WesTxCoasT
Favori Üye
Vadi bu kategoriye konulamaz AB en çok izlenen dizi.
konularını gerçekten almayan dizi mi var annem uyurkendeki gibi yıllar sonra uyanan hasta bulunabilri morga atılıp a dirilen bile var
konualrının gerçekten alması önemli değil akasya durağı da taksiciler vardı uzey güneydede uçurum da da 3ünün gerçekçiliği aynı mı
çok izlenmekle ab dizis olmak arasında baya bir fark var
Morga atılıp "yıllar sonra" uyanan biri yok emin ol bunu biliyorum. Sadece morga atılan insanların canlı olduğunu saatler sonra farkedip alıyorlar. Bitkisel hayat konusundan bahsediyorsan bitkisel hayat ve dizideki uyuma tamamen ayrı olaylar...
Yine aynı şeyi yazmışsın ben de yine aynı cevabı veriyorum: Yukarıda yazığım tüm dizileri gerçek olayları gerçekçi şekilde anlatıyor.
Hikayesini gerçekten almayan yığınla dizi var Sihirli Annem, Selena gibi sihirli diziler vb.
Akasya Durağı türünün tek örneği komedi yapacaz diye saçmaladılar, erler filmin dizilerinin sorunu bu zaten. Sadece bi kaç diziyle total dizileri gerçekçi anlatmıyor diyemezsin. Ben de yukardı hayatı gerçekçi anlatan bi yığın total dizisi yazdım.
Tekrar düşmes konusunda her dizi tekrara düşebilir. Bunun gerçek anlatılması a/b veya total dizisi olmasıyla hiç ilgisi yok ki tamamen senaristin zekasının sorunudur Kavak Yelleri ve Muhteşemde gördüğümüz gibi.
ab dizisi ab de daha fazla izlenen dizilerdir vadi de bir zamanlar öyleydi ama şimdi değil
Senin Ab dizisi dediklerin yanına yaklaşamıyor bile demek ki orada bir sorun var.
ab dizisi ab de daha fazla izlenen dizilerdir vadi de bir zamanlar öyleydi ama şimdi değil
sihirli annem ve selena vb. ab dizi olmadığından sorun değil ikisinin de sihirli yanı kısmında ana konusu aile bağları yani gerçek kısmı da var
my ve ky tekrarı düştüğü kadar yeni şeyler de sunuyor dikkatli, izlememişsin
annem uyurkendeki komadaydı yılalrca morgtan gelmedi
- - - Ekleme - - -
Muhteşem yüzyılda total dizisi diyebiliriz artık 0.30 luk bir fark sonuçta.
Sen hikayesini gerçekten almayan dizi mi var dedin bende ona karşılık Sihirli Annem ve Selena örneği verdim.
Aile bağları da var o dizilerde demişsin. E tabiki olacak bu dizileri insanlar yazıyor. Bizi diğer canlılardan ayıran fark zeka ve duygumuz değil mi? Fantastik dizi olmasın veya olmasın her dizide aşk, sevgi, aile gibi genel kavramlar zaten olur yoksa robot olurde herkes duygusuz...
Tekrara düşerken yeni şeyler veriyor kısmında da Kavak Yellerinin yeni adı altında bir şey vermedi. Dönüp dolaşıp çarpık ilişkileri verdi.
Muhteşem Yüzyıl'ın kaynağı zaten zengin: "Tarih" tabi yeni şeyler empoze edecek halka.
Zaten konumuz yeni şeyler vermesi değil sen a/b dizileri gerçekçi anlattığı için tekrar düşmüyor yazmışsın baştan sona yanlış bir cümler.
Dizi hikayesini koskoca tarihten alsada tekrara rahat düşebilir. Senaristin kalemi kısırsa bi yığın konu verseler o yine aynı şeylerle tekrara düşer.
