Diğer Goblin 1.Sezon Yorumları

S01B02

Tarihi sahneler olmayınca daha seyirlik olmuş
@Çiğdem- @destere
Kanada sahneleri güzeldi. Hemen orada çekim hatası aradım ve buldum
Onlar sokakta dolaşirken. Kanalı bi adam kucağında bebeğiyle çekimleri izliyordu

Gelin kızın çalişmaya başladiği tavukcu patronu sevdim
Çoook havalı ve ölüm meleğiyle aşık olur
Musteri yok ama nasıl geçiniyor

Teyzenin tefecilere borcu varmiş. Adamların tipleri aynı bizim dizidekilere benziyor

Aaa demiştik biz sana
3.Bölümde güzel yanı dizi akıcılık yönünden gayet iyi şuana kadar dedektifcilikte yok

Aaa demiştik biz sana
3.Bölümde güzel yanı dizi akıcılık yönünden gayet iyi şuana kadar dedektifcilikte yok
Black'teki dedektifcilik beni sıkmıyordu ki
2ye bölüyorlardı konuyu. Mesela 6.bölümdeolaylar başlıyor 7.bölümde olayı bitiriyorlardı. 7.bölümde yeni olay başlıyor 8.debitiyor yeni bir olay daha
Lucifer gibi tek bölümde bitmiyordu.

Bu dizide Goblin nedir? Ölüm meleginin rolünü tam anlamadim. Düz izlediğinde sıkmıyor dizi her kore dizisinde oldugu gibi çok tatliş bi oyunculuk var ama
Ama başrol 444 ve sakız kadargüzel çift değiller

4. Bölüm

keyifli bir bölümdü hiç sıkılmadan sonuna kadar gidiyoruz başroldeki kızı çok sevdim bayağı sempatik biri

eun tak kılıcı görünce goblin bunalıma girdi ölmek isteyen vatandaş ölmemek için her haltı yiyecek gibi.. eun tak ın kılıcı çekersem süpürgeye dönüşecekmişsin lafı güzeldi

goblin gelini bulunca psikolojisi bozuldu ama diğer bunalan vatandaşta azrail adamlarda karizma kalmadı aşk ne hale getiriyor azrailide goblinide çocuğa çevirdi
mutluluktan goblinin sonbaharda çiçek açtırması veya yağmur yağdırması goblinin gücünün azrailden fazla olduğunu gösteriyor

azrail in tavukçu sunny si harika bir kadın biraz daha rolü artsa süper olacak

eun tak ile hayaletler arasındaki diyaloğlarda güzeldi özellikle okuldaki kızın eline sigara tutuşturdukları sahne harikaydı yine

Aaa Goblinin ne oldunu bende çözemedim Azrail başka birisi
@destere

tavukçu patron sunny nin rolü acilen artmalı yalnız kadın tavukçuda tek müşteri bulamadığı halde orayı niye işletiyor zararına onu anlamadım

goblinin güçlerine dikkat ettiyseniz azrail falan yanında çok hafif kalıyor
öleni diriltiyor yağmur yağdırıyor gerekirse çiçek açtırıyor ve daha bir çok üstün özelliği var ama neden hayattan bıkmış onu anlamadım

azrail tabiki başka birisi ama onun goblin kadar özel güçleri yok bir ruh almakla meşgul başkada bir numarasını göremedik
Aaa işte bu Goblin dediğimiz şey ne azraillerden bile güçlü
@Forumdash

Ama Black bu diziden esinlenmiş tabi çünkü bu daha eski Black yeni

Aaa Goblinin ne oldunu bende çözemedim Azrail başka birisi
@destere

Goblin güney korenin mitojisinde yer alan bi karaktermiş
Nasıl bizde gulyabani var

Neyse guney korenin goblinleri iyi bişeymiş. İyi insanlara yardım edermiş, tarlalara bereket geitirirmiş

Dizideki kızın başına iyi şeyle gelecek demek

Aaa işte bu Goblin dediğimiz şey ne azraillerden bile güçlü
@Forumdash

Ama Black bu diziden esinlenmiş tabi çünkü bu daha eski Black yeni
tek kötü yanı goblinin ölümlü olması
şimdi gelin o kılıcı çekerse gobline nolacak ? bu sorunun cevabını anca ilerleyen bölümlerde göreceğiz

kız zaten yaşadıda biz goblinin geleceğinden endişeliyiz
bir tarafına kılıç sokmuşlar oğlanın onu gelin çekerse goblin hapı yuttu

kız zaten yaşadıda biz goblinin geleceğinden endişeliyiz
bir tarafına kılıç sokmuşlar oğlanın onu gelin çekerse goblin hapı yuttu
Gerdek gecesinde ölür o zaman goblin
Kız bunun burda ne işi var der çeker

Spoiler kutusunda yaz
Konu bizim at koşturmak serbest bence
Yine de abartmadan tabi

8.günü daha şimdi izledim. Şimdi goblini izlicem
Aaa izle 3.bölümü güzeldi
Ben bugün bakamadım yarın 2 bölüm falan izlerim yetişmiş olursun hem