Gerçekçi Diziler=AB Dizileri

emre git uyu kendine yeni uğraşlar bul falan bu okul yüzünden iyice asosyal forum bağımlısı bişey oldun çıktın üşenmeden bide bunumu yazdın neyse hakaretleri bi kenara bırakayım haklısın yazdıklarında :F

emre git uyu kendine yeni uğraşlar bul falan bu okul yüzünden iyice asosyal forum bağımlısı bişey oldun çıktın üşenmeden bide bunumu yazdın neyse hakaretleri bi kenara bırakayım haklısın yazdıklarında :F

bana diyene bak forum başındayken yemek yemekten midesini hasta eden insan:5:

neyse teşekkürler :D

"Hayat Devam Ediyor" total dizisi: Türkiye'mizin gerçeği doğudaki sorunları anlatıyor.

"Dila Hanım" total dizisi: Hayatımızda yıllardan beri sürekli karşılaştığımız sıradan olayları o kadar çok anlatmaya başladı ki seyirci baydı ve diziyi izlemeyi bıraktı.

"Benim İçin Üzülme" total dizisi: Yine Türkiye gerçeği etnik ve aile çatışmasını anlatıyor.

"Şefkat Tepe" total dizisi: Terörü anlatıyor gerçeğin dibine vurmuş. Gerçek.

"Sakarya Fırat" total dizisi: Yine terör, şehitlerimiz vesaire. Gerçek.

"Lale Devri" total dizisi: Gerçekçi olmayan bir şey göremiyorum... Keza "Yer Gök Aşk" da aynı şekilde...

"Karagül" total dizisi gibi görünüyor. Yine gerçek bir kadının dramı...

--- A/b dizileri fazla tekrara düşmüyor demişsin;

"Kavak Yelleri" a/b dizisi: Tekrara düşmenin tarihini yazdı ve bu tekrarlarla o kadar saçmaladı ki herkesin diline düştü.

"Muhteşem Yüzyıl" a/b dizisi: Aşk ve evlenme konusunda tekrara düşmeye başladı ve seyirci sıkıldı diziyi bıraktı, dizinin reytingleri ani düşüş yaşadı.

"İntikam"ın senaryosunu zaten amerikalılar yazıyor. Yorum yapamayacağım.

"Annem Uyurken": Kanal D'de geçtiğimiz yaz yayınlandı. A/b dizisiydi. Diziye baktığımızda gerçeklikle alakası yok. Kadının biri uyuyakalmış yılları sonra uyanıyor her şey değişmiş falan...

Akasya Durağı zaten baştan sona akıllara zarar bir sizi. Erler filmin gazabı "komedi" adı altında kötü bir dizi...

Kısaca şunu demek istiyorum; muhteşem'in düşen reytinglerini aklamak için yine olaya dar bir çerçeveden bakmışsın. :)))

konularını gerçek olması değil lordly gene kendince yorumlamışsın konularını gerçekçi anlatması buradaki olay :D

konularını gerçek olması değil lordly gene kendince yorumlamışsın konularını gerçekçi anlatması buradaki olay :D

Tamam ben de onu dedim. Gerçek olayları gerçekçi bir şekilde ekrana getiriyorlar yazdığım dizilerde. Bazıları da halkı sıkıyor.

Vadi'yi yazmadım neden? Çünkü vadi'de de çoğu olaylar gerçek ama ekrana gerçekçi yansıtılmıyor ölümsüz adamlar falan...

Annem Uyurken'in hayalürünü olması, Muhteşem ve Kavak Yelleri'nin sürekli tekrara düşmesi de senin yazının handikapı olmuş. :)

Tamam ben de onu dedim. Gerçek olayları gerçekçi bir şekilde ekrana getiriyorlar yazdığım dizilerde. Bazıları da halkı sıkıyor.

Vadi'yi yazmadım neden? Çünkü vadi'de de çoğu olaylar gerçek ama ekrana gerçekçi yansıtılmıyor ölümsüz adamlar falan...

Annem Uyurken'in hayalürünü olması, Muhteşem ve Kavak Yelleri'nin sürekli tekrara düşmesi de senin yazının handikapı olmuş. :)
konularını gerçekten almayan dizi mi var :D annem uyurkendeki gibi yıllar sonra uyanan hasta bulunabilri morga atılıp a dirilen bile var :D
konualrının gerçekten alması önemli değil akasya durağı da taksiciler vardı uzey güneydede uçurum da da 3ünün gerçekçiliği aynı mı :D

- - - Ekleme - - -

my ve ky tekrarı düeşbilir tekrar düşerken yeni şeyler de sunuyor izleyiciye :D sen direkt my ye alf atmayı seçiyon nedense algıda seçicilik :D