Muhteşem Yüzyıl bu sene biterse iyi olacak aksi takdirde seneye daha da düşer.
my tekrara düşmüyor demiyorum tekrara düştüğü kadar yeni şeyler de sunuyor tarihten konu alması ile dsenaryo zenginliğinin pek bağlantısı yok arka sokakalr da polisiye olayları örnek alıyor kvp güncel oalyları tekrara düşüyorlar mı düşüyorlar ve total dizisi ikisi de
ayrıca hangi açıdan baktığın önemli sihirli annem ve selena da sihir amaç mıydı araç mıydı aileyi bir arada tutmak için
tekrara düşen ab dizisi yeniliğ ide suar kavak yellerinde güven geldi onun hırsız arkadaşı geldi denizin kuzeni geldi bnm izlediğim yerlerde bnların yeni hikayleri geldi tekrara düştüğü kadar yenilik de sunud
- - - Ekleme - - -
senarist değiştiği an en yakın rakibine en az 2 reyting fark atar ab de senarist yılma şahin dğeil de pompy olsa bile
Erler film dizileri konusunda yorum yapmak istemiyorum onlar ayrı konu. Erler film amatör işler çekiyor. Komedi olsa da dram olsa da dizi çekmeyi beceremiyor o yapımcı.
Konuyu şuan farklı bir yere çektin. Yazında a/b dizileri daha gerçekçi anlatıyor bu nedenle tekrara düşmüyor demişsin. E tamam muhteşem de tekrara düşüyor, kavak yelleri de düşüyor?
Vadi de düşüyor ama Vadi'ye de yeni karakterler giriyor. Vadi'ye 10 yıllır kimler geldi kimler geçti sonuçta... Yani o da yeni şeyler sunmuş.
Yine kendinle zıtlaşıyorsun. Yazında a/b dizileri tekrara düşmüyor demişsin şimde de yeni şeyler veriyor ama tekrara düşüyor.
"Senarist kaynaklı" tüm diziler tekrara düşer tüm dizilere de yeni karakterler gelir. Bugüne kadar tekrara düşmeyen bir Türk dizisi bulamazsın. Neden? Süre olmuş 2 saat senaristler yazacak bir şey bulamıyor. Ahanda bir türk televizyon handikapı daha.
Bütün dizilere yeni karakterler girer çıkar zaten, diziler toparlamak amacıyla yeni karakterlerle hikayeye taze karakterler eklerler.
Yer Gök Aşk da tekrara düşüyor ama kadroyu neredeyse baştan aşağıya yeniledi. Ee? Demek ki yer gök aşk da total dizisi olmasına rağmen taze bir hikayeyle izleyiciye yeni şeyler sunmuş.
Lale Devri'de keza toprak gelince... Dila da da milletvekili ve Rıza'nın eski sevgilisi geldi.
Konsept değiştiren bir çok dizi var. Sonuçta her dizi yeni şeyler verir. Aynı kadroyla giden dizi var mı ki?
my tekrara düşmüyor demiyorum tekrara düştüğü kadar yeni şeyler de sunuyor tarihten konu alması ile dsenaryo zenginliğinin pek bağlantısı yok arka sokakalr da polisiye olayları örnek alıyor kvp güncel oalyları tekrara düşüyorlar mı düşüyorlar ve total dizisi ikisi de
ayrıca hangi açıdan baktığın önemli sihirli annem ve selena da sihir amaç mıydı araç mıydı aileyi bir arada tutmak için
tekrara düşen ab dizisi yeniliğ ide suar kavak yellerinde güven geldi onun hırsız arkadaşı geldi denizin kuzeni geldi bnm izlediğim yerlerde bnların yeni hikayleri geldi tekrara düştüğü kadar yenilik de sunud
- - - Ekleme - - -
senarist değiştiği an en yakın rakibine en az 2 reyting fark atar ab de senarist yılma şahin dğeil de pompy olsa bile
kvp ya da yga nın tekrarı ile my vve ky tekrarı bir mi total dizlerinde gelen karakter ve hikayesi aynıdır.poaltın düşmanı olanlar iskende ve arkadaşalrı hep devlet içni çalışmış,polata kötülü kyapan sürekli ailesine zarar veren insanalr vadide konseyler geldi hep ama hepsinin amacı ülkeyi ele geçirmek my de hürrem le sülüman ın arasına bir sürü kadın girdi hepsinin amacı aynı mı ısabella aşk için,victoria öldürmek için,firuze istihbarat için.my de şah sultan da valide sultasn da haremde hürreme karşı isyan çıkarttı biri öldürmek içni biri yönetimi ele geçrimek için.sonuçta total dizlerinde sürekl iaynı senaryo ve aynı tip karakterler
aynı kadroyla giden dizi as var ama konumuz o değil
Reyting düşünce senariste mi bağladın olayı.
