FOX Gotham 2. Sezon Yorumları

Forum geldikten sonra B12'de bir düşüş var diye düşünüyorum. :) Çok şeyi görmüyorsu, unutuyorsun. :A
b12 ile sorun çözülüyorsa iş kolay ama sorun forumdan kaynaklı bence :) çok ağırlaşıyor bazen son sayfadaki yorumları okuyunca bir önceki sayfaya dönüşüm 5 dakikayı alıyor ve sonunda vazgeçip çıkıyoruz konudan :)

ben görmemişim ya pardon :)) dur bir ayrıntılı okuyayım :)

annesi ölse daha iyi olacak en azından penguen in zayıf noktası kalmaz:) şimdi penguene her iş yaptırmak isteyen annesini kucaklayıp götürüyor :))
babası gelicek ayoll penguenin ozaman gör sen eğlenceyi adamda penguenin gerçek babası kadar benziyor :F:F:F

buda haberin konusu bir göz at :Fhttps://fav10.net/forum/threads/paul-reubens-gotham-dizisinde.251277/
97086.jpg

6.bölüm izledim ayy bu sezon çok iyi reytingler pek parlak olmasada çok iyi bir sezon izliyoruz bence @sürgünüm @destere :love1::love1::love1:
butch çekic el çok komikti nasıl taşıyor elini acaba hahaha:F
kedi kız çok oldu bence @destere ölmeli bence suç işliyor :F:F:F
şu ateş silahı olan kız senaryosu güzeldi bölüme renk kattı ayrıca ölmemiş tövbe estafurullah dizide öylemi devam edecek ıyyyy :ppp::ppp::ppp:

butch bence kaçmadı şu kamçılı kız onun aklını knotrol ediyor bence penguenleri tuzağa götürücek heyecanlı bir bölüm bekliyor bizleri haftaya :Z

daha izleyemedim @Çiğdem- dediğine katılıyorum ama bu sezon geçen sezondan daha iyi ama reytingler kötü seyirciler mal ! ne diyelimki :))

Seyirci kötü bölümlerde diziden soğuyup kaçtı. @OzaN'ı da izleyecek diye hâlâ bekliyoruz. :)
@OzaN sadece iki dizi takip ediyormuş uzun bir süre göremeyeceğiz yorumlarda saırım :) yinede the affair e etiketliyorum tamamen umudu kesmedim :) izlediği dizilerde biri sanırım türk tabibler birliğimiydi neydi tbbt gibi bişeydi :)

daha izleyemedim @Çiğdem- dediğine katılıyorum ama bu sezon geçen sezondan daha iyi ama reytingler kötü seyirciler mal ! ne diyelimki :))
geçen sezon her bölüm bağlantıız farklı polis olayları oluyor diye bıraktılar bu sezon bu yok her bölüm bağlantılı tek düşman üzerinden gidiyor dolovanmıdır nedir :F:F:F

geçen sezon her bölüm bağlantıız farklı polis olayları oluyor diye bıraktılar bu sezon bu yok her bölüm bağlantılı tek düşman üzerinden gidiyor dolovanmıdır nedir :F:F:F
aynen konu bütünlüğü seçilen karakterlerin renkliliği diziyi daha güzelleştirdi :) @Harunnn60 da artık devam eder diziye her bölüm konular değişiyor diye sızlanıyordu şimdi dizi rayına oturdu :)

aynen konu bütünlüğü seçilen karakterlerin renkliliği diziyi daha güzelleştirdi :) @Harunnn60 da artık devam eder diziye her bölüm konular değişiyor diye sızlanıyordu şimdi dizi rayına oturdu :)
ben @Harunnn60 a bu sezona devam et diye çok dil döktüm ayoll ama çocuk benim yorumlarımla hevesleniyor sonra @OzaN yorumlarını okuyunca diziyi tekrar bırakıyor hahaha
:F:F:F

ben @Harunnn60 a bu sezona devam et diye çok dil döktüm ayoll ama çocuk benim yorumlarımla hevesleniyor sonra @OzaN yorumlarını okuyunca diziyi tekrar bırakıyor hahaha
:F:F:F
@OzaN ın zaten öyle bir yan etkisi oluyor tüm dizileri yorumlarıyla mahfetti :) gül gibi the affair dizisine 12 kişi başladık ozan bir yorum yaptı herkes kaçtı sadece @sürgünüm le ben kaldık :) bir daha güzel dizilere etiketlemeyeceğim :)

