@serhatt gibi aşüfteydiAaaa The Flash Glee'de oynamış şimdi izlerken (3x7) denk geldim. Hem de kötü rolde Kurt ile erkek arkadaşını ayırmaya çalışıyor fettan.@Çiğdem ablam çok severdi bu oğlanı..@xemrexxx @Forumdash
@serhatt gibi aşüfteydiAaaa The Flash Glee'de oynamış şimdi izlerken (3x7) denk geldim. Hem de kötü rolde Kurt ile erkek arkadaşını ayırmaya çalışıyor fettan.@Çiğdem ablam çok severdi bu oğlanı..@xemrexxx @Forumdash
Bu bölüm çok üzüldüm gııı anası Finn'e baban aşırı dozdan öldü diyor, o da ben babamla aynı kaderi paylaşmıycam diyor. 2 sene sonra gerçekten aynı nedenden ölüyor.. Birde Santana ölmekten bahsediyor ama asıl Finn'in sözü çok etkiledi beni. hayat çok garip... off bu dizi bana hüzün veriyor ama seviyorum.@serhatt gibi aşüfteydi
Entrika foreverrrrrrrr.@serhatt gibi aşüfteydi
Çok uzunlar vakit ayıramam.Bu diziye başlasana seversin hatta Gossip Girl daha güzel.@xemrexxx
Gossip Girl 6 sezon canım.. Yazın başlarsan ben de tekrardan başa sarıp izlerim belki.Çok uzunlar vakit ayıramam.Seveceğimden şüphem yok tabi.
Bunu yazın tekrar konuşalım.Gossip Girl 6 sezon canım.. Yazın başlarsan ben de tekrardan başa sarıp izlerim belki.
Glee mi izliyorsun 😱Aaaa The Flash Glee'de oynamış şimdi izlerken (3x7) denk geldim. Hem de kötü rolde Kurt ile erkek arkadaşını ayırmaya çalışıyor fettan.@Çiğdem ablam çok severdi bu oğlanı..@xemrexxx @Forumdash
Gossip Girl'den sonra benzer bir dizi arıyordum aslında epeydir izliyorum ama yavaş ilerlediğim için daha 3.sezondayım. Bir ara izleyemedim keşke oyuncuları araştırmasaydım; https://fav10.net/forum/threads/talihsizler-kulübü-glee.308505/Glee mi izliyorsun 😱Yeniden izlemek isterdim
Flash'a halen devam ediyon mu? Ediyosan kaçtasın?
@xemrexxx ye de demiştim Ryan amca çok sorunlu kişileri seçmişlerGossip Girl'den sonra benzer bir dizi arıyordum aslında epeydir izliyorum ama yavaş ilerlediğim için daha 3.sezondayım. Bir ara izleyemedim keşke oyuncuları araştırmasaydım; https://fav10.net/forum/threads/talihsizler-kulübü-glee.308505/
Bundan sonra zor oldu ama alıştım, geçen bölüm mesela Finn'e baban aşırı dozdan öldü diyor annesi, o da ben babamla aynı kaderi paylaşmıycam diyor. 2 sene sonra gerçekten aynı nedenden ölüyor.. Birde Santana ölmekten bahsediyor ama asıl Finn'in sözü çok etkiledi beni.
Keza Puck'ın çocukla olan sahneleri rahatsız edici.
Bir daha bir dizi bitmeden asla wikipedia'ya bakmıycam.
Kızların da seks kaseti çıkmış.@xemrexxx ye de demiştim Ryan amca çok sorunlu kişileri seçmişlerKim bilir diğerlerinin ne gibi sorunları var
Ama İzlemene sevindimBeğendiğin performansları arada konuya atarak yeşillendir
Sanmıyorum. Santana çok trajikKızların da seks kaseti çıkmış.Puck olayı da ilginç aslında, dava sonuçlanmadan intihar etmiş, siz inanıyor musunuz ped*fili olduğunu? Yoksa iftira mıdır? Bilgisayarından binlerce foto çıkmış@xemrexxx
O dönem hatta rahmetli Santana ile gerçekten sevgililermiş, beklerdim demiş.
Senaristler Finn'e açıkca yardım etmiş aslında uyuşturucu sorunu konusunda, dizide çok güzel işlemişler. Çok yazık olmuş ya.
Tabii.
Film güzel olurdu, Will hocamız zaten küçük Afet hoca.. Erkek hali olarak görüyorum.Sanmıyorum. Santana çok trajikBir film yapsalar keşkeFinn için de üzülmüştüm. Reachel filan vazgeçiröeye çaliştim filan diye röp vermişti. Bunlar kullanmayı doğal karşilıyorlar nasıl bir kafaysa
Imdb'ye bakmadım hiç acaba hangi projede yer aldıFilm güzel olurdu, Will hocamız zaten küçük Afet hoca.. Erkek hali olarak görüyorum.Bu arada dizide her ne kadar kötü olsa da Sue gerçek hayatta çok iyi birisi. Hep iyilik şeylerinde.@xemrexxx
Evet ya, Avrupa ve Amerika bu konuda çok değişik, @bazinga sence neden uyuşturucu vb. orada normal karşılanıyor? Hatta sigara da özendiriliyor, bir tek Türkler mi fazla yeşilaycı. :S
Insta'da takip ediyordum, hatta seminerler de düzenliyor. Gençler için falan..Imdb'ye bakmadım hiç acaba hangi projede yer aldı
Biz yeşilaycımıyız gerçekten
Güzel işlere imza atıyormuşInsta'da takip ediyordum, hatta seminerler de düzenliyor. Gençler için falan..
Bence Türkler olarak hem temiziz hem de yeşilaycıyız. En azından geleneksel olarak.
İnanç da etkili ama bence çoğunlukla kültürel, sonuçta aynı inançtan arap ve farslarda da var.Güzel işlere imza atıyormuş
İnanç sisteminin etkisi, mahalle baskısı > yeşilaycılıktanEğer bunlar olmasaydı en keş biz olurduk
Bizde adam sarhoş olsa bir yudum içti diyorİnanç da etkili ama bence çoğunlukla kültürel, sonuçta aynı inançtan arap ve farslarda da var.
En azından içtikleri belli.Bizde adam sarhoş olsa bir yudum içti diyorSence alkoliğim der mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?