Bizde bekiyoz heraldeEvet dinledikte klip bekliyoruz 2-3 haftadir@xemrexxx hala çıkmadı
Bizde bekiyoz heraldeEvet dinledikte klip bekliyoruz 2-3 haftadir@xemrexxx hala çıkmadı
Naya'yı merak etmiyorum #Glee 'de gördüm çok zayıflamişBizde bekiyoz heraldeklibi merakla bekliyorumNaya klipte çok iyi çıkacaktır eminim .
mükemmellik=naya
orta yaşlı adam anca yetişmiştirİzledim tamGerçi geçen göz atarkende bayaa izlemişimGüze ve sıkıcıydıBu arada hata buldum dizide @xemrexxxBlaine arkadaşlarindan yardım isterken şarkıya geçiş yaptılar sonra okul okul gezdiler.İşte o gezme sırasında sınıftan çıkarken Will sınıfta kaldı hiç biyerde yoktu. Ama Warbler'slarin okuluna gelince oda ne??? Will'de koşuyor
Yok teklif sondaydı. Tekliften önceydi dediğim sahneorta yaşlı adam anca yetişmiştirteklifte oradaydı will diye hatırlıyom sadece
Olabilir diyecem ama yapımcılar hiç ona bakmadıbu arada bana santana-rachel şarkısını izleyen yapımcı funny girl ü santanaya teklif edecek gibi geliyi@Forumdash @KayıpSehir
belli olmazYok teklif sondaydı. Tekliften önceydi dediğim sahne
Olabilir diyecem ama yapımcılar hiç ona bakmadı
Altyazısı çıktı kibelli olmaz
bu arada 3.bölüm 2 saat olacak kesinlikle altyazı bulmalıyım buradan çevirene sesleniyorm çevir dizimag e koy ben izleyince silinsin
haftaya 2.bölüm var 3.bölüm 2 sat olacakAltyazısı çıktı kiindir izle. Haftaya 2 saatse pazar günü alt yazısı çıkarpzt bile olabilir😱
Lafı kıvaramıcamdahaftaya 2.bölüm var 3.bölüm 2 sat olacak
beklenen sahne işte reytingler patlıcak
Yooo B.... ile 3 filme anlaşssinlar😱 Hemen olmasın yahu bazi şeyleri insalara empoze edicez diyebeklenen sahne işte reytingler patlıcakdirekt yatağa geçsinler
her bölüm yapabilirler gençler enerjileri vardır zaarYooo B.... ile 3 filme anlaşssinlar😱 Hemen olmasın yahu bazi şeyleri insalara empoze edicez diye
Boşa harcamasınlarher bölüm yapabilirler gençler enerjileri vardır zaar
sende mi harcıyacakalr enerjiyi bırak harcasınlarBoşa harcamasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?