Diğer Goblin 1.Sezon Yorumları

[

ben hiç benzetmedm azrail ergen haline hiç benzemiyordu farklı kişilerin oynamış olma ihtimali daha mantıklı

makyajla o kadar tıfıl oğlana dönmesi imkansız
hem tıfılda boyda kısaydı

Şunu kesinlikle Azrail oynamıyor bu farklı birisi
@Forumdash

Ama bunun yaşlı hali şu Azrail olabilir bunu sonradan gösterdiler zaten açığa çıkınca o olduğu

Aynı kişiler demedim. Ben de biliyorumergeni başka kişi yaşlılığı başkakişi oynamiş
Yani ergen karakter de yaşlı karakterde geçmişte aynı karakterlermiş. Günümüzde Azrail olmuş diyorum

Bunu da benzettiin yaa
Ama neyse buna itiraz etmem harika benzetme
Aaa biz @destere ile Goblin ve başrol kız olarak birbirimizi bulmuşuz ama sen Azrail olarak forumdakı Sunuuyi bulamadın ayoll 1 izleyen daha bulabilseydik

Oyüzden destere ile benden ayrı tek bitirdin sanırım Kendi kendinin partneri olmuşsundur bir azrail bir sunnuy

Sunny'i bulmam için korece öğrenmem lazım artık

Sen Supernaturalı naptın 3 bölüm birikti ayrıca Flash 2 bölüm birikti
Spn iki bölüm var. Scooby'liden sonraki bölümü izlemiştim ama orum yapmaya fırsatım yoktu. Flash 2 bölüm birikti. Akşama izlemeye çalişcam ama. Şimdilikhızlandırmalı bişekilde arrow ve twd bakıcam belki. Yada dinlenirim bilmiyorum. Hiç içimden gelmiyor izlemek

Aaa sorma ayoll şu sezonluk diziler yüzünden haftalıkları çok boşladık hevesimizi kesti resmen
@destere

Aaa şu Şahşiyetide 3 yeni bölüm gelmiş onuda izleyip yorumlayalım