Çökmüş kısmını okumuşun sadeceHerkes Blair dedi konu çoktan kapandı abicim.
Şuan hepiniz ergensiniz o yuzden Blair diyorsunuz ama olgnluk dönemizde benle hem fikir olcaksınız
Çökmüş kısmını okumuşun sadeceHerkes Blair dedi konu çoktan kapandı abicim.
Şuan hepiniz ergensiniz o yuzden Blair diyorsunuz ama olgnluk dönemizde benle hem fikir olcaksınız
Çökmüş blair @xemrexxx
Kocayı da iyi seçmişti medcezirin orjinalinde taner ölmez in canlandırdığı karakteri oynayan adamla evlenmişti %Geldi sonunda.
Uyanık abim makyajsız halini paylaşmışsın.
Herkes Blair dedi konu çoktan kapandı abicim.
Sana benziyor dedi oyu aldı bendenGeldi sonunda.
Uyanık abim makyajsız halini paylaşmışsın.
Abim kabullenemedi bir türlü.Sana benziyor dedi oyu aldı benden
Aşk anlamında değil demi. 😱@Forumdash @xemrexxx le olmayı sever
Hhaha bilmiyorum cnm Belki taraf değiştirir diye dedim @Forumdash @xemrexxxAşk anlamında değil demi. 😱
@Forumdash @xemrexxx le olmayı sever
Aşk anlamında değil demi. 😱
Bacım elin gavurunu sana benzetti diye beni sattın Hem dobişko olmuş sen çıtı pıtı ufak tefek bi kızsın Bu dobişkonun nesini beğendin. Hem hala ekmek yiyorHhaha bilmiyorum cnm Belki taraf değiştirir diye dedim @Forumdash @xemrexxx
Ama abicimizin adını bile o koydu bir bakıma ebesi
@Forumdash @xemrexxx le olmayı sever
Aşk anlamında değil demi. 😱
faruk ne ka yaşlansa da kafası senden iyi çalışır gözü senden iyi görür lanet hogatha.ssBacım elin gavurunu sana benzetti diye beni sattın Hem dobişko olmuş sen çıtı pıtı ufak tefek bi kızsın Bu dobişkonun nesini beğendin. Hem hala ekmek yiyor
faruk ne ka yaşlansa da kafası senden iyi çalışır gözü senden iyi görür lanet hogatha.ss
@mrt-06 Bu fotoyu gösterdi banaBacım elin gavurunu sana benzetti diye beni sattın Hem dobişko olmuş sen çıtı pıtı ufak tefek bi kızsın Bu dobişkonun nesini beğendin. Hem hala ekmek yiyor
Benim attiğima da bak nolmuş
Bir içim süt.
Bir içim süt.
Yani böyle kandırdı sen gelene kadar abicimBenim attiğima da bak nolmuş
Herkesi kör ilan ettiler ama gerçek değişmiyor.Yani böyle kandırdı sen gelene kadar abicim
Zaten sarısınları ben çok sevmiyorum @Harunnn60 mal kadınları derimHerkesi kör ilan ettiler ama gerçek değişmiyor.
Kendine hakaret mi ettinZaten sarısınları ben çok sevmiyorum @Harunnn60 mal kadınları derim
Aaa bende sarıya boyatıyorum ama altın sarısı değil belki oyüzden kaybediyorlar @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Bi akıllı sensin zaten dimi .ssZaten sarısınları ben çok sevmiyorum @Harunnn60 mal kadınları derim
Aaa bende sarıya boyatıyorum ama altın sarısı değil belki oyüzden kaybediyorlar @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Bi akıllı sensin zaten dimi .ss
Ben orjinalde siyah Zaten altın sarısı yaptırmam hafif açık olacakKendine hakaret mi ettin
Siyah kalsın boyama .ssBen orjinalde siyah Zaten altın sarısı yaptırmam hafif açık olacak