FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

2x1. bölüm

harika bir başlangıç oldu benim için dizideki en güzel yenilik tabita :) kız bir tabiat harikası:)
@OzaN @Forumdash barbara size kalsın:) @sürgünüm ün zaten doktor iskeletor hanımı var tabita ise tam benlik :)
@Çiğdem- in penguen bayağı kendini geliştirmiş zaman içinde ?

gordon un penguen in yardımına muhtaç kalması kötü oldu adamın karizma dağıldı sanırım... :) loeb li sahneler güzeldi penguen in tüm hareketleri harikaydı adam dizinin rengi fish kaltağı diziden çıkınca dizi dahada bir güzelleşmiş barbara nın karakteriyle fazla oynadılar barbara gibi masum bir kızdan öyle bir yaratık ortaya çıkarmak kimin fikriydi acaba ? alfred in gordon karşısında ergenik hareketleri gıcıktı ? dizinin en sıkıcı sahneleri ise gordonla doktor iskeletor sahneleriydi :) bu arada benim tombiş selina penguen in yanında işe başlamış penguenin ''evde kedi besliyorum sanki ;'' sözüyle kahkaha attım :))

@Harunnn60 devam devam bırakmak yok yetişirsin bize :) bak bende gerideyim?
Tamam devam edeceğim. :lol: Az çok konuyu biliyorum zaten.

2x2. Bölüm

yine hareketli ve güzel bir bölümdü tek eksik penguendi jerome bir penguen etmez ? barbara kendini aşmış öyle güzel bir varlık ne hallere gelmiş :)

bölüm baştan sona tıfıl jerome şow şeklinde geçti, her ne kadar farklı bir karakter yaratmaya çalışmışlarsada penguenin sempatikliği yok çocukta.. penguen sempatik kötü, daha sevimli yaptığı kötülükler...
jerome dan ise bir penguen çıkmaz :) polis müdiresi kadının öldürülmesi gordon un önünü açtı bence gordon yeni müdür olabilir ?
harvey katliamdan sonra polisliğe döndü dönemese olurdu renksiz bir adam
alfred ve bruce diyaloğlarını sevdim bu sefer gordondan özür dilemeside iyiydi.. bilgisayar tamir eden lucius adlı zenciyi bundan sonra çok göreceğiz eminim ..
barbara başta söylediğim gibi içindeki canavarın ortaya çıkışıyla bambaşka bişeye dönüşmüş yinede gordon u öldürtmeye kıyamadı bıraksa çam yarması aaron gordona tecavüz edecekti :)
tabita az ve öz çıktı biraz daha rolünün artması şart ..

2.bölüm çok harikaydı @sürgünüm @Harunnn60 :love1::love1::love1:
harun sen konuyu biliyorsun ilk sezonu çoğu bölüm izledin 2.sezonun 2.bölümünüde izle bu sefer bağlanıcaksın tam istediğin konuma geldi dizi hep devamlı bir düşman olmamasından farklı polisiye olduğundan şikayet ediyordun joker devamlı düşman olarak çıktı ortaya artık her bölüm farklı polisiye olmayacak gordon sürekli jokerle uğraşıcak bu bölüm joker döktürdü vlla bu sefer bölümü seviceksin bence ve devamda ediceksin artık joker her bölüm karıştırıcak ortalığı al sana devamlı düşman
:F:F:F

umarım penguenli sahneler artar, ergenik jerome ölür :)

2x2

Bu sezon çok iyi başladı, daha da iyiye gideceğini düşünüyorum. :)

Bu manyaklar diziye ayrı bir hava kattı Penguen'le Joker karşılaşırsa tadından yenmez. :) Cameron Monaghan beklediğimden daha da mükemmel bir Joker olmuş. O gülüş bütün karakteri göz önüne seriyor helal olsun. :)

Kevaşe Barbara, Jim'e tenha bir yerde çok pis dayak attırdı. Polis departmanının saldırıya uğraması sonucu (önüne gelen saldırıyor) Essen'in ölümüne üzüldüm, sevdiğim bir isimdi. :(
8.5/10
essen bir ara barbarayla lezosfer ilişkiye girmeye çalışan kadın değilmiydi öyle bir geçmişi vardı sanki ya da ben karıştırdım ? :) ama ölünce müdür koltuğu boş kaldı oraya gordon gelir, bruce lu sahneler daha güzeldi bence, ben öyle çok bağırıp çağıran jerom lu bölümleri sevemedim :)

