise şikayet etmeliydiKedi'nin suçu ne onu soruyorum. Buluttan nem kapmaya bayılıyorsun?
kızı polise şikayet etmeliydi
2x6. Bölüm
yine harikaydı, dizi ikinci sezon muhteşem ilerliyor , kedicik selinanın rolüde artmıştı dahada artar umarım,
bridgit adlı kız öyle bir zaman geçerkinin berrinine(belçim bilgin) benzemiyor mu @sürgünüm @Çiğdem- ? ben çok benzettim
bridget ın ölümü kötü oldu gordon kedi kıza verdiği sözünden durmaya çalışsada olmadı ama kabahati yoktu orda, bridgit in zibidi kardeşlerini yakması harikaydı
çekik elli butch sahnesi komikti
ed salağı gül gibi kızı öldürdü, adam giderayak iki kişinin katili olduyalnız kızla yatmayıda başardı, hanesine + olarak geçecektir bu
galavan ın ergen bruce u silver adlı kızla uyuşturma planı şimdilik iyi gidiyor ilerde ergen gözünü açmasa durumu kötü ?
önümüzdeki hafta büyük ihtimalle gordon penguen karşılaşması şeklinde geçecek
ayoll bu ed joker' e dönüşmesin sakın ileride ben öyle düşünmeye başladım artıkKızın gidip üvey kardeşlerini yakacağını nerden bilecekti. Bana bile sürpriz oldu hiç beklemiyordum. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?