Yorumum yok, adı uzatma oluyormuş.VMYM geri dönüyor diye yorumladım , tüm Zey TV izleyicilerine hayırlı olsun.![]()
Evet size özel bölüm sözü verdi.
Zey TV bu gece ekran başında olsun, stres atma zamanı
Yorumum yok, adı uzatma oluyormuş.VMYM geri dönüyor diye yorumladım , tüm Zey TV izleyicilerine hayırlı olsun.![]()
Uzatıyorsun çünkü buna uzatma denir..Yorumum yok, adı uzatma oluyormuş.
Evet size özel bölüm sözü verdi.
Zey TV bu gece ekran başında olsun, stres atma zamanı![]()
Yine ortalığı karıştırıp kayboldun , mutlu musun@EmreCan
Kaliteli fon müzikleri demek istedin galibaYok o sesler senin izlediğin saçma sapan Samanyolu dizilerinin fon müziğidir , televizyonun sesini kıs geçmezse bir psikiyatriste git .![]()
Dördüncü hakem kaç dk uzatma verdi?Uzatıyorsun çünkü buna uzatma denir..
Geri sayım iptal. Tatil yok
Nazar değdirdiniz @Cervantes @Yakamoz-Asi (ama cuma günü Noel olduğundan mecbur tatil var)
Bensiz yapamıyorlarAaaaaaaaa niye ki? Coook üzüldüm bak simdi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bensiz yapamıyorlar
Şu sıralar hastalanan çok ve uzak yerlerde kalanlarda evde kalmak istiyorlar. Benim için sorun yok, biraz daha çalışma enerjim var![]()
Noel tatili, yılbaşı tatili zorunlu günler ne güne duruyorHic mi yok tatil? 😱 Tamam eyvallah calismak güzeldir de, yani biraz da olsa dinlenmen gerek.![]()
Benim bu mesajı yeni görmem peki .Geri sayım iptal. Tatil yok
Nazar değdirdiniz @Cervantes @Yakamoz-Asi (ama cuma günü Noel olduğundan mecbur tatil var)
Tatilleri kısım kısım mı kullanıyorsun?Noel tatili, yılbaşı tatili zorunlu günler ne güne duruyoryani bu hafta 3, haftaya 3 gün.
Yarın işe gideyimde, diğer günleri düşüneceğim. Yazarım![]()
Yarın Noel ve resmi kuruluşlar kapalı. Haftayada yılbaşı nedeni ile Cuma tatilTatilleri kısım kısım mı kullanıyorsun?![]()
Bilmiyorum :/ ama neyseki yarın tatilBenim bu mesajı yeni görmem peki .
Benim gözüm değmez , kim nazar etti çabuk ortaya çıksın .![]()
+1Hastane randevusuna son 3 gün...![]()
İnşallah.Bu günleri de atlatacağız kardeşim. 👍