2x2

Valla diziden tat alamıyorum artık. Cameron Monaghan iyi oyuncu, burada da baya iyi ama bir penguen değil ve sahnelerinden keyif almıyorum. Penguen demişken o da keyif vermiyor bu sezon. Barbara'nın sahneleri en ilgi çekicileri. Kedi tamamen pasifize edilmiş. Gordon'u oynayan adamın kötü oyunculuğuna da artık pek göz yumamıyorum. Belki tekrar denerim ama şimdilik TWD, Fargo ve Empire fazlasıyla yeterli benim için. :):)

6/10
katılıyorum yorumuna jerome karakteri asla bir penguen etmez? penguen çok çok daha sempatik bana göre, kötülüğü sindire sindire veriyor seyrciye, kötülük yapmayı sevdiriyor resmen :))

Son düzenleme:
2x2. Bölüm

yine hareketli ve güzel bir bölümdü tek eksik penguendi jerome bir penguen etmez ? barbara kendini aşmış öyle güzel bir varlık ne hallere gelmiş :)

bölüm baştan sona tıfıl jerome şow şeklinde geçti her ne kaar farklı bir yaratmaya çalışmışlarsada penguenin sempatikliği yok çocukta penguen sempatik kötü daha sevimli yaptığı kötülükler jerome dan bir penguen çıkmaz :) polis müdiresi kadının öldürülmesi gordon un önünü açtı bence gordon yeni müdür olabilir ?
harvey katliamdan sonra polisliğe döndü dönemese olurdu renksiz bir adam
alfred ve bruce diyaloğlarını sevdim bu sefer gordondan özür dilemeside iyiydi.. bilgisayar tamir eden lucius adlı zenciyi bundan sonra çok göreceğiz eminim ..
barbara başta söylediğim gibi içindeki canavarın ortaya çıkışıyla bambaşka bişeye dönüşmüş yinede gordon u öldürtmeye kıyamadı bıraksa çam yarması aaron gordona tecavüz edecekti :)
tabita az ve öz çıktı biraz daha rolünün artması şart ..

umarım penguenli sahneler artar, ergenik jerome ölür :)

essen bir ara barbarayla lezosfer ilişkiye girmeye çalışan kadın değilmiydi öyle bir geçmişi vardı sanki ya da ben karıştırdım ? :) ama ölünce müdür koltuğu boş kaldı oraya gordon gelir bruce sahneler daha güzeldi bence ben öyle çok bağırıp çağıran jerom lu bölümleri sevemedim :)

katılıyorum yorumuna jerome karakteri asla bir penguen etmez? penguen çok çok daha sempatik bana göre, kötülüğü sindire sindire veriyor seyrciye, kötülük yapmayı sevdiriyor resmen :))
Jerome'li bir sonraki bölüme bayılacaksın ama hepsi o kadar. :) Penguen'de 3. bölümde nerdeyse yok ama 4. ve 5. bölümlerde döktürüyor. Essen polis departmanının başındaki kadın Barbara ile hiçbir ilişkisi olmadı, her gördüğümüz kadınla ilgili fantazik hayaller kurmayalım. :)

Jerome'li bir sonraki bölüme bayılacaksın ama hepsi o kadar. :) Penguen'de 3. bölümde nerdeyse yok ama 4. ve 5. bölümlerde döktürüyor. Essen polis departmanının başındaki kadın Barbara ile hiçbir ilişkisi olmadı, her gördüğümüz kadınla ilgili fantazik hayaller kurmayalım. :)
barbarayla yatan esmer kadın kimdi peki :) bir ara hatta bununla ilgili @Forumdash a veya @xemrexxx ye veya sana bişeyler söylemiştim yada kadın farklı biriydi ama barbaranın böyle bir kırığı vardı geçmişte :)

