Yorumum yok, adı uzatma oluyormuş.VMYM geri dönüyor diye yorumladım , tüm Zey TV izleyicilerine hayırlı olsun.
Evet size özel bölüm sözü verdi.
Zey TV bu gece ekran başında olsun, stres atma zamanı
Yorumum yok, adı uzatma oluyormuş.VMYM geri dönüyor diye yorumladım , tüm Zey TV izleyicilerine hayırlı olsun.
Uzatıyorsun çünkü buna uzatma denir..Yorumum yok, adı uzatma oluyormuş.
Evet size özel bölüm sözü verdi.
Zey TV bu gece ekran başında olsun, stres atma zamanı
Yine ortalığı karıştırıp kayboldun , mutlu musun @EmreCan
Kaliteli fon müzikleri demek istedin galiba Seni yollayalım psikiyatriste halüsinasyon görmeye başlamışsın İlaç kullan en iyisi...Yok o sesler senin izlediğin saçma sapan Samanyolu dizilerinin fon müziğidir , televizyonun sesini kıs geçmezse bir psikiyatriste git .
Dördüncü hakem kaç dk uzatma verdi?Uzatıyorsun çünkü buna uzatma denir..
Geri sayım iptal. Tatil yok
Nazar değdirdiniz @Cervantes @Yakamoz-Asi (ama cuma günü Noel olduğundan mecbur tatil var )
Bensiz yapamıyorlarAaaaaaaaa niye ki? Coook üzüldüm bak simdi
Bensiz yapamıyorlar
Şu sıralar hastalanan çok ve uzak yerlerde kalanlarda evde kalmak istiyorlar. Benim için sorun yok, biraz daha çalışma enerjim var
Noel tatili, yılbaşı tatili zorunlu günler ne güne duruyor yani bu hafta 3, haftaya 3 gün.Hic mi yok tatil? 😱 Tamam eyvallah calismak güzeldir de, yani biraz da olsa dinlenmen gerek.
Benim bu mesajı yeni görmem peki .Geri sayım iptal. Tatil yok
Nazar değdirdiniz @Cervantes @Yakamoz-Asi (ama cuma günü Noel olduğundan mecbur tatil var )
Tatilleri kısım kısım mı kullanıyorsun?Noel tatili, yılbaşı tatili zorunlu günler ne güne duruyor yani bu hafta 3, haftaya 3 gün.
Yarın işe gideyimde, diğer günleri düşüneceğim. Yazarım
Yarın Noel ve resmi kuruluşlar kapalı. Haftayada yılbaşı nedeni ile Cuma tatilTatilleri kısım kısım mı kullanıyorsun?
Bilmiyorum :/ ama neyseki yarın tatilBenim bu mesajı yeni görmem peki .
Benim gözüm değmez , kim nazar etti çabuk ortaya çıksın .
+1Hastane randevusuna son 3 gün...
İnşallah.Bu günleri de atlatacağız kardeşim. 👍