Geniş Aile Sezon Finali

O sayfada fazla geniş aile bilgileri vermiyorlar. Geçen yıl geniş aile fırtına yaratmıştı. Bu senede yarattı ama stara geçtikten sonra tükendi maalesef. Kanal d'de kalsaydı hala yaratıyor olabilirdi.

Güzel bir haber:)..
Umarim dizi gelecek sezon daha daha iyi reytingler alir:)

Hacı ben inanıyorum geniş aile süper olacak gelecek sene ayrıca mürsel severler sayfası 50 kişi daha arttı. Git gide artıyor.

Çok iyi bir haber. İnşallah seneye çok daha iyi olur. :)

1 Milyonu geçik bir Ulvi sayfası vardı. Sahibi de Yücel Bilgin diye birisiydi. Ama sayfa çok reklam yapınca kapandı. Sanırsam çok fazla şikayet geldi. :)

O sayfada fazla geniş aile bilgileri vermiyorlar. Geçen yıl geniş aile fırtına yaratmıştı. Bu senede yarattı ama stara geçtikten sonra tükendi maalesef. Kanal d'de kalsaydı hala yaratıyor olabilirdi.
Sayfa hiç aktif değil. Sahibi ara sıra saçma sapan reklamlar yayınlıyor. Sayfa sahibinin Geniş Aile'yi izlediğini bile sanmıyorum ama epey para kazanmıştır o sayfadan. O para helal mi ? Bence değil. Çünkü reklamlar tamamen kandırmaya yönelik saçma reklamlar...

Sayfa hiç aktif değil. Sahibi ara sıra saçma sapan reklamlar yayınlıyor. Sayfa sahibinin Geniş Aile'yi izlediğini bile sanmıyorum ama epey para kazanmıştır o sayfadan. O para helal mi ? Bence değil. Çünkü reklamlar tamamen kandırmaya yönelik saçma reklamlar...

Evet haklısın ben zaten aktif olmayan sayfalara girmiyorum pek.

O sayfa çok saçma ya o kadar üyeyi hiç haketmiyor. Ondan daha güzel ve daha aktif geniş aile sayfaları var hemde hep geniş aile ile ilgili bilgi veriyorlar meselan ~Geniş Aile~ diye bir sayfa var ben bütün geniş aile haberlerini ordan alıyorum. Tüyoları geniş ailenin cumartesine alinaçagini. O sayfa süper yani.

Insanlar geniş aile için gidiyor o sayfaya herhalde.

O Geniş Aile sayfası ilk başlarda Geniş Aile ile bilgiler, videolar, haberler v.s yüklüyordu. Üye sayısı artınca bu iş durdu ve reklam yapmaya başladı. Büyük ihtimalle adam sayfayı başkasına sattı. Sattığı adam da reklam için sayfayı aldı. :)

Ama Mürsel Severler sayfası öyle değil. Onlarda reklam yapıyorlar ama Geniş Aile ile ilgili videoları da ekliyorlar. Adam zaten reklam yapmazsa para kanamayacak. :)

Arkadaşlar o geniş aile sayfası insafa geldi. Hani kütük ile zek dershane öğrencisi gibi giyinmek ile ilgili video vardı ya onu paylaşmışlar. Bizim sesimizi duydular herhalde. Hele şükür

Uzun süredir onlardan ilk defa geniş aile ile ilgili birşey paylaştığını gördüm.