Google'a (Gotham Barbara lesbian) yaz, görsellere tıkla görürsün. :)
keatoya3.gif

aha gördüm şimdi bu kadın yokmu şu anda dizide ? :))

tabitha nın yanına taş koy heyecandan iki günde erir :) tabithanın yanında kalıpta mutlu olmayacak varlık yoktur :) ama kızı çok az gösterdiler tam göremedik :)
Tabitha'nın yanında 2 gün mutlu olursun 3. güne keser seni. Kızın psikopat tarafına denk gelmedin heralde. :)

2x5

Şu sıralar izlerken sıkılmadığım nadir dizilerden, bölümde güzeldi. :)

Çok yakında müthiş bir Penguen ve Galavant savaşı başlayacak. Gordon belediye başkanlığı yarışında destek olursa bu adama kesin kazanır, zaten yaptığı numaralarla milletin gözünü boyadı. Ama Penguen'de yabana atılacak biri değil ayrıca annesi için yapmayacağı bir şey yok. :)

Bridgit, böyle olacağını bilemezdi ama bir polis memurunun hayatına sebep oldu. Umarım Selina'nın yanından ayrılmaz artık, özünde iyi biri çünkü...
8.5/10

2x3. Bölüm

muhteşem bir bölümdü jerome a haksızlık yapmışız rolünün altından rahatlıkla çıktı tebrik ediyoruz veledi :)
ama erkenden ölmesine üzülmedim hep aynı hareketler sıkıcı olacaktı :) kurtulduk ondan :)
@sürgünüm senin iskeletoru
alfred amca ayakta götürecekti nerdeyse:) birde onu barbaranın tekerleğe bağlayıp döndermesi çok hoşuma gitti barbarayı bu bölüm daha güzel buldum giydiği sirk elbisesi yakışmıştı bayağı bu arada barbarayla tabitha elleşmeye başladılar hatta tabita barbrayı abisi theo galavan dan kıskanacak gibi duruyor yedirmeyecek barboşu abisine :)

selina biraz büyümüş serpilmiş gibi ilk sezonki kadar yumoş durmuyor :) harvey dangalağı her zamanki dizinin en mal karakteriydi
theo galavant dönemi başlıyor gibi dizide ( galavant demişken @OzaN bizim galavant dizisi ne zaman başlayacaktı ? :) )

theo galavan planladığı gibi götürdü işi artık gotham ın milyarder kahramanı :) arada olan jerome a oldu jerom kötülükte ustaydıda zeka olarak yetersiz kaldı gibi galavan ın planını çözemedi ? :)

@Çiğdem- senin joker
doğmadan öldü ne mutlu bize :))

Aynen o tadı bende alamadım nedense olmuyor bir türlü. Şimdi bir daha bakacağım 2.sezon için iyi yorumlar var. :)
ikinci sezon harika gidiyor mutlaka devam etmeni bekliyoruz :)

@sürgünüm 3. bölüm hakkındaki yorumuna katılıyorum gerçekten muhteşemdi , umarım @OzaN da pes etmeden devam eder ..
@Çiğdem- üzüntünü anlıyorumda bir bakıma
jerome veledinin ölmesi iyi oldu penguen i daha çok göreceğiz :))

2x3. Bölüm

muhteşem bir bölümdü jerome a haksızlık yapmışız rolünün altından rahatlıkla çıktı tebrik ediyoruz veledi :)
ama erkenden ölmesine üzülmedim hep aynı hareketler sıkıcı olacaktı :) kurtulduk ondan :)
@sürgünüm senin iskeletoru
alfred amca ayakta götürecekti nerdeyse:) birde onu barbaranın tekerleğe bağlayıp döndermesi çok hoşuma gitti barbarayı bu bölüm daha güzel buldum giydiği sirk elbisesi yakışmıştı bayağı bu arada barbarayla tabitha elleşmeye başladılar hatta tabita barbrayı abisi theo galavan dan kıskanacak gibi duruyor yedirmeyecek barboşu abisine :)

selina biraz büyümüş serpilmiş gibi ilk sezonki kadar yumoş durmuyor :) harvey dangalağı her zamanki dizinin en mal karakteriydi
theo galavant dönemi başlıyor gibi dizide ( galavant demişken @OzaN bizim galavant dizisi ne zaman başlayacaktı ? :) )

theo galavan planladığı gibi götürdü işi artık gotham ın milyarder kahramanı :) arada olan jerome a oldu jerom kötülükte ustaydıda zeka olarak yetersiz kaldı gibi galavan ın planını çözemedi ? :)

