Ben düzendeyimGotham ve Twd birikti şuan onları izlemem gerekiyor
Ben düzendeyimGotham ve Twd birikti şuan onları izlemem gerekiyor
Bazen bir diziden uzaklaşınca daha izleyesin gelmiyor aslında başlasan hemen izleyip tamamlıyorsun ama araya soğukluk girince devam etmek zorBen düzendeyimCuma günü dizim yok 20de oturur onları izlerim
işte sezon ortasında bırakmaktansa sezonu tamamlayıp yeni sezona başlamamak en hayırlısıBazen bir diziden uzaklaşınca daha izleyesin gelmiyor aslında başlasan hemen izleyip tamamlıyorsun ama araya soğukluk girince devam etmek zor
Aaa diğerleri neyse ama Twd bitmeden güncel izlemem lazım çünkü dizi bitince bölümleri siliniyorişte sezon ortasında bırakmaktansa sezonu tamamlayıp yeni sezona başlamamak en hayırlısıo yuzden seneye izlemem diyip duruyorumVampirden ve PLL'den tecrübe ettim
@Forumdash a spoiler vermedimki adamdaki kılıcı gelinin çekeceği ilk bölümde belliydi ilk bölümdeki sahneyi yorumladım sadeceAaa bende o kılıç ne alaka diyordumAma 3.Bölümü izledimi ki Forumdash sen böyle konusuyorsun destere bey
mecbursun elin mahkumTWD de izlemedin dimiTamam luci arrow ve twdyi hızlandırarak haftosunu izlicem. Gobline yine yer açtim sevinin siz kazandınız@destere
tavukçu sunny benimde favorim ama yinede eun tak ı dışlayamam o da sempatik bir kızS01B03
Komedi ağırlıklı bir bölümdü. @Çiğdem- @destere
Cafedeki erosculuk oynaması güzeldi.
2.bölüm özetinde de dediğim gibi tavukcu ve azrail aşık olacaklarBen bu iki çifti tutuyorum@destere @Çiğdem- siz goblin ve gelini tutun
Sondaki kılıç sahnesi biraz saçma geldi. Öyle görünüyordu neden hiç şaşirmadı ilk gördüğü zaman?
külçe altın bizim parayla 100gr'dan 35binTLkıza kalan para 560binTL'cikmişKızın, sarı takım elbiseli oğlandan kitap aliş fiyatı 37TLmiş
tavukçu sunny benimde favorim ama yinede eun tak ı dışlayamam o da sempatik bir kızikisindende vazgeçmem yanisana üvey anneyi verelim
kılıcı gördüğünde şaşırmaması normal sebebi dördüncü bölümde anlatıyor kız şimdi o kısmı anlatırsam @Çiğdem- yine kendini yerden yere vurmaya başlar spoiler veriyorsun diye
Aaa evet spoi vermeyin 4 ve 5. Bölüm yorumlarım gelecek akşamaS01B03
Komedi ağırlıklı bir bölümdü. @Çiğdem- @destere
Cafedeki erosculuk oynaması güzeldi.
2.bölüm özetinde de dediğim gibi tavukcu ve azrail aşık olacaklarBen bu iki çifti tutuyorum@destere @Çiğdem- siz goblin ve gelini tutun
Sondaki kılıç sahnesi biraz saçma geldi. Öyle görünüyordu neden hiç şaşirmadı ilk gördüğü zaman?
