Tamam kızlarımıza layık değiller ama nesi kötü, gayet temiz çocuklar.Elini vicdanına koy ve söyle bunların nesi güzel .ss
Tamam kızlarımıza layık değiller ama nesi kötü, gayet temiz çocuklar.Elini vicdanına koy ve söyle bunların nesi güzel .ss
Benlik değil anam Allah sahiplerine bağışlasın .ssTamam kızlarımıza layık değiller ama nesi kötü, gayet temiz çocuklar.
O mesajda beni etiket yanlış yapmışsın diye görmemişim mesajı.Şurada yeni anket yaptım canım fikriniz ne dedim Serhat beğenmedi hiçbirini ben de Ahmet son sözü söylemedi dedim. Şu mesaj; https://fav10.net/forum/threads/gossip-girl-dizi-yorumları.295763/post-3806437
@Forumdash da bnm gibi sarışını seçti 'Boşuna kardeşin değil .ss
@Harunnn60 Geldi @Forumdash kayıp , okadar yolunu gözlemişti Harunun @mrt-06@Forumdash da bnm gibi sarışını seçti '
@Forumdash da bnm gibi sarışını seçti '
Ama @Forumdash bana benzerlik olayını bilmiyor @mrt-06 abicimin oyunu değiştirir sen tek kalacan yineBoşuna kardeşin değil .ss
@Özgür üm bunlardan bin kat parlak .ss
Zevksiz senin gibi .ss@Forumdash da bnm gibi sarışını seçti '
GebersinAma @Forumdash bana benzerlik olayını bilmiyor @mrt-06 abicimin oyunu değiştirir sen tek kalacan yine
Gerçekten Harun geldi abimiz gitti, acaba bilmediğimiz bir mevzu mu varAma @Forumdash bana benzerlik olayını bilmiyor @mrt-06 abicimin oyunu değiştirir sen tek kalacan yine
Henüz görmediki @Harunnn60 geldiğiniGerçekten Harun geldi abimiz gitti, acaba bilmediğimiz bir mevzu mu var
@ForumdashHenüz görmediki @Harunnn60 geldiğini
Ama @Harunnn60 abicimize oyun izlettiricekti ondan kaçıyorda olabilir @sokak sanati
Şuan hepiniz ergensiniz o yuzden Blair diyorsunuz ama olgnluk dönemizde benle hem fikir olcaksınız@Forumdash abim ve @xemrexxx ablam Serina dedi, ben Blair daha güzel dedim sizce hangisi daha güzel.
SERENA
Ekli dosyayı görüntüle 80497
BLAIR
Ekli dosyayı görüntüle 80498
@Ahmed @xBUGRAx @sokak sanati @serhatt @Çiğdem
Geldi sonunda.Henüz görmediki @Harunnn60 geldiğini
Ama @Harunnn60 abicimize oyun izlettiricekti ondan kaçıyorda olabilir @sokak sanati
Uyanık abim makyajsız halini paylaşmışsın.Şuan hepiniz ergensiniz o yuzden Blair diyorsunuz ama olgnluk dönemizde benle hem fikir olcaksınız
Çökmüş blair @xemrexxx
Kilo nolcak Hala ekmek yıyoGeldi sonunda.
Uyanık abim makyajsız halini paylaşmışsın.
Herkes Blair dedi konu çoktan kapandı abicim.Kilo nolcak Hala ekmek yıyo