Başroldeki adamı ne yapacaksın? Konu süper, sadece 1 sezon 8 bölüm.
İtici geliyor ısınamıyorum karaktere ve diziye.
Başroldeki adamı ne yapacaksın? Konu süper, sadece 1 sezon 8 bölüm.
1x8
Çok güzel bir kapanış. Billy Bob Thornton izlemeye doyamadan elveda demek kolay değil ama çok tadında güzel bir sezon oldu.
Aslaug > Brittany bir kere de şaşırt be. ) @destere
10/10100 bin dolar tazminatla yırtacaklarını sanmıştım fakat hemen peşinden 162 milyon doları duyunca evin içinde büyüksün Billy reyiz diye bağırdım.
Callie de jüriyi etkilemek için baya güzel konuştu ama Billy'nin karşısında kim olsa davayı kaybederdi. Erospu kaltak Brittany karşısında bile hiç sakinliğini bozmadı.
Billy boş durmamış tabii. Brittany'yin intikamını Lucy ile çok güzel karşılık verdi.
Billy'yin temyize gitmeden 50 milyonu kabul edeceğine inanmamıştım. CEO'nun ses kaydını alarak işi FBI'ye havale etti.
Billy ve Donald'ın hastanedeki konuşması ise enfesti. Cooperman öfkesinden Rachel Kennedy'yi öldürdüğünü itiraf etti. (Ona da bir ses kaydı lazımdı ama yasal olmadığı için mahkemede kullanılmıyor orası ayrı...)
sende bana itici geliyorsun ona rağmen arinaya yüksek puan verdim şimdiye kadar ) demekki oluyormuş bu iş yeterki kendini briaz zorla niyetin iyi olsun )İtici geliyor ısınamıyorum karaktere ve diziye.
Senin hoşlandığın kadınlar niye böyle bi süre sonra Kuzey Güney'deki Simay ya da Skyler White gibi çıkıyor?aslaug da britany de çok şeker şeyler kadir kıymet bilenlerin elinde değiller malesef kaderleri kötüydü
sende bana itici geliyorsun ona rağmen arinaya yüksek puan verdim şimdiye kadar ) demekki oluyormuş bu iş yeterki kendini briaz zorla niyetin iyi olsun )
dedim ya kadınlarda sorun yok ama onların yanındaki erkeklerden hayır gelmeyince kızlar çıldırıyor haliyleSenin hoşlandığın kadınlar niye böyle bi süre sonra Kuzey Güney'deki Simay ya da Skyler White gibi çıkıyor?
Tamam onu anladık da sen bunları nasıl gözünden mi tanıyorsun? Neden Callie, Michelle veya Patty değil de Brittany?dedim ya kadınlarda sorun yok ama onların yanındaki erkeklerden hayır gelmeyince kızlar çıldırıyor haliyle
Tamam onu anladık da sen bunları nasıl gözünden mi tanıyorsun? Neden Callie, Michelle veya Patty değil de Brittany?
Bu arada son zamanlarda bu kadar iyi yazılmış karakterler ile tanışmamıştırız heralde. Biraz Michelle'nin ki hariç tüm oyuncuların karakterleri çok iyi yazılmış.
Oldu da ikinci sezon gelirse, Billy ve Patyy'i yeni davalar peşinde koşarken izler miyiz?
Brittany ile Lucy ihanet ettiler ama kesinlikle kötü karakter değiller. Lucy'nin hastanede ağlayıp Donald'ın yanına yatması ve Brittany'yin ağlayarak özür dilemeye çalışması... ikisi de senaristler tarafından güzel yazılmış gri karakterlerdi.callie ile michell birbirlerine atlamaktan fırsat bulamadıkları için başka tarafa bakmıyorlar patty yani papağan avukatta o çeneye kimse dayanamadığı için en iyisi avukat olayım çenem işe yarasın demiş
britanny kader kurbanı diyebiliriz )
Brittany ile Lucy ihanet ettiler ama kesinlikle kötü karakter değiller. Lucy'nin hastanede ağlayıp Donald'ın yanına yatması ve Brittany'yin ağlayarak özür dilemeye çalışması... ikisi de senaristler tarafından güzel yazılmış köşeli karakterlerdi.
Buna cevap yazmamışsın; peki ikinci sezon gelirse, Billy ve Patty'i yeni davalar peşinde koşarken izler miyiz?
Aynı konu üzerinden ve oyuncularla devam edeceğini sanmıyorum zaten. Devam ederse Billy ve Patty ikilisi farklı dava ve oyuncularla devam edebilir.bu arada izlememiş olanlara spoiler veriyorsun
donald cooperman öldüğüne göre devamı gelmez dizinin
aslında şu an alıştığımız karakterlerin hepsi gelse çok daha iyi olurdu ama yinede aynı fargodaki gibi bulacakları kaliteli karakterlerle yeni sezonda çok başarılı iş çıkarabilirlerAynı konu üzerinden ve oyuncularla devam edeceğini sanmıyorum zaten. Devam ederse Billy ve Patty ikilisi farklı dava ve oyuncularla devam edebilir.
1x8
Iyiki izlemisim dedigim bir dizi oldu
McBride reyiz tek dava ile tüm Firmayi yikti özellikle eskiden arkadasi olan Cooperman'i cok iyi köseye sıkıstirmisti ki adam felc oldu .... 100 bin dolar kazandiklarini düsündükleri zaman Patty'nin yüz ifadesi muhtesemdi Jüri iyi kalpli cikipta 162 milyon verdiler helal olsun Senaristlerin yanlis yaptigi bir konu ise Brittany'ye aciklama sansi vermemesi oldu ne güzel finalde Billy ile görsek fena mi olurdu Kiz aglamaktan harap olmustu icim acidi
Puanim: 10/10