Beğendin mi?Uzun zamandır izlemek isteyip sürekli erteliyordum sonunda başladım ve 1.sezonunu bitirdim.
3.sezon 5 b de biraktim son bolumleri sarmiyo gibi.Beğendin mi?
Neden ?3.sezon 5 b de biraktim son bolumleri sarmiyo gibi.
Kaldigim yerden devam3.sezon 5 b de biraktim son bolumleri sarmiyo gibi.
Son sezonda boş bölüm yok aynen, bir önceki sezondan daha iyi kesinlikle ve ilk sezonlarla da yarışır@Bully yorum fırlatmanın zamanın gelmedi mi?
Ben dün 5. Sezona başladım. Bugün bitmezse yarına tamamlarım. Şu an 7. bölümdeyim ve henüz boş Bölüm denk gelmedi
Leopar’ı izliyorum şu anSon sezonda boş bölüm yok aynen, bir önceki sezondan daha iyi kesinlikle ve ilk sezonlarla da yarışır
Senin Emrah’ı andık Unutabilsem şarkısıyla Yaban domuzu bölümünde kahkahalar atmıştım Leopar absürtlüğü de efsane 9.bölüm İrade’de de kahkahalar atmıştım ben ve sezon finali de birbiriyle bağlantılı 2 bölümden oluşuyor oralar da çok iyiydi
Leopar’ı izliyorum şu an
2. Bölüm
taksi sahneleri çok iyiydi.
Arabesk seven biri olarak bu tarz müzikli bölümleri hep beğenmişimdir. Emrah baba olmazsa olmazdı. Yılmaz aşk acısını çok güzel hissettirdi o bölüm
@Bully yorum fırlatmanın zamanın gelmedi mi?
Ben dün 5. Sezona başladım. Bugün bitmezse yarına tamamlarım. Şu an 7. bölümdeyim ve henüz boş Bölüm denk gelmedi
Son sezonda boş bölüm yok aynen, bir önceki sezondan daha iyi kesinlikle ve ilk sezonlarla da yarışır
Senin Emrah’ı andık Unutabilsem şarkısıyla Yaban domuzu bölümünde kahkahalar atmıştım Leopar absürtlüğü de efsane 9.bölüm İrade’de de kahkahalar atmıştım ben ve sezon finali de birbiriyle bağlantılı 2 bölümden oluşuyor oralar da çok iyiydi
Leopar’ı izliyorum şu an
2. Bölüm
taksi sahneleri çok iyiydi.
Arabesk seven biri olarak bu tarz müzikli bölümleri hep beğenmişimdir. Emrah baba olmazsa olmazdı. Yılmaz aşk acısını çok güzel hissettirdi o bölüm
Nuri abilerde perde yıkanıyor bak , hep sökmüşler.Leopar da bu sezona damgasını vurdu
Yılmaz iyi yansıttı aynen, çok içimizden bir sahneydi Hepimiz yaşamışızdır onu
1 saat sonra sezonu tamamlayıp ufak bir genel yorum yazarımLeopar mevzuları nasıl gidiyor? @Dosi
Leopar mevzuları nasıl gidiyor? @Dosi
1 saat sonra sezonu tamamlayıp ufak bir genel yorum yazarım
Bu nasıl görsel gözüm bozuldu Kardeşim kaldır şunu
Mesajı çözmüş olman lazımdı , kaynak gözlüğü ile bakarsan bozulmaz. @Yakamoz-AsiBu nasıl görsel gözüm bozuldu Kardeşim kaldır şunu
4 gözle bekliyorsun anladık da mazallah sağlam adamın gözünü bozar o görselMesajı çözmüş olman lazımdı , kaynak gözlüğü ile bakarsan bozulmaz. @Yakamoz-Asi
Seninki bozarsa üzülürüm , @Sherlock un ki bozulsun.4 gözle bekliyorsun anladık da mazallah sağlam adamın gözünü bozar o görsel