Uzun soluklu eski dizileri spoiler yemeden bitirmek çok zor bir şey.6.sezonu Şubat'ta izleyeceğim. Pretty Little Liars'da da 3.sezonda @xemrexxx arkadaşımız -A Bülent Ersoy gibi demişti. Kaderim bu hep önden öğreniyorum.
Uzun soluklu eski dizileri spoiler yemeden bitirmek çok zor bir şey.6.sezonu Şubat'ta izleyeceğim. Pretty Little Liars'da da 3.sezonda @xemrexxx arkadaşımız -A Bülent Ersoy gibi demişti. Kaderim bu hep önden öğreniyorum.
Bunda bir ilki başaracaktım.. kısmet değilmiş...Uzun soluklu eski dizileri spoiler yemeden bitirmek çok zor bir şey.
Ben iki kere atv'den yayımlanan Böyle mı Olacaktıyı bitirdim..Gossip Girl versiyonu Küçük Sırlardı.Bende ilki başardım 6 sezondu Böylemi OlacaktıBunda bir ilki başaracaktım.. kısmet değilmiş...
O sözleri boşuna yazmamıştım bana spoileri yotube algoritması vermişti ve hiç beğenmemiştim,senarist ve yönetmen ise chair fanlarını çok dinlemiş diye yazılar okumuştum ve diziyi sinirli sinirli bitirmiştim.En çok nefret ettiğim ise Senarist
Onu hatırlayamadım nedense.Ben iki kere atv'den yayımlanan Böyle mı Olacaktıyı bitirdim..Gossip Girl versiyonu Küçük Sırlardı.Bende ilki başardım 6 sezondu Böylemi Olacaktı
atv Böyle mi Olacaktı yazarsan çıkar bölümleri youtubedeOnu hatırlayamadım nedense.
Bakayım bi abi tamam.atv Böyle mi Olacaktı yazarsan çıkar bölümleri youtubede
DHW finalini hala bilmiyorum. 😎 @phoebebuffayBunda bir ilki başaracaktım.. kısmet değilmiş...
tm kardeşim
Edie ölümünü önceden biliyor muydun? Eğer bilmiyorsan 160 küsür bölümlük diziyi spoilersiz bitirmek gibi bir başarıya imza atmış olucaksın. Finalden ziyade finalden birkaç bölüm önce bir olay oluyor. Edie'nin ölümünden sonra dizideki en büyük spoiler o olay.DHW finalini hala bilmiyorum. 😎 @phoebebuffay
Yok bilmiyordum hatta şok olmuştum. Ben Carlos ölecek sanıyordum yanlış spoi almışım Senin bu yorumların beni diziye bağladı yoksa bırakma noktasındaydım canım.Edie ölümünü önceden biliyor muydun? Eğer bilmiyorsan 160 küsür bölümlük diziyi spoilersiz bitirmek gibi bir başarıya imza atmış olucaksın. Finalden ziyade finalden birkaç bölüm önce bir olay oluyor. Edie'nin ölümünden sonra dizideki en büyük spoiler o olay.
Ben son sezonlar dahil gram sıkılmadan baya zevk alarak izlemiştim. Sen nasıl sıkıldın ya? Gossip Girl'den bile sıkılmamışken üstelik.Yok bilmiyordum hatta şok olmuştum. Ben Carlos ölecek sanıyordum yanlış spoi almışım Senin bu yorumların beni diziye bağladı yoksa bırakma noktasındaydım canım.
Ya ne biliyim biraz senaryo tıkanmıştı sanki. Ama bu 13'den sonraBen son sezonlar dahil gram sıkılmadan baya zevk alarak izlemiştim. Sen nasıl sıkıldın ya? Gossip Girl'den bile sıkılmamışken üstelik.
Ben en çok 2.sezonda sıkılmıştım, o sezonki karakterlerin hikayesi beni çok sarmamıştı. 6.sezon güzeldi bence. 7.sezonda Edie'nin konumunda eğlenceli bir karakter katılıyor, belki seversin.Ya ne biliyim biraz senaryo tıkanmıştı sanki. Ama bu 13'den sonraya, ondan sonra senaryo toparlandı eski eğlenceli/entrikalı haline döndü.uçak mahalleye düşmüştü
2.sezondaki konuyu hatırlamaya çalışıyorum. Zenci kadın birde sapık oğlu vardı sanırım ya da p*dofili bir komşu taşınmıştı sanırım. Tabiisi benim de market ve kasırgalı bölüm. Bu ikisi arasında dersem benim için market bölümüydü. Göz yaşlarıyla izlemiştim, bir anda silahla vurdu ya. birde ek olarak hatırlıyor musun Edie öldükten sonra kızlar oğluna haber vermeye gitmişti, arabada eski anılarını düşündüler. o da çok güzeldi. sarı adamın bölümleri genel olarak güzeldi aslında.Ben en çok 2.sezonda sıkılmıştım, o sezonki karakterlerin hikayesi beni çok sarmamıştı. 6.sezon güzeldi bence. 7.sezonda Edie'nin konumunda eğlenceli bir karakter katılıyor, belki seversin.
Uçaklı bölüm fena değildi. Her sezon böyle bir felaketin olduğu bir bölüm oluyor. Senin en sevdiğin bölüm hangisiydi? Imdb'de en yüksek puanlı bölüm market bölümü ama benim favorim kasırgalı bölüm, baya iyiydi. Bir de 7.sezonda film tadında çok güzel bir bölüm var, o da efsaneydi.
Evet o bölümde çok güzeldi. Oğluyla ilgili söylediği ''onu benden nefret etmesine izin verecek kadar çok seviyorum'' repliği hala aklımda. Ben Edie ölünce ağlamıştım, biraz da sinir olmuştum. En sevdiğim karakterdi ve duygusal bir veda bile yazmayıp saçma sapan bir şekilde öldürdüler.2.sezondaki konuyu hatırlamaya çalışıyorum. Zenci kadın birde sapık oğlu vardı sanırım ya da p*dofili bir komşu taşınmıştı sanırım. Tabiisi benim de market ve kasırgalı bölüm. Bu ikisi arasında dersem benim için market bölümüydü. Göz yaşlarıyla izlemiştim, bir anda silahla vurdu ya. birde ek olarak hatırlıyor musun Edie öldükten sonra kızlar oğluna haber vermeye gitmişti, arabada eski anılarını düşündüler. o da çok güzeldi. sarı adamın bölümleri genel olarak güzeldi aslında.
Evet o sözü ben de hatırlıyorum. Hatta not almıştım. Niye diziden çıkardılar ki, acaba başrol karakterlerin önüne geçiyor diye mi.Evet o bölümde çok güzeldi. Oğluyla ilgili söylediği ''onu benden nefret etmesine izin verecek kadar çok seviyorum'' repliği hala aklımda. Ben Edie ölünce ağlamıştım, biraz da sinir olmuştum. En sevdiğim karakterdi ve duygusal bir veda bile yazmayıp saçma sapan bir şekilde öldürdüler.
Dizinin yapımcısıyla kavga edip davalık olduğu için diziden ayrılmıştı. Senaryosal bir sebep değil yani.Evet o sözü ben de hatırlıyorum. Hatta not almıştım. Niye diziden çıkardılar ki, acaba başrol karakterlerin önüne geçiyor diye mi.
Bilmiyordum bunu. 😱Dizinin yapımcısıyla kavga edip davalık olduğu için diziden ayrılmıştı. Senaryosal bir sebep değil yani.