Öyle değil yukarıdaki gibi 3 isim belirle parlakçılara ya da sıvacılara sorZaten izlemeyecektin. :S
Forumda siyahi yok.
Öyle değil yukarıdaki gibi 3 isim belirle parlakçılara ya da sıvacılara sorZaten izlemeyecektin. :S
Forumda siyahi yok.
Tip olarak böyle kıro tipli çok sizin orada.
O evlenikebilir işteBenim bildiğim dizide seks tanrısı Chuck ama...
Bak güzel format pırtlattın düşüneyim bunu.Öyle değil yukarıdaki gibi 3 isim belirle parlakçılara ya da sıvacılara sor
HİÇBİRİPEKİ SİZCE CHUCK MI, DAN Mİ, NATE Mİ?
CHUCK
Ekli dosyayı görüntüle 80503
DAN
Ekli dosyayı görüntüle 80504
NATE
Ekli dosyayı görüntüle 80505
Ahmed @Maskeli Fedai @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati @xemrexxx @Forumdash
Neyse az daha konuşursak büyük bir spoi pırtlatacaksın gibi duruyor. Dan'e neden öyle dedin hala kafama takıldı neyse. .ssO evlenikebilir işte
Gerçekten mi? 😱HİÇBİRİ
hoşt atışma .ssBekle bekle @serhatt koca bulduğu gün izlersin o sahneleri
İlk bölümBak güzel format pırtlattın düşüneyim bunu.
500 sayfa
Evet üçüde çirkin .ssGerçekten mi? 😱
Bunlara koskoca Amerika bitiyordu bir dönem. Ne diyor bu arkadaş ya. @xemrexxxEvet üçüde çirkin .ss
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermişBunlara koskoca Amerika bitiyordu bir dönem. Ne diyor bu arkadaş ya. @xemrexxx
Daha işin uzmanı @Ahmed son sözü söylemedi..Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
Allah'ın gücüne gider güzel insanlara çirkin diyorsun sonra kısmetin kapanır.Ay çirkinlikleriyle dünyayı bitirir bunlar @xemrexxx
Şurada yeni anket yaptım canım fikriniz ne dedim Serhat beğenmedi hiçbirini ben de Ahmet son sözü söylemedi dedim. Şu mesaj; https://fav10.net/forum/threads/gossip-girl-dizi-yorumları.295763/post-3806437Mesele ne geleyim halledeyim aşkım.
@xemrexxx ne diyorsa boşver.
Elini vicdanına koy ve söyle bunların nesi güzel .ssAllah'ın gücüne gider güzel insanlara çirkin diyorsun sonra kısmetin kapanır.