ben orda yokum olsam kızların ciyaklayıp zıplamasından anlaşılırkndini bulabildin mi?
illa söyltceksiniz şişko kız @Çiğdem- yanındaki kıvırık sen işteben orda yokum olsam kızların ciyaklayıp zıplamasından anlaşılır)
o kadar kız varken şişkonun mastır yapması bir kere ne kadar kafadan kontak olduğunu gösteriyorilla söyltceksiniz şişko kız @Çiğdem- yanındaki kıvırık sen işteXX kıvırcık olan mastürbasyon yaparkene cıbıldak halde kadın beden hıcasına yakalanıyordu o an anlamıştım sen olduğunu
şişko olan kız zaten nasıl izldin sen videoyu o olman imkansız zati tabi senin tercihino kadar kız varken şişkonun mastır yapması bir kere ne kadar kafadan kontak olduğunu gösteriyorşişkoya hiçbir yönden benzemiyorum demekki
pardon kıvırcık olan diyecektimşişko olan kız zaten nasıl izldin sen videoyu o olman imkansız zati tabi senin tercihin))
bir benzer yanınız daha var
@Çiğdem- dünyanın en güzel üç milyar bayanı arasına girer rahatlıkla, iftira atma kıza
aaaaa aşk olsun @destere ayoll sende övüyormusun lafmı atıyorsun anlaşılmıyor hiçdünyada zati 3.5 milyar kadın var 7 yaş altı il 70 yaş üsütünü at kaldı 3 ö,lyar haklısın @Çiğdem- bu 3 milyarın içinde
dünyada zati 3.5 milyar kadın var 7 yaş altı il 70 yaş üsütünü at kaldı 3 ö,lyar haklısın @Çiğdem- bu 3 milyarın içinde
dünyadaki en güzel ilk üç arasına girer yazacaktım klavyem sürçmüş yanlışlıkla milyar demişimaaaaa aşk olsun @destere ayoll sende övüyormusun lafmı atıyorsun anlaşılmıyor hiç
türkiyede top 5 içine girerim dünyada ise top 10 içine okadar
ben bilmem cnm o klavyeni pencereden aşşağıya at ozaman çok puan kaybediyorsun onun yüzündendünyadaki en güzel ilk üç arasına girer yazacaktım klavyem sürçmüş yanlışlıkla milyar demişim)
klavyem kolay kolay yanlışlık yapmazda sanırım onunda miadı doldu değiştirmek lazımben bilmem cnm o klavyeni pencereden aşşağıya at ozaman çok puan kaybediyorsun onun yüzünden
hahah ayoll benim başında olduğum bir etkinlikte kadın oyuncular iyi derece alabilirmi hiç cnmklavyem kolay kolay yanlışlık yapmazda sanırım onunda miadı doldu değiştirmek lazım
bu arada etkinlikte çiğdem baturu ilk 3 arasında görmek istiyorum polatçıların karambolüne gelmeyesin
dizinizde zaten kadın yok birde sen darbe vurma iştehahah ayoll benim başında olduğum bir etkinlikte kadın oyuncular iyi derece alabilirmi hiç cnm
ben bilmem cnm o klavyeni pencereden aşşağıya at ozaman çok puan kaybediyorsun onun yüzünden
destere asenadan daha iyi kıvırıyodünyadaki en güzel ilk üç arasına girer yazacaktım klavyem sürçmüş yanlışlıkla milyar demişim)
asena yanımda haltetmişdestere asenadan daha iyi kıvırıyo
rachel sonunda bende karar kılacak ona eminim6x11 i izledim çok iyiydi
sectionalsı kazandık
will ile sue yüzleşşti sue çaktırmadan gleey yardım etmiş
sondaki kupaları yerlerine koyarkenki anıların canlanması güzeldi
rachel sam e mi jessiye mi verecek bakalım
kittyciğim bölümün yıldızlarındandı
haftaya 2 saatlik final var: ) @destere @Çiğdem- @cookies
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?