FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

Forum geldikten sonra B12'de bir düşüş var diye düşünüyorum.
Çok şeyi görmüyorsu, unutuyorsun.
b12 ile sorun çözülüyorsa iş kolay ama sorun forumdan kaynaklı bence
çok ağırlaşıyor bazen son sayfadaki yorumları okuyunca bir önceki sayfaya dönüşüm 5 dakikayı alıyor ve sonunda vazgeçip çıkıyoruz konudan

6.bölüm izledim ayy bu sezon çok iyi reytingler pek parlak olmasada çok iyi bir sezon izliyoruz bence @sürgünüm @destere

butch çekic el çok komikti nasıl taşıyor elini acaba hahaha

kedi kız çok oldu bence @destere ölmeli bence suç işliyor

şu ateş silahı olan kız senaryosu güzeldi bölüme renk kattı ayrıca ölmemiş tövbe estafurullah dizide öylemi devam edecek ıyyyy

butch bence kaçmadı şu kamçılı kız onun aklını knotrol ediyor bence penguenleri tuzağa götürücek heyecanlı bir bölüm bekliyor bizleri haftaya

daha izleyemedim @Çiğdem- dediğine katılıyorum ama bu sezon geçen sezondan daha iyi ama reytingler kötü seyirciler mal ! ne diyelimki
)

Seyirci kötü bölümlerde diziden soğuyup kaçtı. @OzaN'ı da izleyecek diye hâlâ bekliyoruz.
@OzaN sadece iki dizi takip ediyormuş uzun bir süre göremeyeceğiz yorumlarda saırım
yinede the affair e etiketliyorum tamamen umudu kesmedim
izlediği dizilerde biri sanırım türk tabibler birliğimiydi neydi tbbt gibi bişeydi

daha izleyemedim @Çiğdem- dediğine katılıyorum ama bu sezon geçen sezondan daha iyi ama reytingler kötü seyirciler mal ! ne diyelimki
)
geçen sezon her bölüm bağlantıız farklı polis olayları oluyor diye bıraktılar bu sezon bu yok her bölüm bağlantılı tek düşman üzerinden gidiyor dolovanmıdır nedir

geçen sezon her bölüm bağlantıız farklı polis olayları oluyor diye bıraktılar bu sezon bu yok her bölüm bağlantılı tek düşman üzerinden gidiyor dolovanmıdır nedir
aynen konu bütünlüğü seçilen karakterlerin renkliliği diziyi daha güzelleştirdi
@Harunnn60 da artık devam eder diziye her bölüm konular değişiyor diye sızlanıyordu şimdi dizi rayına oturdu

aynen konu bütünlüğü seçilen karakterlerin renkliliği diziyi daha güzelleştirdi
@Harunnn60 da artık devam eder diziye her bölüm konular değişiyor diye sızlanıyordu şimdi dizi rayına oturdu
ben @Harunnn60 a bu sezona devam et diye çok dil döktüm ayoll ama çocuk benim yorumlarımla hevesleniyor sonra @OzaN yorumlarını okuyunca diziyi tekrar bırakıyor hahaha

ben @Harunnn60 a bu sezona devam et diye çok dil döktüm ayoll ama çocuk benim yorumlarımla hevesleniyor sonra @OzaN yorumlarını okuyunca diziyi tekrar bırakıyor hahaha
@OzaN ın zaten öyle bir yan etkisi oluyor tüm dizileri yorumlarıyla mahfetti
gül gibi the affair dizisine 12 kişi başladık ozan bir yorum yaptı herkes kaçtı sadece @sürgünüm le ben kaldık
bir daha güzel dizilere etiketlemeyeceğim

2x6

İkinci sezonun tek bölümünden bile sıkılmadım, çok iyi gidiyor.

@Çiğdem- Şimdide Kedi'ye mi taktın? Kızın suçu ne ki anlamadım. Arkadaşı Bridget'i kurtarmak için de elinden geleni yaptı.

Nygma manyağı dürüst olmayı yanlış anladı. Ne bekliyordu ki işlediği cinayetten sonra Kristen'ın boynuna sarılmasını mı?
Yine üzüldüm tabii, bi' insan 'Seni Seviyorum' derken öldürmeyi nasıl becerebilir. Gitti fıstık gibi hatun erkenden.

Bruce, Alfred'ten iyi yumruk yedi, yeni sarışın kız da bayağı güzel ama gönül ister ki; Kedi ile birlikte olsun.
8.5/10

@destere

ayolll nasıl birşey yapmadı polis öldüren kızı koruyor zaten bu kedi kızı hiçs evmiyordum ben büyümeden öleblir bence mazuru yok

2x6. Bölüm

yine harikaydı, dizi ikinci sezon muhteşem ilerliyor , kedicik selinanın rolüde artmıştı dahada artar umarım,
bridgit adlı kız öyle bir zaman geçerkinin berrinine(belçim bilgin) benzemiyor mu @sürgünüm @Çiğdem- ? ben çok benzettim

bridget ın ölümü kötü oldu gordon kedi kıza verdiği sözünden durmaya çalışsada olmadı ama kabahati yoktu orda, bridgit in zibidi kardeşlerini yakması harikaydı
çekik elli butch sahnesi komikti

ed salağı gül gibi kızı öldürdü, adam giderayak iki kişinin katili oldu
yalnız kızla yatmayıda başardı, hanesine + olarak geçecektir bu

galavan ın ergen bruce u silver adlı kızla uyuşturma planı şimdilik iyi gidiyor ilerde ergen gözünü açmasa durumu kötü ?
önümüzdeki hafta büyük ihtimalle gordon penguen karşılaşması şeklinde geçecek

Kızın gidip üvey kardeşlerini yakacağını nerden bilecekti. Bana bile sürpriz oldu hiç beklemiyordum. 😱
ayoll bu ed joker' e dönüşmesin sakın ileride ben öyle düşünmeye başladım artık