batman yok cnm batman çocukken gotham şehrini anlatıyor yanı batman yok 🙂🙂bu dizide batmandami var @Çiğdem- :kızgın: :kızgın: keske soyleseydin izlerdim
ama güzel dizidir 🙂🙂🙂
batman yok cnm batman çocukken gotham şehrini anlatıyor yanı batman yok 🙂🙂bu dizide batmandami var @Çiğdem- :kızgın: :kızgın: keske soyleseydin izlerdim
Batman daha ortaya çıkmadı.
batman yok cnm batman çocukken gotham şehrini anlatıyor yanı batman yok 🙂🙂
ama güzel dizidir 🙂🙂🙂
batman yok cnm batman çocukken gotham şehrini anlatıyor yanı batman yok 🙂🙂
ama güzel dizidir 🙂🙂🙂
Bruce Wayne zamanla büyüyüp Batman olacak.
cnm batmanlı sezon izlicekmiyiz bilmiyoruz sadece finalde görünme ihtimalide var🙂Bruce Wayne zamanla büyüyüp Batman olacak.
batman yarasa adamdır cnm özel gücü yok silahları var arrowda batman tarzı bir dizipeki bu batman spiderman gibi özel güçlü mu yoksa arrow gibi normal insanmi ?
Unuttugum icin soruyorum @Çiğdem-
cnm batmanlı sezon izlicekmiyiz bilmiyoruz sadece finalde görünme ihtimalide var🙂
cnm batmanlı sezon izlicekmiyiz bilmiyoruz sadece finalde görünme ihtimalide var🙂
batman yarasa adamdır cnm özel gücü yok silahları var arrowda batman tarzı bir dizi
bu dizide batman çocukluk halını gösteriyor 🙂🙂🙂
Ailesinin intikamını alacak, senaryo tıkandığı anda Batman olacaktır. Cat da büyüsün, sevgili olsunlar.
gordon bayanlara işkence çektirecek kadar zalim değil bayanlara saygı gösteriyor benim gibi centilmen biri )
gordon bayanlara işkence çektirecek kadar zalim değil bayanlara saygı gösteriyor benim gibi centilmen biri )
çevresinde o kadar kötü adam varki vatandaşı bunalıma sokuyorlar demekki ? yani sonunda bozulsada hak veriyorum dünya kötü arkayı kollamak için kötü olmak şartGordon da zamanla kötülüğe kapılacak.
çevresinde o kadar kötü adam varki vatandaşı bunalıma sokuyorlar demekki ? yani sonunda bozulsada hak veriyorum dünya kötü arkayı kollamak için kötü olmak şart
o günlerin gelmesini istemiyorum çünkü batman ı sevmemEfendi Bruce de Batman olup Arkham'ı pisliklerden temizleyecektir.
o günlerin gelmesini istemiyorum çünkü batman ı sevmem
bruce bu haliyle daha sempatik duruyor helekedi kızdan tavır yiyince salya sümük oluşu güzel sahnelerdi büyüyünce totosu kalkacaktır
biliyorum, kedi kızın niyeti güzel ama ergen oğlana laf anlatmak zor iş )Kedi kız onu korumak için öyle davrandı bence. Yoksa melek gibidir kimsenin kalbini kıramaz.
biliyorum, kedi kızın niyeti güzel ama ergen oğlana laf anlatmak zor iş )
Penguen'in Fish'in ayaklarını öptüğü sahne için ne diyorsun?
o sahne harikaydı penguen daha çok ayak yalayacaktı keltoş imdadına yetişti adamın )
penguen değişik bir kötü karakteri çiziyor sempatik bir kötü o yüzden kazanmasını istiyorum
Kimin tarafında olduğu tam belli değil. Gordon'a yanlış yapmasında.
gordonla araları iyi, birde falcone a hala yamuk yapmadı falcone ada sadık yinede sağı solu belli olmaz tek kötülük yapmayacağı kişi annesi sanırım )
Genel olarak iyidir, izlenebilir.Bu dizide bir ara radarıma girmişti sonradan unuttum izlemedim.
Diziyi izleyenler şimdiye kadar nasıl gidiyor biraz bilgi verirse ona göre başlııyayım bende.