2x6

İkinci sezonun tek bölümünden bile sıkılmadım, çok iyi gidiyor. :)

@Çiğdem- Şimdide Kedi'ye mi taktın? Kızın suçu ne ki anlamadım. Arkadaşı Bridget'i kurtarmak için de elinden geleni yaptı. :)

Nygma manyağı dürüst olmayı yanlış anladı. Ne bekliyordu ki işlediği cinayetten sonra Kristen'ın boynuna sarılmasını mı?:) Yine üzüldüm tabii, bi' insan 'Seni Seviyorum' derken öldürmeyi nasıl becerebilir. Gitti fıstık gibi hatun erkenden. :(

Bruce, Alfred'ten iyi yumruk yedi, yeni sarışın kız da bayağı güzel ama gönül ister ki; Kedi ile birlikte olsun. :)
8.5/10

@destere

2x6

İkinci sezonun tek bölümünden bile sıkılmadım, çok iyi gidiyor. :)

@Çiğdem- Şimdide Kedi'ye mi taktın? Kızın suçu ne ki anlamadım. Arkadaşı Bridget'i kurtarmak için de elinden geleni yaptı. :)

Nygma manyağı dürüst olmayı yanlış anladı. Ne bekliyordu ki işlediği cinayetten sonra Kristen'ın boynuna sarılmasını mı?:) Yine üzüldüm tabii, bi' insan 'Seni Seviyorum' derken öldürmeyi nasıl becerebilir. Gitti fıstık gibi hatun erkenden. :(

Bruce, Alfred'ten iyi yumruk yedi, yeni sarışın kız da bayağı güzel ama gönül ister ki; Kedi ile birlikte olsun. :)
8.5/10

@destere
ayolll nasıl birşey yapmadı polis öldüren kızı koruyor zaten bu kedi kızı hiçs evmiyordum ben büyümeden öleblir bence mazuru yok :F:F:F

2x6. Bölüm

yine harikaydı, dizi ikinci sezon muhteşem ilerliyor , kedicik selinanın rolüde artmıştı dahada artar umarım,
bridgit adlı kız öyle bir zaman geçerkinin berrinine(belçim bilgin) benzemiyor mu @sürgünüm @Çiğdem- ? ben çok benzettim :)
bridget ın ölümü kötü oldu gordon kedi kıza verdiği sözünden durmaya çalışsada olmadı ama kabahati yoktu orda, bridgit in zibidi kardeşlerini yakması harikaydı
çekik elli butch sahnesi komikti :)
ed salağı gül gibi kızı öldürdü, adam giderayak iki kişinin katili oldu :) yalnız kızla yatmayıda başardı, hanesine + olarak geçecektir bu :)
galavan ın ergen bruce u silver adlı kızla uyuşturma planı şimdilik iyi gidiyor ilerde ergen gözünü açmasa durumu kötü ?
önümüzdeki hafta büyük ihtimalle gordon penguen karşılaşması şeklinde geçecek

2x6. Bölüm

yine harikaydı, dizi ikinci sezon muhteşem ilerliyor , kedicik selinanın rolüde artmıştı dahada artar umarım,
bridgit adlı kız öyle bir zaman geçerkinin berrinine(belçim bilgin) benzemiyor mu @sürgünüm @Çiğdem- ? ben çok benzettim :)
bridget ın ölümü kötü oldu gordon kedi kıza verdiği sözünden durmaya çalışsada olmadı ama kabahati yoktu orda, bridgit in zibidi kardeşlerini yakması harikaydı
çekik elli butch sahnesi komikti :)
ed salağı gül gibi kızı öldürdü, adam giderayak iki kişinin katili oldu :) yalnız kızla yatmayıda başardı, hanesine + olarak geçecektir bu :)
galavan ın ergen bruce u silver adlı kızla uyuşturma planı şimdilik iyi gidiyor ilerde ergen gözünü açmasa durumu kötü ?
önümüzdeki hafta büyük ihtimalle gordon penguen karşılaşması şeklinde geçecek
Kızın gidip üvey kardeşlerini yakacağını nerden bilecekti. Bana bile sürpriz oldu hiç beklemiyordum. 😱
ayoll bu ed joker' e dönüşmesin sakın ileride ben öyle düşünmeye başladım artık :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking