Gerçeğin Peşinde Koşmak 10.Bölüm [ 3 Ağustos 2011 - Yeni Bölüm ]

Kaç Puan?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 4 33.3%
  • 9

Oy: 3 25.0%
  • 10

Oy: 5 41.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
valla benden o iş geçti ama sende büyük potansiyel var.elinden geleni yapmayı sürdür.

Evet, zaten kaç kere audition yaptim.. Yani yapimcilarlar konustuk.. Sen de bir dizi için görüsmeye gittin mi Dogan abi? Merak ettim simdi senin hikayeni.. Konu açsana istersen.. :):).. Galiba bi tek ben merak etmiyorum..

Lütfen sadece laf söyledim demek için yorum yapmayın,saçmalamayın.

Ayrıca galiba Fks14 çok nadir ve alıngan biri en ufak bir eleştiriye bile kırılabiliyor üzülüyor bu da onun kötü yanı ama bende bu bölümü kesinlikle beğenmedim ve son sahnesi zaten bence iğrenç ve böyle bir şeyin dizide olması bile insanı ürkütüyor.
Puan vermiyorum.
Selametle...

Lütfen sadece laf söyledim demek için yorum yapmayın,saçmalamayın. şu cümlenden birşey anlamadım....!!!

anladığım kadar boş boşuna cümle yazma demek istedin k.bakma ama bir senin cümlen mükemmel benim cümlem laf olsun diye..!!bak hacı ister yönetici ol ister başbakan ama ben boş konuştuğum zaman birşey demem ama ben ciddi ciddi cümle kurmuşken sen gidip oradan bana şu cümleni yazamazsın...!!!!!tepkimi gösterim !!!

Evet, zaten kaç kere audition yaptim.. Yani yapimcilarlar konustuk.. Sen de bir dizi için görüsmeye gittin mi Dogan abi? Merak ettim simdi senin hikayeni.. Konu açsana istersen.. :):).. Galiba bi tek ben merak etmiyorum..
yok hiçbir dizi için görüşmeye gidemedim,izmirde yaşıyordum çünkü.ama forumda aşk hikayemi anlattığım bir konu var orada oyunculuk faaliyetlerimden bahsetmiştim o yıllardaki.belki damarıma basılsa gider denerdim ama basan da olmadı hiç. bir de diziden çok filmlerde oynamak,oyunculuktan çok da yönetmenlik yapmak istiyordum :D

yok hiçbir dizi için görüşmeye gidemedim,izmirde yaşıyordum çünkü.ama forumda aşk hikayemi anlattığım bir konu var orada oyunculuk faaliyetlerimden bahsetmiştim o yıllardaki.belki damarıma basılsa gider denerdim ama basan da olmadı hiç :D

Ben hayalimin pesinde düsecegim.. Ailemde destekliyor zaten.. Ailem ve arkadaslarim desteklemesi benim için önemli.. Arkanda birileri durmasi çok iyi..

Ben hayalimin pesinde düsecegim.. Ailemde destekliyor zaten.. Ailem ve arkadaslarim desteklemesi benim için önemli.. Arkanda birileri durmasi çok iyi..
bende o yoktu işte neredeyse mühendis yapacaklardı zor kaçtım :D elini sallasan mühendise denk geliyorsun zaten ne gereği varsa?sanki uzaya çıkıyoruz yeni galaksiler keşfediyoruz yaşanabilir

ordaki sistemi bilmiyorum,ilginçmiş

anlatayim..

4 yasinda = 1.sinif
5 yasinda = 2.sinif
6 yasinda = 3.sinif
7 yasinda = 4.sinif
8 yasinda = 5.sinif
9 yasinda = 6.sinif
10 yasinda = 7.sinif
11-12 yasinda = 8.sinif

12-13 yasinda = Lise 1
13-14 yasinda = Lise 2