2X2'den sonra artık fenomen oldu ekşide bir günde 15-20 sayfa yorum yazıldı İlkkan'a özel3. bölümde pek yoktu, son kisimda vardi ve evet özellikle ilk ve 7. bölümde sov yapmis. gerci diger bölümlerde de sahnesi iyi
2X2'den sonra artık fenomen oldu ekşide bir günde 15-20 sayfa yorum yazıldı İlkkan'a özel3. bölümde pek yoktu, son kisimda vardi ve evet özellikle ilk ve 7. bölümde sov yapmis. gerci diger bölümlerde de sahnesi iyi
sirayi bozmak istemiyorum. o bölüme var daha2X2'den sonra artık fenomen oldu ekşide bir günde 15-20 sayfa yorum yazıldı İlkkan'a özel
Zehirli oku attın, dördüncü bölümde olmaz artık.Ersoy ekibe dahil olmuş komple güzeeel.
Yok yok olurZehirli oku attın, dördüncü bölümde olmaz artık.
Bence de olmalı zaten, ki ikinci sezonun ilk iki bölümüyle bu belli gibiydi. İki kişi iyidir de, bir müddet sonra sıkmaya başlar. En iyisi Ersoy'un da olması hikayenin içerisinde zaten. Artık postere de üçüncü bir kişiyi, yani Ersoy'u eklesinler.Yok yok olurİlk sezon herkes Ersoy kalıcı olsun diyordu zaten demek ki dikkate almışlar
Yes 3 iyidirBence de olmalı zaten, ki ikinci sezonun ilk iki bölümüyle bu belli gibiydi. İki kişi iyidir de, bir müddet sonra sıkmaya başlar. En iyisi Ersoy'un da olması hikayenin içerisinde zaten. Artık postere de üçüncü bir kişiyi, yani Ersoy'u eklesinler.Ersoy gerçi yancı gibi duruyor ama renk katıyor.Bu hikayeye üç kişi yeterli olur, dördüncü kişiye gerek yok.
Adamın dış görüntüsü de komik, ses tonu da komik ve diyalogları da öyle. Hiç ekstra bir şey yapmasına gerek yok.Yes 3 iyidir
Ersoy'un en sevdiğim özelliği dümdüz konuşması. Böyle adamlar komedide harika gidiyor
Favorim İlkkan benim o da doğal komikAdamın dış görüntüsü de komik, ses tonu da komik ve diyalogları da öyle. Hiç ekstra bir şey yapmasına gerek yok.Ersoy, bu üçlüdeki en doğal karakter ama tabii diğerleri de yapay değil.Tarzları güldürmeye yetiyor.
1. sezonda Ersoy 'un babaannesinin yendiği bölümde de mi sesli güldüğün olmadı. En sevdiğim bölüm o benim , bir ara tekrar açıp izleyeyim.2x2
Cidden keyifli bir bölümdü, zaten anladım ki dizinin amacı öyle sitcomlar vb. gibi tepinerek güldürmek değil, mizahi bir şekilde toplumsal hiciv temalı kara komedi yapmak. Yani diziyi izlerken sesli güldüğüm tek bir sahne olmuyor ama yine de komedi açısından keyifli bir seyir sunuyor.
Sahibeliğe hizmet edip para kazanayım derken babalara gelmesi tam George’luk hareket aslında@xdragxx
Yılmaz ‘ın hiç düşünmeden çat diye yardım için toplanan parayı vermesi de şaşırttı. Öte yandan şu USB’lerde kesin o velet çocuk videonun kopyasını almıştır diye düşünmüştüm…
Bu bölümü izlerken olmamıştı yani, ama ben karışık izliyorum ve daha o bahsettiğin bölümü izlemedim1. sezonda Ersoy 'un babaannesinin yendiği bölümde de mi sesli güldüğün olmadı. En sevdiğim bölüm o benim , bir ara tekrar açıp izleyeyim.
Güzel bir dizi. Çok boş bölümleri de var maalesef ama güzel bölümler daha çok.İlk bölüm çok iyiydi. Aşırı doğal ve yer yer güldürdü. (Kokariç)
İkinci bölüm ilkine göre biraz alt seviyede idi ama fena değildi. (Vatka)
3. Bölüm fena değildi, daha az güldürdü. (Nü Model)
4. Bölüm.
Bölüm süreleri kısa dedik nazar değdiilk bölümün iki katıydı nerdeyse.
Bölümün konusu ve klip çekilen şarkının sözleri güldürdü. Bölümdeki klibi daha önce izlemiştim ama bu diziden olduğunu bilmiyordum(yamyam)
Dizideki arabesk müzikler çok iyi ama
Parantez içine anahtar kelimeleri yazayım ki ilerde hangi bölüm olduğunu anlayayım
5. Bölüm : Birine ne düşünüyorsun diye sorarken 2 kere düşünmek gerekirbölümdeki Şefik Abi müzikleri de güzeldi
Şefik abiyi bir esnafa sorup anında bulması ilginç
Bu bölümde 40 dakkika civarıydı. Olmuyor böyle ama
2x2
Cidden keyifli bir bölümdü, zaten anladım ki dizinin amacı öyle sitcomlar vb. gibi tepinerek güldürmek değil, mizahi bir şekilde toplumsal hiciv temalı kara komedi yapmak. Yani diziyi izlerken sesli güldüğüm tek bir sahne olmuyor ama yine de komedi açısından keyifli bir seyir sunuyor.
Sahibeliğe hizmet edip para kazanayım derken babalara gelmesi tam George’luk hareket aslında@xdragxx
Yılmaz ‘ın hiç düşünmeden çat diye yardım için toplanan parayı vermesi de şaşırttı. Öte yandan şu USB’lerde kesin o velet çocuk videonun kopyasını almıştır diye düşünmüştüm…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?