Dizilerimi bitirip bitirmemem seni ilgilendirmez bu 1.
Sana çöktün, diyen olmadı bu bölüm çok iyi değil, dedik. Eleştiriye açık olmalısın...
Dizilerini bitirdiysen benim dizime kötü oldu diye söylemeye hakkin YOK!
Elestiriyi açigim herzaman ama böyle bir elestiriye degil, kusara bakmayin!
Allahim siz bana sabir veren yarabbim! Bir sahne basima neler açti. Ellerim kirilsaydi da yazmasaydim o sahneyi!
İnsanları kırmıyorum bu bölümü tek beğenmeyen ben değilim Furkan Senaryo yazmada başarılar dilerim sana
Dizilerini bitirdiysen benim dizime kötü oldu diye söylemeye hakkin YOK!
Elestiriyi açigim herzaman ama böyle bir elestiriye degil, kusara bakmayin!
Allahim siz bana sabir veren yarabbim! Bir sahne basima neler açti. Ellerim kirilsaydi da yazmasaydim o sahneyi!
Dizilerimi bitirebilirim tekrar başlatabilirim. Seni ilgilendirmez Tartışmaya girmek istemiyorum sakin olalım
çok karışmak gibi oldu ama seni ilgilendirmez ne demek acaba? senin yazdığın diziler her forum üyelerini ilgiler ve sen herkese seni ilgilendirmez diye bir söz hakkın yok....
AlemTo
çok karışmak gibi oldu ama seni ilgilendirmez ne demek acaba? senin yazdığın diziler her forum üyelerini ilgiler ve sen herkese seni ilgilendirmez diye bir söz hakkın yok....
AlemTo
Dizilerimi bitirmemde kendime göre haklı sebeplerim var AlemTo
valla benden o iş geçti ama sende büyük potansiyel var.elinden geleni yapmayı sürdür.Sizden de tekrar tekrar özür diliyorum Dogan abi. Ben de sizin gibi ayni hayaller pesindeyim. Ben de oyuncu olmak istiyorum veya bir senarist/yapimci/yönetmen. Ama daha çok küçügüm bu tip seyleri gerçeklestirmek için. Ama adim adim iyi yollara ilerledigimi düsünüyorum.
şimdi bir benim cümleme bak bir senin cümlene ben diyorum 'seni ilgilendirmez' cümlenle ilgili sana diorum ki;
senin böyle bir cümleyi forumda kullanmaya hakkın yok öyle bir cümle niye yazdın diyorum sen diyorsun ki;
dizilerimi bitirmemde haklı sebeplerim var diyorsun ben sana demiyorum ki niye dizini bitirdin diye yine asıl soruma cevap vermiyorsun her zaman ki gibi
AlemTo