Öyle değil yukarıdaki gibi 3 isim belirle parlakçılara ya da sıvacılara sorZaten izlemeyecektin. :S
Forumda siyahi yok.![]()
Öyle değil yukarıdaki gibi 3 isim belirle parlakçılara ya da sıvacılara sorZaten izlemeyecektin. :S
Forumda siyahi yok.![]()
O evlenikebilir işteBenim bildiğim dizide seks tanrısı Chuck ama...![]()
Bak güzel format pırtlattın düşüneyim bunu.Öyle değil yukarıdaki gibi 3 isim belirle parlakçılara ya da sıvacılara sor![]()
HİÇBİRİPEKİ SİZCE CHUCK MI, DAN Mİ, NATE Mİ?
CHUCK
Ekli dosyayı görüntüle 80503
DAN
Ekli dosyayı görüntüle 80504
NATE
Ekli dosyayı görüntüle 80505
Ahmed @Maskeli Fedai @Çiğdem @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati @xemrexxx @Forumdash
Neyse az daha konuşursak büyük bir spoi pırtlatacaksın gibi duruyor.O evlenikebilir işte![]()
Gerçekten mi? 😱HİÇBİRİ![]()
hoşt atışma .ssBekle bekle @serhatt koca bulduğu gün izlersin o sahneleri![]()
500 sayfa
Evet üçüde çirkin .ssGerçekten mi? 😱
Bunlara koskoca Amerika bitiyordu bir dönem. Ne diyor bu arkadaş ya.Evet üçüde çirkin .ss
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermişBunlara koskoca Amerika bitiyordu bir dönem. Ne diyor bu arkadaş ya.@xemrexxx
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş
Allah'ın gücüne gider güzel insanlara çirkin diyorsun sonra kısmetin kapanır.Ay çirkinlikleriyle dünyayı bitirir bunlar@xemrexxx
Şurada yeni anket yaptım canım fikriniz ne dedim Serhat beğenmedi hiçbirini ben de Ahmet son sözü söylemedi dedim. Şu mesaj; https://fav10.net/forum/threads/gossip-girl-dizi-yorumları.295763/post-3806437
Elini vicdanına koy ve söyle bunların nesi güzel .ssAllah'ın gücüne gider güzel insanlara çirkin diyorsun sonra kısmetin kapanır.![]()