@Çiğdem- senin joker
doğmadan öldü ne mutlu bize :))

ikinci sezon harika gidiyor mutlaka devam etmeni bekliyoruz :)

@sürgünüm 3. bölüm hakkındaki yorumuna katılıyorum gerçekten muhteşemdi , umarım @OzaN da pes etmeden devam eder ..
@Çiğdem- üzüntünü anlıyorumda bir bakıma
jerome veledinin ölmesi iyi oldu penguen i daha çok göreceğiz :))
ayoll zaten 2.bölümden inş ölür demişsin ayy kına yak artık öldü işte :F

biz o çocuğu joker sanmıştık ama jokerle alakası yokmuş yani oyüzden ters köşe olduk resmen bakalım joker ortaya ne zaman çıkıcak :F:F:F

4-5 bölümlerde penguen yeniden aktif oluyor zaten ön plana çıkıyor o çocuğun ölmesiyle :F:F:F

2x4. Bölüm

yine çok güzeldi heleki blindstop işkencesinden sonra gotham ilaç gibi geldi :)
sonunda yine penguenli günlere geldik hepimize hayırlı olsun :)
the galavan ın penguenin annesini esir alması hoş olmadı ilk kez penguene üzüldüm :) ama vatandaşın cinayet işleme şekli yine çok güzel özenerek yapıyor işini ? penguen in keltoş victor uda türünün iyi örneklerinden işinin uzmanı bayağı soğukkkanlı çalışıyor , galavan pezosu ergenik bruce u çok kolay avucuna aldı? silver adlı kızı gören bruce un heyecandan donu düştü? artık o veletten kimseye hayır gelmez :)
alfred in selinayı tersleyip göndermesi hoş olmadı..
gordon un müdür olacağını tahmin ediyordum ama yeni gelen nathaniel isimli vatandaşta renkli bir karakter idealistmiş güya üç güne gotham onuda cıvıklaştırır düzene ayak uydurur artık :)

ayoll zaten 2.bölümden inş ölür demişsin ayy kına yak artık öldü işte :F

biz o çocuğu joker sanmıştık ama jokerle alakası yokmuş yani oyüzden ters köşe olduk resmen bakalım joker ortaya ne zaman çıkıcak :F:F:F

4-5 bölümlerde penguen yeniden aktif oluyor zaten ön plana çıkıyor o çocuğun ölmesiyle :F:F:F
ben kınayı çoktan yaktım kendime senin
jerome salağı yakışmamıştı diziye en iyi kötü penguendir onuda galavan denen zibidi bu aralar çok üzüyor:) birde en hassas yerinden yakalamışlar pengueni gül gibi annesini esir almışlar :)

Son düzenleme:
2x5. Bölüm

harikaydı baştan sona muhteşem geçti bu dizi kendini aşmış gerçekten geçen sezon bir çok bölümde sıkılıyordum bu sezon 5 bölüm izledim hepside güzel bölümler ..
penguen in her hareketi harika bu adamı kötülerin kralı ilan etmek lazım :)
annesinin esir olması pengueni güç durumda bırakıyor yoksa yapacaklarının sınırı yok :) bıçağın hikayesini öğrendiğinde yarma butch un elini doğrayışı muteşemdi :) selina brigite arkadaşlığı izledik az buçuk selina gözüküyor ama daha aktif olmalı bence ?
şu galavan pezosunun atalarını, zamanında wayne ler silmiş piyasadan galavan ın bu kini öfkesi boşa değilmiş son hedefte yine ergenik velet bruce var :)
galavan ın gordon u kendi tarafına çekmek için uyguladığı taktiklerde boşa gitmedi gordon galacvan ın pençesine düştü gibi sanırım bu adamın foyasını penguen ortaya çıkaracak diğerleri galavan ın kuklası oldu farkına varmadan :)

