tarihte öyle olmuş değiştirecek halleri yok valide ile hürrem nikah öncesine kadar sorunları yokmuş ghatçe ile de ibo durumlarından önce neyse uzatmıca m ab grubu öyle basit oyunlara kanacak bir grup değil bu yüzden yeni işler ab de daha iyi gdiyor ben my nin tekrara düştüğünü kabul ettim ama 65-70 .bölümden sonra 83-92 arası çok tekrar vardı kaç tane de konu açtım
uzun lafın sopası total dizleri aynı senaryo aynı karakter ve özelliklerle sunulur
Tamam aynı şeyi söylüyorsun işte daha neye itiraz ediyorsun ki. My hikayeyi tarihtan alıyor ama hep aynı şeye takılıp kalıyor, yahu tarihte bir yığın şey var önemli şeyleri 5 dakikada geçiyor aynı olayı 1,5 saat anlatıyor son sezonunda. Yahu abi zaten yıllarca aynı olaya ağırlık vermişsin hala niye oraya sıkışıyorsun ki? Senaryoda denge yok... Sıkmasının nedeni de bu...
Kısaca a/b dizileri de yıllarca aynı şeye takılır, tekrara düşer. Bunun nedeni de senaristtir. Total dizilerine de yeni karakterler ve konsepti değiştirebilir. Senarist kötü olduktan sonra en yüksek a/b reytingibi getir onu 4-5 reyting düşürür kısır senaryo. (bkz. my)