FOX Glee - Dizi Yorumları

o kadar kız varken şişkonun mastır yapması bir kere ne kadar kafadan kontak olduğunu gösteriyor
şişkoya hiçbir yönden benzemiyorum demekki

o kadar kız varken şişkonun mastır yapması bir kere ne kadar kafadan kontak olduğunu gösteriyor
şişkoya hiçbir yönden benzemiyorum demekki
şişko olan kız zaten nasıl izldin sen videoyu o olman imkansız zati tabi senin tercihin
))

dünyada zati 3.5 milyar kadın var 7 yaş altı il 70 yaş üsütünü at kaldı 3 ö,lyar haklısın @Çiğdem- bu 3 milyarın içinde
aaaaa aşk olsun @destere ayoll sende övüyormusun lafmı atıyorsun anlaşılmıyor hiç

türkiyede top 5 içine girerim dünyada ise top 10 içine okadar
dünyadaki en güzel ilk üç arasına girer yazacaktım klavyem sürçmüş yanlışlıkla milyar demişim
)

ben bilmem cnm o klavyeni pencereden aşşağıya at ozaman çok puan kaybediyorsun onun yüzünden
klavyem kolay kolay yanlışlık yapmazda sanırım onunda miadı doldu değiştirmek lazım

bu arada etkinlikte çiğdem baturu ilk 3 arasında görmek istiyorum polatçıların karambolüne gelmeyesin

klavyem kolay kolay yanlışlık yapmazda sanırım onunda miadı doldu değiştirmek lazım

bu arada etkinlikte çiğdem baturu ilk 3 arasında görmek istiyorum polatçıların karambolüne gelmeyesin
hahah ayoll benim başında olduğum bir etkinlikte kadın oyuncular iyi derece alabilirmi hiç cnm

hahah ayoll benim başında olduğum bir etkinlikte kadın oyuncular iyi derece alabilirmi hiç cnm
dizinizde zaten kadın yok birde sen darbe vurma işte
çiğdem baturla çakır finale kalsın kıl payı farkla çiğdem batur kazansın
polatıda ilk turda ele gitsin zaten gereksiz bir karakter

6x11 i izledim çok iyiydi

sectionalsı kazandık
will ile sue yüzleşşti sue çaktırmadan gleey yardım etmiş
sondaki kupaları yerlerine koyarkenki anıların canlanması güzeldi
rachel sam e mi jessiye mi verecek bakalım
kittyciğim bölümün yıldızlarındandı

haftaya 2 saatlik final var: ) @destere @Çiğdem- @cookies

rachel sonunda bende karar kılacak ona eminim