külçe altın bizim parayla 100gr'dan 35binTLkıza kalan para 560binTL'cikmişKızın, sarı takım elbiseli oğlandan kitap aliş fiyatı 37TLmiş
Teyzeyi sen altavukçu sunny benimde favorim ama yinede eun tak ı dışlayamam o da sempatik bir kızikisindende vazgeçmem yanisana üvey anneyi verelim
kılıcı gördüğünde şaşırmaması normal sebebi dördüncü bölümde anlatıyor kız şimdi o kısmı anlatırsam @Çiğdem- yine kendini yerden yere vurmaya başlar spoiler veriyorsun diye
4.Bölüm @Forumdash4. Bölüm
keyifli bir bölümdü hiç sıkılmadan sonuna kadar gidiyoruz başroldeki kızı çok sevdim bayağı sempatik biri
eun tak kılıcı görünce goblin bunalıma girdi ölmek isteyen vatandaş ölmemek için her haltı yiyecek gibi.. eun tak ın kılıcı çekersem süpürgeye dönüşecekmişsin lafı güzeldi
goblin gelini bulunca psikolojisi bozuldu ama diğer bunalan vatandaşta azrail adamlarda karizma kalmadı aşk ne hale getiriyor azrailide goblinide çocuğa çevirdimutluluktan goblinin sonbaharda çiçek açtırması veya yağmur yağdırması goblinin gücünün azrailden fazla olduğunu gösteriyor
azrail in tavukçu sunny si harika bir kadın biraz daha rolü artsa süper olacak
eun tak ile hayaletler arasındaki diyaloğlarda güzeldi özellikle okuldaki kızın eline sigara tutuşturdukları sahne harikaydı yine
bölümler harika geçiyor bu şekilde sürsün isterim5.Bölüm vlla Luciferin ilk 2 sezonu gibi komedisi çok iyi@destere @Forumdash
Ayy bu bölüm azrail ve sevdiği kız ile geçti çok hoştuAzrail sürekli kahve içip kıza bakıyorİsmi olmadığı için sıkıntı yaşadı Goblinin ismini kıskanıyor
Telefonda kızla konuşma sahneside komikti ne diceğini bilemiyor koca azrail
Ve son sahne Goblin ile duygusal bitti
teyzeyi sana verdik tepe tepe kullan bana gelinle sunny yetiyor zatenS01B04
4.bölümde sordugum sorunun cevabını aldım ama daha büyük bi beklenti içine girmiştim
Gücenmesin diye söylemeyen taze gelinimiz, bölüm sonunda kılıcı çekmeyecektir heralde
Neys tavukcu güzelimyineharikaydıAzraille sahneleri çok olsaAzrailin onun saç atışını yapması da komikti
@destere seninki teyze ve çocukları altınları bozdurayım derken kendileri bozuldu. Hadi bi goblinlik yap
Hee unutmadan. 1960lardaki çocuga yardım etmesi ve yaşlılşığı olan sahne çok iyiydi
Black gibi sonu hüzünlü biter inşkomedisi aşiri çok hep cilveleşmeyle geçiyorSenaryo ne zaman ciddiye dönecek? @Çiğdem-
Teyze - gelin ve 2 çocukla seni üstüne zimmetli. Tepe tepe kullanbölümler harika geçiyor bu şekilde sürsün isterim
teyzeyi sana verdik tepe tepe kullan bana gelinle sunny yetiyor zaten
aman senaryo ciddiye binmesin kasvetli havalardan kurtulduk ilk defa
bölümler harika geçiyor bu şekilde sürsün isterim
teyzeyi sana verdik tepe tepe kullan bana gelinle sunny yetiyor zaten
aman senaryo ciddiye binmesin kasvetli havalardan kurtulduk ilk defa
6.Bölüm Aaa dizi gerçekten çok güzel ayoll uzun süresi bile sıkıntı olmuyor hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum ve bu Azrail Goblini gölgede bırakıyor benceTeyze - gelin ve 2 çocukla seni üstüne zimmetli. Tepe tepe kullanSunny'le ben şuan...........
Black bu diziden sonra yapılmış ayoll yanı Black bu diziden esinlenmiş özellikle 444 ve sakız çiftini
Tamam o ondan önce cekilmiş biliyorum daBlack bu diziden sonra yapılmış ayoll yanı Black bu diziden esinlenmiş özellikle 444 ve sakız çiftini@destere
Ama bu dizinin farklı gidiceğini düşünüyorum Blackta polisiye çoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?