Geniş Aile Tekrar Bölümleri Yorumları

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,457
Puanı
1,060
Tekrarlarına 1. sezondan başlayan ve hafta içi her gün 16.00'da Star TV'de yayınlanan Geniş Aile dizisinin tekrar bölümlerinin yorumları bu başlık altından yapılabilir :)

geniş ailenin tekrarlarının yayınlanmasını çok mutlu oldum çok özlemiştim geniş aileyi

birinci bölümünde otomat sahnesi süperdi kesinlikle karakterler tanıtıldı bu bölümde
bu bölümün en komik sahnelerini kunter zekai sahneleri oluşturdu:)

dikkat ettiniz mi bilmem ama ilk bölümlerde karakterler tam absürd değil sonradan coşuyorlar :)

Mürsel'de konuşma sorunu varmış ilk bölümlerde. Fazla kekeme değil.

Kunter acayip bir tipmiş. Herkesin gömleği dışarıdayken Kunter'in gömleği içeride :D

sabahlarıda saat 6 da çıkıyor yani saat 16 da izleyen 1 bölüm kaçırmış olacak heralde

ilk bölümler çok güzeldi.keşke zeynep diziye girmeseydi bence o bozdu diziyi.

Zeynep iğrenç oldu diziye.2.sezon gerçekten güzel değildi.Sıkmaya başladı iyice pembe diziye sardı.3.sezon devam etseydi eski tadını alabilirdik.Ama efsane bir diziydi.

ilk bölümler çok güzeldi.keşke zeynep diziye girmeseydi bence o bozdu diziyi.
hep zuhal topal'ın yüzünden dizilerde oynamayacam dedi bir sene durdu sonra yine dizilere döndü ve güzelim diziyi batırmadı da senaryosunu birazcık bozdu:)

Şükufe gitmeyeydi iyiydi. Ama şunu da söylemek lazım Zeynep karakteri de ilk başlarda iyiydi. Cüneyt İnay, Zeynep için daha iyi bir senaryo yazsaydı her şey farklı olurdu...

aynen şükufe iyiydi ben zeynep i hiç sevmemiştim :D

zeynep karakterini ilk başlarda bende seviyordum ama sonradan bozdu birde ilk bölümlerde bazı yerlerde konulan müzikler saçma duruyormuş :)

Cevahir'in git dükkanın önünü sula demesiyle dükkandaki içme suyunu alıp onunla dükkanın önünü sulamaya giden Ulvi harbiden yetersizsin.