ödülü veren leightonnam-ı değer blair waldorf<3
öyle deme bak modadan çok iyi anlıyor güzelcene giydirir seni
konu monu yok totoşun dibidir glu gluCennet Mahallesi. 😱
hayy senin esmer kızına töbee töbeesunumu yapan esmer kız kim süper bişey ödülü alanı geç verene bak
esmer kızı diyorum ?
resmi paylaştım bak ne kadar şeker çıkmışhayy senin esmer kızına töbee töbee
harikaymış)
konu monu yok totoşun dibidir glu glu)
parlak oğlan çiğdemle senin felix ine benziyor
ekmek parası işte adam rol yapiyiparlak oğlan çiğdemle senin felix ine benziyoröyle bir ortamda ben olsam heyecandan düşerim adamda bişey yokki düşsün, o da kırıtıyor işte
ekmeklere bak senekmek parası işte adam rol yapiyi
çok terletir o adamı öyle böyle değilekmeklere bak sen)
hele bir mavili var öffalın teriyle kazanmak lazım onu)
yo kartıkın 😱 sezon finali haftaya değil mi?Laa dizinin s.finali hiçleri oynamiş The Originals bile fark atmiş 😱 Yok artık diyorum😱 Dizi iyice çöktü göçtü😱 Umarım 6.sezon 13 bölüm olarak bitirilirYazık oldu gül gibi dizye @xemrexxx
İMDB'de de 20 bölüm (dünün tarihi) görünüyor😕yo kartıkın 😱 sezon finali haftaya değil mi?
İMDB'de de 20 bölüm (dünün tarihi) görünüyor😕
hahaha olmaz ben yanaşmam bunlarasezon finalini izledim son sahne çok duygusaldı hepiciğ idağıldı bir garip oldum
diva mercedes müzik turuna çıktı;sam limaya geri döndü;brittany gidecek gibirachel la'ya gidiyi
bu arada naya sette lea ile tartışmış kadrodan çıkarılmış iddaası doğru gibi sezon finalinde de yoktu@Forumdash
kız @Çiğdem- git de bir blaine e ilaç ol bak çocuk kimlere kalmışbir yaşlı kokoş teyze bir @destere kılıklı oğlan kurt
destere yanaşmak istiyor bari ona destek ol nasıl cilve yağılır falan öğretirsin çocuğahahaha olmaz ben yanaşmam bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?