tarihte öyle olmuş değiştirecek halleri yok valide ile hürrem nikah öncesine kadar sorunları yokmuş ghatçe ile de ibo durumlarından önceneyse uzatmıca m ab grubu öyle basit oyunlara kanacak bir grup değil bu yüzden yeni işler ab de daha iyi gdiyor ben my nin tekrara düştüğünü kabul ettim ama 65-70 .bölümden sonra 83-92 arası çok tekrar vardı kaç tane de konu açtım
uzun lafın sopası total dizleri aynı senaryo aynı karakter ve özelliklerle sunulur![]()
Tamam aynı şeyi söylüyorsun işte daha neye itiraz ediyorsun ki. My hikayeyi tarihtan alıyor ama hep aynı şeye takılıp kalıyor, yahu tarihte bir yığın şey var önemli şeyleri 5 dakikada geçiyor aynı olayı 1,5 saat anlatıyor son sezonunda. Yahu abi zaten yıllarca aynı olaya ağırlık vermişsin hala niye oraya sıkışıyorsun ki? Senaryoda denge yok... Sıkmasının nedeni de bu...
Kısaca a/b dizileri de yıllarca aynı şeye takılır, tekrara düşer. Bunun nedeni de senaristtir. Total dizilerine de yeni karakterler ve konsepti değiştirebilir. Senarist kötü olduktan sonra en yüksek a/b reytingibi getir onu 4-5 reyting düşürür kısır senaryo. (bkz. my)