2x5

Şu sıralar izlerken sıkılmadığım nadir dizilerden, bölümde güzeldi. :)

Çok yakında müthiş bir Penguen ve Galavant savaşı başlayacak. Gordon belediye başkanlığı yarışında destek olursa bu adama kesin kazanır, zaten yaptığı numaralarla milletin gözünü boyadı. Ama Penguen'de yabana atılacak biri değil ayrıca annesi için yapmayacağı bir şey yok. :)

Bridgit, böyle olacağını bilemezdi ama bir polis memurunun hayatına sebep oldu. Umarım Selina'nın yanından ayrılmaz artık, özünde iyi biri çünkü...
8.5/10
gerçekten harika gidiyor ya dizi, penguen bir alem....
galavan da zekasını konuşturuyor vatandaşı sevmedim ama yöntemleri çok kurnazca..? 6. bölüm yayınlanmış olsa şimdi 6. bölüme geçeceğim :)) @Çiğdem- hala izlememiş nasıl beklediyse, CW dizilerinden bunu izlemeye fırsat bulamadı sanırım :)

2x5. Bölüm

harikaydı baştan sona muhteşem geçti bu dizi kendini aşmış gerçekten geçen sezon bir çok bölümde sıkılıyordum bu sezon 5 bölüm izledim hepside güzel bölümler ..
penguen in her hareketi harika bu adamı kötülerin kralı ilan etmek lazım :)
annesinin esir olması pengueni güç durumda bırakıyor yoksa yapacaklarının sınırı yok :) bıçağın hikayesini öğrendiğinde yarma butch un elini doğrayışı muteşemdi :) selina brigite arkadaşlığı izledik az buçuk selina gözüküyor ama daha aktif olmalı bence ?
şu galavan pezosunun atalarını, zamanında wayne ler silmiş piyasadan galavan ın bu kini öfkesi boşa değilmiş son hedefte yine ergenik velet bruce var :)
galavan ın gordon u kendi tarafına çekmek için uyguladığı taktiklerde boşa gitmedi gordon galacvan ın pençesine düştü gibi sanırım bu adamın foyasını penguen ortaya çıkaracak diğerleri galavan ın kuklası oldu farkına varmadan :)

gerçekten harika gidiyor ya dizi, penguen bir alem....
galavan da zekasını konuşturuyor vatandaşı sevmedim ama yöntemleri çok kurnazca..? 6. bölüm yayınlanmış olsa şimdi 6. bölüme geçeceğim :)) @Çiğdem- hala izlememiş nasıl beklediyse, CW dizilerinden bunu izlemeye fırsat bulamadı sanırım :)
@Çiğdem- izledi de sen yorumunu atlamışsın. :)

5.bölüm yorumum @sürgünüm 🙂🙂🙂
penguen sonunda ön pilana çıktı ayol o çocuğun ölmesine sevinmeye başladım vlla penguen ön pilana çıkınca :A:A

bu bölümde golovan soyuyla ilgili çok önemli bilgiler öğrendik bıçağın sırrı buluceden neden intikam istediklerini falan pengueninde adamıın kolunu kesmeside akıllıcaydı bence bakalım annesini kurtarabilicekmi :F:F:F
burda yorumum ayoll @destere çıktığı gün izlemiştim ben günahımı alma

burda yorumum ayoll @destere çıktığı gün izlemiştim ben günahımı alma
ben görmemişim ya pardon :)) dur bir ayrıntılı okuyayım :)

5.bölüm yorumum @sürgünüm 🙂🙂🙂
penguen sonunda ön pilana çıktı ayol o çocuğun ölmesine sevinmeye başladım vlla penguen ön pilana çıkınca :A:A

bu bölümde golovan soyuyla ilgili çok önemli bilgiler öğrendik bıçağın sırrı buluceden neden intikam istediklerini falan pengueninde adamıın kolunu kesmeside akıllıcaydı bence bakalım annesini kurtarabilicekmi :F:F:F
annesi ölse daha iyi olacak en azından penguen in zayıf noktası kalmaz:) şimdi penguene her iş yaptırmak isteyen annesini kucaklayıp götürüyor :))