Diğer Goblin 1.Sezon Yorumları

Bunlarin tipleri müsait abudik gubudiklige
Siz de iyi alıştınız bu abidik gubidik Kore dizilerine
senin için geçmiş o yüzden bu dizilere sarmışsın ne anlarsın bilmem
burdada goblinle azrailin çekişmesi güzel

tahminim azrail zamanında doğmaması gereken kızı yani gelini öldürmeye çalışacak goblin ise gelini kurtarıp evlenecek gibi

Bi ara bırakıp bırakmayacağimizın toplantısını yapalım
@Çiğdem- emir buyurdu
Aaa @destere @Forumdash bunlar bizim dünyaya açılmamızı kıskanmışlar

2. Bölüm

ikinci bölüm harikaydı ilk bölümdeki geçmişi anlatan sahneler olmayınca dizinin komedi yönü daha ağır basmıştı

lucifer da bulamadığımız komediyi burda bulmak mutlu etti beni @Forumdash @Çiğdem-
bir an önce ikinci bölüme geçin

goblinin gelini olacak kız çok sempatik goblinle olan kanada maceraları harikaydı
yine goblinle azrailin bıçak kaşık çatallı çekişmesi güzeldi

son sahnede gelin eun tak kaçırılınca goblinle azrailin kurtarmaya gelişleri muhteşemdi görüntüler bir harika

tavuk patronu kadında çok güzel bişey soğuk kanlı tavırları falan bayağıda komik

Blackta 1.bölüm biraz karmaşa başlayıp 2.bölüm komedi olmuştu

Blackta 1.bölüm biraz karmaşa başlayıp 2.bölüm komedi olmuştu
black te çoğu sahnede sıkılıyordum burda daha sıkıldığım sahne yok umarım öyle gider
black te fazla siyasete yolsuzluğa bulaşmıştı senaryo

black te çoğu sahnede sıkılıyordum burda daha sıkıldığım sahne yok umarım öyle gider
black te fazla siyasete yolsuzluğa bulaşmıştı senaryo
Aaa dedektiflik olayı az sanırım bu dizide ama bakalım diğer bölümler yine dedektifliğe gömülmezseler tabi

Aaa dedektiflik olayı az sanırım bu dizide ama bakalım diğer bölümler yine dedektifliğe gömülmezseler tabi
az değil şimdilik dedektiflik hikayesi hiç yok gibi umarım bundan sonrada öyle bir hata işlemezler yine dedektiflik olayı çıkarsa küfredip diziyi terkedeceğim

az değil şimdilik dedektiflik hikayesi hiç yok gibi umarım bundan sonrada öyle bir hata işlemezler yine dedektiflik olayı çıkarsa küfredip diziyi terkedeceğim
Hahaha Aaa ozaman fantastikliği daha ön planda Luciferin ilk sezonları gibi evet

444 VE Sakız iişkisini anımsatıyor başroldekılerde ama bu dizi Blacktan önce yanı Black çakma oluyor gibi

S01B01

İzledim sonunda
@destere @Çiğdem-

Dizi beni hemen içine çekemedi. Özellikle geçmiş zamandaki sahneler. Savaş sahnesi ve diğer sahneler sıktı beni. Kız ne zaman buyudu o zaman adapte olabildim diziye
Umarım sonraki bölümlerde geçmişle karşimiza cıkmazlar.
O kafaya tas yeme sahnesini nasıl çekt,ler. Keşke kamera arkası olsaydı sonda
Evet Black dizisine benziyor. Ama görsellik acısından Black'teki karizma ve güzellik yok
444 ve Sakız

Süresi çok uzun gerçekten. Diziyi boş anlarımda izlicem hep. Günlüğe yaymayı düşünmüyorum.