Vadi'ye girenler Polat için giriyorsa My'ye de hürrem için giriyorlar. Valide Sultandan Şah sultana kim girdiyse hürremle uğraşıyor yeni şey bu mudur yani? Kavak yellerine güven giriyor aslı'ya aşık olmak için? e zaten efe vardı onun yerini doldur biz hikayeyi yine karıştırız dediler?
Muhteşem başladığı günden beri aynı muhabbet aman hürrem ölsün biz feraha çıkalım. Yahu izleyici artık bunu yemiyor reytinglerden belli. Dizide kaç kadın varsa hepsi hürremin peşinde. Bu yenilik değil. İzleyicilerin sıkıldığı reytinglerden belli. Yeni karakterler tabiki girdi ama yine hürrem savaşına katıldılar. Rüstem giriyor hürremin safına geçiyor başka adam geliyor diğer tarafa geçiyor hep aynı şey. Kadınlar erkekleri kullanarak saçma bir kapışma içindeler.
Kavak Yelleri'nde de olay çarpık aşk ilişkisi. Diziye kim geldiyse bu aşk ilişkilerini giriş yaptı birbiriyle çıkmayan kalmadı.
Bunlar mı yenilik?
ab dizisi olmak ab deki miktar önemli değil ab/total dengesi önemli yoksa akasya durağı da ab dizisidir ilk10 a girdiği oldu ab de haftalıkta
Beni ilgilendirmez aga sonuçta AB'nin en sevdiği dizi AB'de en çok izlenen dizi. Hem AB'de hem Total'de iyi izleniyorsa bu dizinin başarısıdır. Kurtlar Vadisi AB'de Intikam'ı geçiyor, totalde ikiye katlıyor. Total AB kadar yüksek olunca o dizi başarısız mı sayılıyor şimdi?
ab grubu tercih etmiyorsa o da beni ilgilendirmezz
neye bağlıcaz my ye denk dizi mi geldi ayrıca my 96.bölümde ben 86.-87 bölümde konusunu açtım o zamanlar total 11 ab 12.5 du
- - - Ekleme - - -
lafı değiştirme vadide ve çoğu total dizisnde giren karakterin geçmişi,karakteri ve amacı aynı seyirci nedne izlesin
my deki kadınları n direkt hürrem gibi bir amaçalrı yok yanlış yorumlamaylaım
tarihte öyle olmuş değiştirecek halleri yok valide ile hürrem nikah öncesine kadar sorunları yokmuş ghatçe ile de ibo durumlarından önce neyse uzatmıca m ab grubu öyle basit oyunlara kanacak bir grup değil bu yüzden yeni işler ab de daha iyi gdiyor ben my nin tekrara düştüğünü kabul ettim ama 65-70 .bölümden sonra 83-92 arası çok tekrar vardı kaç tane de konu açtımBen lafı değiştirmiyorum evirip çevirip aynı şeyi söylüyorsun. Vadi de tekrar düşmüştür tabi ki. Ama Vadi'ye girenler de hadi biz polat'ı öldürmeye gidiyoruz diye girmiyorlar ki diziye. Dizide Türkiye gerçekleri var ve gireb karakterler Türkiye üzerinde farklı amaçları olan insanlar. Kimisi de polat'la çatışır.
Vadi için diyorsun ama aynı şeyi my için kabul etmiyorsun. Dizinin istisnasız başından beri savaş mahidevranlaa başladı.Hatice ve Valide sultan girdi işin içine. Sonra şah sultan geldi ahanda etliye sütlüye karışmaz derken o da girdi saaşa. Kadınlar kendi saflarına başkalarını kattılar. İbrahim Paşa, Rüstem Paşa, Şah sultanın kocası yahu koskoca erkekler bile bu yavan kadın kavgasına karıştılar ve hala aynı hikayeyi işliyorlar. Diziden biri gidiyor biri geliyor ama olay hala aynı. İzleyici ilk sezonlar yedi ama artık yemiyor, bıktı artık farklı şeyler görmek istiyor. Senarist aynı yere takıldı kaldı...
Kavak yellerinden bahsetmiyorum bile. Deniz kendi kuzeniyle bile yatağa girdi. Dön dolaş aynı olaylar. O benle çıksın şu benim olsun...
Hay senin AB dizine ya zenginler ne izliyorsa onu savunmak zorunda mısın Hem KVP Ab'de en cok izlenen dizi diyorum AB izlemiyosa beni ilgilendirmez diyosun Aga takılma bunlara neyi beğeniyosan onu izle sanane zenginlerden